Priateľstvo s výhodami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Priateľstvo s výhodami

Príspevok od používateľa TommyHot »

Terepin napísal:Láska bez sexu nemôže fungovať.
Na predchadzajucej strane si urazil Melani, ze este nemala ani jazyk v ustach (nieco v tom zmysle) a rozprava o veciach, ktore nepozna. Samozrejme uz si to ako inak upravil.

Ja sa ta teda pytam, ako vies, ze laska bez sexu nemoze fungovat, ked si nieco take nezazil? Ci ona nemoze subjektivne konstatovat a ty hej? :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Upravil som to preto, lebo sa jej to dotklo, tak som sa jej ospravedlnil.

Odkiaľ vieš, že som nezažil? Zažil. Milovanie je vrcholný prejav lásky dvoch osôb. Pokiaľ sa navzájom fyzicky nepriťahujú, ide o platonickú lásku a taký vzťah skôr či neskôr krachne.
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

PhYs0c napísal:
melani: ty a kazdy by mal robit tak aby to nelutoval neskor, pre mna a dalsich par ludi tu je to nezavazny sex, pre teba je to opak, ak to tak citis a myslis ze je to spravne takisto ako my a vies ze to nebudes lutovat tak je to podla mna spravne :)
avsak nesuhlasim ze sexujem z lasky, na sex treba aj chut resp byt nadrzany, mozes niekoho lubit ale nemusis mat s nim sex aj pol roka lebo jednoducho nemas chut alebo ta fyzicky nepritahuje, avsak vies ze ho lubis za to aky je vo vnutri..napriklad

ďakujem aj za Tvoj názor :))
áno v tom máš pravdu, ak už dôjde k spomínanému aktu, tak to musí byť spojené s vášňou, chuťou a že niekedy naozaj iba samotná láska nestačí.. No, ak ma fyzicky nepriťahuje tak by nebol môj priateľ, ale kamarát... a s tými spávať nebudem. Nevravím, že musí vyzerať ako nejaký herec z Hollywoodu, no pre mňa musí byť sympatický a musí ma niečím zaujať ...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

este to ber tak ze chlapi spravidla maju vacsiu a castejsie chut na sex ako zeny ;) keby sme boli ako zvierata tak schmatneme kazdu "samicu", tak to bud riesime rukou alebo sme radsej ak sa naskytne nejaka samicka ;) my proste za to nemozme, nemozme za to ze su to chlapi co chcu castejsie sex, a ja nemozem za to ze som zrovna chlap, ironiou mozno je ze by som chcel za zivtnu partnerku pannu
ja som to tiez volakedy bral tak ze ok budem panic a vyspim sa len s jednou blablabla, a teraz vidis, hovorim si ze ak budem mat prilezitost vyuzijem ju ;)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Netvrdil by som, ze chceme castejsie sex. Zeny ho chcu rovnako casto, akurat, ze nemaju potrebu sa tym "chvalit".
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

Ano, veď aj beriem a ja to naozaj chápem... Tak poviem Ti úprimne že v istých situáciach by som si aj ja želala byť chlapom, aspoň by som mohla povedať za nejaký prehrešok, čo ? veď som chlap :D
Tak s tou pannou, je to preto, že je asi príjemné ak vieš, že tá dotyčná patrila len Tebe nie ? Myslím, že toto chce väčšina chlapov...
V pohode, hormóny asi nepustia :) Vážne, kým vy sa vyspíte s tuctom žien, ženy o tom ani vedieť nemusia a nemáte v sebe toľko citov, aby ste to neskôr ajš ľutovali- ďalšia výhoda byť chlapom ...

//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 19:26)
TommyHot napísal:Netvrdil by som, ze chceme castejsie sex. Zeny ho chcu rovnako casto, akurat, ze nemaju potrebu sa tym "chvalit".

No, to si úplne vystihol :) Myslím, že je to pravda...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Odomknute, venujte sa teme
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Terepin napísal:Odkiaľ vieš, že som nezažil? Zažil. Milovanie je vrcholný prejav lásky dvoch osôb. Pokiaľ sa navzájom fyzicky nepriťahujú, ide o platonickú lásku a taký vzťah skôr či neskôr krachne.
Platonická láska je úplny opak toho čo si napísal a snažil sa definovať. Takže pokiaľ ani nevieš rozlíšiť medzi platonickou láskou a sexu bez vzťahu, nemal by si tu moc rozdávať "rady".
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja som tie dve veci v prvom rade vôbec nedával do súvislosti.
Napísať odpoveď