ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
Stavebne sa menit nebude. Cital som to dneska na obrazovke v MHD, cestou do prace. Pisali to na webaktuality.sk, ak sa nemylim.
-
pablo64
Medium Star
Mam zuno , zatial vsetko v pohode aj ked presun z mojej banky trval nejakych 4 dni ale doslo
takze zatial spokojnost , mam uz aj na sporenie daco
platil som kartou , takze cakam na 10 e , potom sa ozvvem ked pridu po 10 dnoch
platil som kartou , takze cakam na 10 e , potom sa ozvvem ked pridu po 10 dnoch
Vsimli ste si, ze uz na beznom ucte je 2,3%??... tak idem si tam zalozit ucet a este aj 10e dostanem
dufam, ze budem spokojny....
Vedel by si upresniť? Z ktorej banky? Nebol medzitým víkend alebo nejaký sviatok? Nedával si to posielať až večer?pablo64 napísal:presun z mojej banky trval nejakych 4 dni ale doslo
Tiež rozmýšľam o zune.. ale toto by ma nadrbalo, keby tak dlho trvalo. Keď z mbanku pošlem peniaze do bežnej banky (vúb, tatrabanka) pred 8:00 ráno, zvyčajne poobede okolo 14:00 už to majú na účte.
-
p4ra
Redeemer
brm, to musela byt nejaka vynimka. Najneskor na 2. den su peniaze na ucte. Mam odskusane v takychto scenaroch:
VUB - ZUNO
ZUNO - VUB
Tatra Banka - ZUNO
ZUNO - OTP
ZUNO - VOLKSBANK
VUB - ZUNO
ZUNO - VUB
Tatra Banka - ZUNO
ZUNO - OTP
ZUNO - VOLKSBANK
Tak isto mozem potvrdit, prevod zo SLSP na Zuno jeden den
, zatial vzdy bez problemov.
Chcem sa spytat ze ked si vlozim napr.100 eur na normalny VKLAD tak to co zarobim tych 2.76 eur tak tie sa mi pripisuju na konci kazdeho mesiaca alebo az na konci roka? Trosku tomu nechapem.
Čo som pozeral, je to ročný úrok, čiže buď sa Ti to pripíše na konci roka alebo každý mesiac 1/12 z tej sumy, tj. asi 0,23€.. nemám Zuno, takže neviem frekvenciu pripisovania úrokov.
Každopádne nerátaj, že mesačne zarobíš 2,76€.

Každopádne nerátaj, že mesačne zarobíš 2,76€.
Tak naco sa mi oplati mat zuno ucet? akurat co sa da platit visou to je jedine vyhoda...
Keď to takto rozoberáme, visa kartu dostaneš aj v iných bankách.. a ak máš v tej inej banke aj vyššie úroky a si s ňou spokojný, spokojný s jej prístupom, poplatkami atď, neoplatí sa Ti meniť...
Ja som prešiel z ČSOB do mBanku kvôli vise za 0€ a 0€ poplatkom za vedenie účtu, možnosťou takmer všetko vybaviť cez Internet a nemusím kvôli každej somarine behať na pobočku... keby Zuno prišlo skôr ako mBank, prejdem asi radšej do Zuna...
Ja som prešiel z ČSOB do mBanku kvôli vise za 0€ a 0€ poplatkom za vedenie účtu, možnosťou takmer všetko vybaviť cez Internet a nemusím kvôli každej somarine behať na pobočku... keby Zuno prišlo skôr ako mBank, prejdem asi radšej do Zuna...
-
p4ra
Redeemer
majo1990, asi lepsie uroky, embosovana karta, prehladnejsi a prijemnejsi internet banking.
-
Soviet
Darca
Uroky sa ti pripisuju na zaciatku kazdeho mesiaca. Ked chces mas cca 2.7eur/mes tak musis vlozit nieco okolo 1800-2000eur na sporiaci ucet.majo1990 napísal:Chcem sa spytat ze ked si vlozim napr.100 eur na normalny VKLAD tak to co zarobim tych 2.76 eur tak tie sa mi pripisuju na konci kazdeho mesiaca alebo az na konci roka? Trosku tomu nechapem.
-
PhYs0c
King
ja sa tesim ze mbank ma konkurenciu, kazdu chvilu im vypadava IB, takze som cerstvym clenom ZUNO, kto by chcel pozvanku nech napise 
-
kukiak
Addict
Mal som s nimi zatial dobre skusenosti. Vcera vsak frajerka zistila, ze ten 10e bonus, ktory mala na ucte jej proste z nicoho nic zmizol, zmizol aj z prehladu platieb a vypisu. Online chat poradit nevedel a to posielanie sprav cez banking neslo tiez.. Kazdopadne zaujimave, ze uz to tam raz pripisane mala a zrazu jej na to siahli..
Zdravim, tak dnes som aktivoval ucet...o kartu som nepoziadal lebo chcem si tam kazdy mesiac poslat 100-200eur nieco nasetrit a nevyberat nic. taze do roka to vychadza nejakych 1200-2400eur. je tam nejaky urok ze mi bude ta suma rast o nejake %? mam obycajny ucet nie ten PLUS. Dik za odpoved.
-
Soviet
Darca
Mas tam klasicke 2.3% ak sa nemylim. Ale samozrejme, vkuse ked si posles tie peniaze a dorazia, si ich musis previest na sporiaci ucet. Inak ten urok v tom zneni nemas.
Caute,nechcem zbytocne zakladat novu temu,ale chcem sa spytat mam neembosovanu Visu Electron a trosku sa mi nej zosuchalo jedno identifikacne cislo karty,je potrebne ju vymenit ? Alebo ju mozem kludne pouzivat dalej ?
Udaje z karty sa citaju z magnetickeho pasika alebo z cipu ?
Udaje z karty sa citaju z magnetickeho pasika alebo z cipu ?
-
p4ra
Redeemer
Karta je plne funkcna a mozes ju nadalej pouzivat, pokial je platna vies vsetky cisla, ktore su potrebne k platbam.
-
leso789
Medium Expert
ZUNO mení od 1.2.2012 Všeobecné obchodné podmienky... Je tam niečo nové (horšie) oproti tým starým?