ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm..vsak to je celkom vyhodne. Predsa pozvem kamosov, nech pootvaraju ucty. Aspon 10 co sa rovna 100eur a mozem zato zorganizovat jednu chatu, kde sa vsetci celkom slusne zriadime za tie koruny. Potom ucty porusia a fajne :)

I ked asi to take easy nebude.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Ak by mal niekto zaujem, mozem ho pozvat. Som cerstvym clenom ZUNO komunity :)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Tak ja mam prvu neprijemnu skusenost so zunom a musim povedat ze ma tak vytocili ze si asi zrusim ucet.

Prva vec je ze aj ked na hlavnej stranke pise ze mate zostatok 0.00 kludne mozte byt v minuse.
Co by az tak nevadilo ale uctovat si za emailovu upomienku 2.60 + sms upomienka 2.60 za ten isty den je zlodejstvo.
Nehovoriac otom ze ziadnu sms som ani len nedostal (iba ten mail), tel cislo mam nastavene dobre aj ked som si ziadne sms upozornenia nevyziadal.

Na call centre sa im uz treti den skusam vysvetlit ze som ziadnu sms nedostal tak uz z principu ju ani nemienim zaplatit, ale robia tam zjavne nejake cvicene opice pretoze zakazdym mi napise ze poplatok je za sms upozornenie.

aaach.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

No mne sa stalo to iste mal somtam - a takties mi strhli za upomineku mejlovu a sms no sms mi ziadna nedosla hoc to mam nastavne mam nastane aj ked vyberam peniaze albo platim kartou aby mi dosla sms a nikdy ziadna nedojde :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Kde nastavim aby mi ziadne smsky nechodili? v sms nastaveniach to tam nevidim, je tam len obmedzenie...
A dalsia otazka, ked tam clovek ma povedzme jeden milion a zuno banka krachne, ta Raifeisen banka mi preplati/vrati plnu sumu, cely milion spat?
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Ak nejaká banka krachne tak existuje Fond na ochranu vkladov, momentálne každý môže dostať od slovenskej banky maximálne 100 000 Eur neviem ale či to platí aj pre zahraničné banky u nás :smt006.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Myslim, ze to plati pre kazdu banku, kedze je to dane NBS pri zakladani banky je to jedna z podmienok, ktore banka musi splnit.
Ondrej115
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ondrej115 »

Mne dneska prišiel ZUNO baliček ale dost som bol zvedavy na IB ale musim povedat fakt dobre to tam maju oproti OTPečke čo tam človek ani nevie kde čo je ale to vydno že to maďary posraty.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ondrej115 napísal:... čo tam človek ani nevie kde čo je ale to vydno že to maďary posraty.
Ty si nieco ako agent provokater?
Ondrej115
Amateur
Amateur

mi-chau :To myslíš mna ? ja nie som provokater len mna to vie nasrat ked stoho ani svaty nevyjde

Inak potrebujem poradit dneska mi prišla zuno karta a hned som ju zaregistroval na paypal tam mi zožralo 1.50eur ked tam čitam že ak zadam dajake 4miestne čislo na overenie karty že mi to 1.50 vratia na učet.A teraz to skadial mam najst to 4miestne čislo ? ked pozeram v IB v Zune v transakciach tam mam len moje čislo karty a cenu 1.50eur prečo tam nieje napisane že od paypal a ten kod.Dik
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Musis pockat par dni. Objavi sa ti to v transakciach v bankingu. To cislo si potom zadas na PayPal a budes Verified, tym padom ti vratia tych 1,50 EUR. Neuvidis to hned, lebo platba este nebola spracovana.

A co sa tyka ZUNO, bol by si prekvapeny kto to robi, kde sa to koduje atd.. ;) Takze hentake somariny, co si pisal hore by som nepisal.
Ondrej115
Amateur
Amateur

Ahaa to vtých transakciach to moje čislo učtu sa zmeni na paypal aj s kodom.dik :)
Meken
King
King

Rozmyslam, ze tam presuniem pre mna vacsi obnos penazi, ale stale mam taku nedoveru voci tej banke. Prosim upokojte ma niekto! :D
Chcem zuno vyuzivat cisto len na "setrenie"
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja tam mam vacsi obnos penazi a neviem. Uroky su na setrenie dobrie, ale sam mam sem tam nedoveru. Ale to mam uz asi v kazdej banke v dnesnej dobe, takze moc ta nieje ako upokojit. Vsak v cesku RB dokonca plati ludom zato, ze u nich maju ucet, tak snad sa nieje coho bat bat, ked su materskou bankou.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Meken, a co take ta trapi? :)

Moj brat si tam pravidelne nechavat posielat svoju celu vyplatu, pouziva banku ako svoju primarnu a nema zatial ziadny problem. V kazde banke je nejake to riziko podla mna. Ale v pripade ZUNO by mna na tvojom mieste ukludnovala Raiffeisen za nimi, ako to tu bolo uz spomenute.
Meken
King
King

No mam ucet aj v stavebnej banke (sporiaci). Tam mam urok tiez 2% (momentalne 3, ale kde si zvysim cielenu sumu, tak padne na 2%), takze je to viac menej to iste, neviem sa rozhodnut co by bolo lepsie. Este je tam rocny bonus 60 eur tusim ak tam clovek vlozi min 640eur rocne, ak si dobre pamatam, to som uz splnil, takze preto ta dilema
Ondrej115
Amateur
Amateur

Ako sa posielaju peniaze zo ZUNO na Paypal? na paypali dam že pridat peniaze a vypiše dajaku somarinu.Dal som si automaticke prekladanie lebo po Anglicky viem každe 15-ste slovo(to znamena že figu borovu :D )teraz tam mam len tých 1.50eur čo mi vratili.
Meken
King
King

Peniaze nemusis mat priamo na paypal ucte, ak budes potrebovat nieco zaplatit cez paypal, tak si to automaticky stiahne z karty zuno :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Meken napísal:No mam ucet aj v stavebnej banke (sporiaci). Tam mam urok tiez 2% (momentalne 3, ale kde si zvysim cielenu sumu, tak padne na 2%), takze je to viac menej to iste, neviem sa rozhodnut co by bolo lepsie. Este je tam rocny bonus 60 eur tusim ak tam clovek vlozi min 640eur rocne, ak si dobre pamatam, to som uz splnil, takze preto ta dilema
Ja by som určite to stavebné sporenie nerušil, je to len 60€ ale aj to sú peniaze. :)
Meken
King
King

Samozrejme to rusit nechcem, otazka je ci zvysne peniaze co mam na inom ucte z prace, ci mam radsej ulozit na zuno banku alebo na stavebne, pocul som "babky v kostole hovorili", ze sa ma stavene zrusit, tych 60 eur dotuje stat nie? :P
Napísať odpoveď