STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Dobrý večer, nedávno som si kúpil hru counter strike (steam) a potreboval by som poradiť ak by ste boli tak ochotní. Spravil som asi chybu, že som sa šprtal v configu bez znalostí a nezálohoval som pôvodný. Dá sa niekde stiahnúť pôvodný deufalt config aby som ho mal v zálohe stále poruke? Nechce sa mi to inštalovať na novo, mám iba cd-key. A mohli by ste mi poradiť ako nastaviť config správne aby som mal 100 fps a čo najnižší ping? Grafickú kartu mám ATi Radeon HD 4250 ale v systéme 32 neviem nájsť súbor atioglxx, ovládače nainštalované mám. A ešte moje pripojenie, mám dsl 2,5 Mbit/s download a upload 0,50 Mbit/s. Vopred ďakujem niekomu, kto si nájde čas a poradí mi.
-
lekoklatik
VIP
@bohus tvoj problém smeruj skôr http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html (táto téma slúži na diskusiu okolo steamu /prečítaj si prvý príspevok témy/, ty riešiš CS).
Myslím že config sa dá resetnúť tak, že ho vymažeš a pri prvom spustení sa ti vytvorí nový. Prípadne použi google.
K ostatným veciam sa nevyjadrujem. Tiež google.
Myslím že config sa dá resetnúť tak, že ho vymažeš a pri prvom spustení sa ti vytvorí nový. Prípadne použi google.
K ostatným veciam sa nevyjadrujem. Tiež google.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
problem v poslednych dnoch sa stretavam s vecou ze mi vypadava steam friends. Proste hram hru abo len daco robim na PC pripojenie je aj na steam ale v zoznamei priatelov mi len zrazu seci zhasnu a mam tam stratene pripojenie zo serverom. Pricom vravim samotna aplikacia komunikjue v pohode. Dneska som volal s kamaratom cez steam a zrazu to padlo z nicoho nic. Nemate to dakto bo zacalo to robit az potom ako to tam cele vytunili pridali voice chat a postu do klienta.
no maju asi dake problemy dnes vidim same NO CONNECTION , NO FRIENDS a ak sa mi podarilo otvorit okno a niekomu napisat tak po chvili pozeram ze same offline online offline online....asi pripravuju servery na vianocnu zataz 
EDIT: a aby som sa pridal k problemom ako som kupil HIB4 tak mi pri kazdej hre ktoru spustim pusti vzdy first time run cize naisntaluje znova directy a vc redist a podobne veci a uz mi to kus lezie na nervy.... nevie niekto nieco o tom?
EDIT: a aby som sa pridal k problemom ako som kupil HIB4 tak mi pri kazdej hre ktoru spustim pusti vzdy first time run cize naisntaluje znova directy a vc redist a podobne veci a uz mi to kus lezie na nervy.... nevie niekto nieco o tom?
casom ta napoji ale hry mozes bez problemu hratxixo22 napísal:no maju asi dake problemy dnes vidim same NO CONNECTION , NO FRIENDS a ak sa mi podarilo otvorit okno a niekomu napisat tak po chvili pozeram ze same offline online offline online....asi pripravuju servery na vianocnu zataz
no hej a v momente aj odpoji 
-
Sphinx
Addict
STEAM - diskusia / problemy / otazky
to s tym first runom som postrehol aj ja u 3 hier ktore som vcera spustal muslel som ze to ja som nieco spravil ale vidim ze niesom sam
skusali ste si niekto zmenit prihlasovacie meno ?
A to sa da??
A ja viem ?? Pytam sa ci to niekto skusal cez steam support, a aka bola odpoved.
-
typek61
Darca
vcera som sa chcel prihlasit na steam a bieda riadna
skusal som si stiahnut GTA 4 a tiez nic moc
boha mali by s tym nieco robit pri takom downloade to budem tahat 7 hodin
skusal som si stiahnut GTA 4 a tiez nic moc
boha mali by s tym nieco robit pri takom downloade to budem tahat 7 hodin
-
lekoklatik
VIP
Pri tych akciach ktore teraz rozbehli na steame sa ani necudujem.
Skor by som sa divil keby to tahalo cez 1mb, to by uz museli byt VALVe bohovia.
Skor by som sa divil keby to tahalo cez 1mb, to by uz museli byt VALVe bohovia.
-
typek61
Darca
vsak mne to ide 80-300 kb 
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 13:37)
to je snad sen
od 10 stahujem a mam iba 27 % 
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 13:37)
to je snad sen
tak si vyberte poriadny download server a nefnukajte striedam medzi ceskom a frankfurtom a furt taham 2 mega
ja mam holandsko a vcera pocas novej akcie (dajak 18:58) som daval tahat a v pohode 650 (co je viacmenej moje max)
-
typek61
Darca
kde to mam zmenit?
//aj tak nic nejde stale tak isto
//aj tak nic nejde stale tak isto
prekvapivo v nastaveniach
-
Daggertail
Light Professional
mne ide na rakuskom cez 2mb/s, tak skuste ten 
-
typek61
Darca
vyje*** steam tahalo mi to 24 hodin
skusal som menit tie staty a nic 
-
Alinko2691
Amateur
mozem mat otazku?rozmyslam nakupit vacsie mnozstvo hier cez steam ako novy user ale tento SALE uz nestihnem robi sa nieco podobne aj pocas roka alebo mam cakat na dalsie vianoce?