Re: Facebook
Budú to spúšťať postupne, tak ako každú zmenu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Veru tak, kazda zmena nieco trvala. Zrejme to bude postupnym prechodom u kazdeho zo serverov, pripadne postupne podla uzivatelov. Niekedy prechod trval aj tyzden, kym sa to zobrazilo u vsetkych.
ako sa da schovat cela nastenka pred kazdym?nikde v nastaveniach som to nenasiel
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2012, 10:03)
nevie naozaj nikto ako schovam celu casovu os a vlastne celu nastenku?
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2012, 10:03)
nevie naozaj nikto ako schovam celu casovu os a vlastne celu nastenku?
-
Soviet
Darca
Ako myslis, aby nik nemohol pozriet nic co mas na tvojej wall?
ano, aby som videl svoju nastenku iba ja 
-
Soviet
Darca
Ja to mam nastavene, ze niektory ju vidia a niektori nie, ale ako kukam terajsie nastavenia, tak netusim, kde by sa to dalo nastavit. Nakolko vtedy som to mal nastavene na skupiny priatelov, ktorych chcem aby to videli a ktory nie. Ale ako testujem, tak teraz sa to da asi len na prispevky. A tie ktore maju nastavene Security na iba teba, ostatny neuvidia.
ja som to tiez hladal a nic som nenasiel, iba riesit kazdy prispevok samostatne..to je uz moc ako sa ubera sukromie na facebooku. nielenze sa mi uz nikdy nevymaze ucet ale ani udaje sa nedaju schovat.dalsi krok k tomu aspon ho deaktivovat
-
Soviet
Darca
Tak tak..Pomaly to aj namna zacina prichadzat, ze ked pozeram, ako sa to ubera k horsiemu a vkuse meni, pojdem odtial..
nepoznate nejaku aplikaciu, ktora mi ukaze kde a kedy som sa prihlasil na fb ?
-
hojko
Site Admin
V nastaveni uctu si mozes zapnut notifikaciu, ktora ti kazde prihlasenie posle na mail. Ak vsak pouzivas automaticke prihlasenie prehliadaca cez cookies, tak to neposle ziadne info.
no mne ide o to, aby som videl odkial sa na moj ucet niekto prihlasil. chcem vediet aspon priblizne miesto
-
lekoklatik
VIP
-
Grim
Darca
...teraz som zistil, že už niekoľko týždňov mám zmenené Privacy settings u statusov na verejné, napriek tomu, že som mal striktne nastavené zobrazovanie statusov len pre priateľov s výnimkou tých v skupine Omezeno...
neviete o nejakej app, vdaka ktorej by som si vedel ludi, ktorych mam v chate na spodnej liste pootvaranych poprehadzovat dolava/doprava ako ja chcem?
lebo mam ich tam dost otvorenych, mam na mysli konverzacie a vzdy sa mi nejaka prehodi a ked to chcem usporiadat tak ako to bolo tak musim vsetky pozatvarat a pootvarat nas5 zaradom tak ako chcem aby boli
lebo mam ich tam dost otvorenych, mam na mysli konverzacie a vzdy sa mi nejaka prehodi a ked to chcem usporiadat tak ako to bolo tak musim vsetky pozatvarat a pootvarat nas5 zaradom tak ako chcem aby boli
neviete kde vypnem zobrazovanie fotiek na ktorych som označený? hladal som to v privacy a našiel som tagovanie len v postoch etc.
-
Soviet
Darca
Neda sa to vypnut, jedine zapnut ich schvalovanie, ked ta niekto oznaci. Inak je to v Privacy Settings --> How tags work --> Timeline Review a Tags das na On.
https://www.facebook.com/help/?faq=267508226592992iWin napísal:neviete kde vypnem zobrazovanie fotiek na ktorych som označený? hladal som to v privacy a našiel som tagovanie len v postoch etc.
Predpokladám, že je to to, čo si našiel - funguje to na všetok obsah, v ktorom si označený, teda aj na fotky, videá a statusy..
zda sa mi alebo zmizla moznost zobrazit si chat v novom okienku?
neviem to tam nikde najst, proste aby sa mi prepol chat do noveho okna mimo fb, do samostatneho
neviem to tam nikde najst, proste aby sa mi prepol chat do noveho okna mimo fb, do samostatneho
-
Soviet
Darca
To tam uz dlho nieje ak sa nemylim. Odkedy je ten "novy" chat
Ak to tu nebolo, tak timeline si mozete inak zapnut tu:
http://www.facebook.com/about/timeline
Najprv mate 7dni trial, po ktorej sa vam spusti automaticky uz nazivo. Alebo to mozte vy spustit skorej.
Ak to tu nebolo, tak timeline si mozete inak zapnut tu:
http://www.facebook.com/about/timeline
Najprv mate 7dni trial, po ktorej sa vam spusti automaticky uz nazivo. Alebo to mozte vy spustit skorej.
Neviete prečo nemám na pravo tú vec kde ukazuje všetky činnosti priateľov? Kto čo komentoval a pod.