musim sa zmenit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ecob
Amateur
Amateur

musim sa zmenit?

Príspevok od používateľa ecob »

Zdravim. Uz dlhsi cas sa snazim nadobudnut kus sebavedomia lebo uz roky stojim na jednom bode. Najradcej by som zmenil nejakym sposobom svoje spravanie aby som mohol posobit na dievcata. Je pravda ze ja som nikdy nedal nic dievcatu najavo no mam ku kazdemu priatelsky pristup. Vsetci v mojom okoli ma maju radi takeho aky som, nie som opovazlivy, nic neriskujem, nepodstupujem zlyhania a to je dovod preco ku mne vidia dievcata iba priatela. Neviem si predstavit ze by som zacal nejake dievky obchytkavat, nadavat a co ha viem co este. Dlhsie rozmyslam nad zmenou no neviem si predstavit ze pridem jedneho dna do skoly ako velky frajer koketujuci s dievcatami :? ..co by som mal podla vas urobit???
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Re: musim sa zmenit?

Príspevok od používateľa tarakan »

Nic...to ako sa chovas bude reflektovat aj tvojho buduceho partnera. Ak sa silou mocou chces zmenit tak chod na nejaku party kde nebudes nikoho poznat...niekde mimo tvojho mesta (ak nie si z nejakeho velkeho mesta) skratka kde sa nestane ze ta niekto bude poznat...a tam sa skus opit / resp. prekonat
ecob
Amateur
Amateur

Toto som uz robil no do zaverecnej to nikdy nevydalo, no toto je pravda. Akonahle vytriezviem vsetko je v starych kolajoch.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

nerob nic, maximalne tak zacni viac skumat pozitivne aspekty svojho charakteru ktore by mohli byt evidente pre zeny pritazlive
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dalsi, ktory miesto pekneho zivota sa chce menit kvoli dievcatam. Tomu raz nepochopim. Ono sa menit netreba, len brat veci vaznejsie. Teda sem tam dievca zavolat bez vedomia ostatnych von a tam sa porozpravat nielen sa s nou zabavat a tak. A hlavne nebrat na vahu nazory ostatnych. Tvoj zivot, ich moze byt do toho prd.
A ked si budes vkuse v hlave opakovat, ze nemam sebavedomie a ja to neviem, tak darmo budes tu pytat radu.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

raz tá zmena kôli ženskej na každého dojde keď sa ožení,... bude treba predať motorku lebo sa treba venovať motorke atd,.. :wink:
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Nemusíš. Čo keby si si začal viacej veriť? Nemeň svoje chovanie len preto aby si zaujal ženské. Nemeň ho len kvôli domnienke že nie si ako ostatný "machri". Veríš tomu že stále existujú ženy ktorým určite nebude vadiť to, aký si ? Neboj, tá pravá raz ocení tvoje kvality. Nech sú akékoľvek.

neuviedol si svoj vek.. pokiaľ práve nemáš 35 preč a na konte jeden vzťah z diskotéky, netráp sa 8)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

http://jaksbalitzenu.cz/

:!: :!: :!:

http://jaksbalitzenu.cz/video-moje-pred ... omunikace/

:D tiez to ma nieco do seba, niektore hlasky tomasove nemaju chybu, .... ale zvladol to fajne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Podla mna sa ludia od zakladov aj tak nemenia. Iba postupne odkryvaju svoju pravu tvar. Len sa pekne na to vyprdni a nechaj tomu volny priebeh.

Btw kolko mas rokov?
ecob
Amateur
Amateur

Mam 18. Nechcem zniet nejako ako blbec co tu pisem, tiez nie som nejaky zatuhly jednoducho ma toto uz dost rozculuje. Prekvapili ma vase reakcie vidim ze tuto problematiku tu neriesiti prvy krat ;) Len si myslim, na moj vek si hladat dievca nie je sice pozde ale ani skoro. To aby som mal zacat hrat futbal :D
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

A ja mam 20 a prve dievca bolo v 19 a som este panic a co ? :) Treba ti milion vztahov a plytke znamosti ?! Zistil som ze ovela plodnejsie je teraz budovat vztahy s kamaratkami...lepsie a pevnejsie vztahy...aspon clovek spozna toho cloveka aj inak z urciteho uhla odstupu...Ale ak ti chyba intimita tak ti neviem pomoct. Na lubovolnej velkej tuctuc diskoteke najdes povolnu zensku ktora sa s tebou za 10 minut bude bozkavat, da ti svoje cislo...2* si spolu vyjdete von a zostanete "kamarati" (rozumej uz nikdy sa nestretnete) ...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...obávaš sa snáď toho, že ak sa nezmeníš tak si nenájdeš partnerku?...ale nájdeš...a bude ti presne sedieť...určite viac ako keby sedela na tvoju pretvárku...s takou by si nebol nikdy šťastný...alebo sa obávaš toho, že s jedným jediným vzťahom nebudeš in?...aj ja som sa kedy si obával...teraz sa už neobávam a som rád, že som dopadol tak ako som dopadol a viem že som sa mýlil...skvelým príkladom by mohol byť jeden môj bývalý spolužiak, ktorý mal síce vzťahov viac, ale vždy v každom bolo vidieť hĺbku...nie povrchnosť a sladké pubertálne rečičky...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

všetko je to len v hlave, netreba sa nejak meniť, stačí mať to sebavedomie, ženy nehladajú muža, ktorý neverí ani sám v seba, pamätám si, že do cca 17 rokov som mal aj ja "vážne" problémy so ženami, sebavedomie nula bodov, potom som sa nejak odhodlal, zdvihlo sa sebavedomie a všetko to išlo ruka v ruke, po čase som nemal problém zbaliť niekolko dievčat za jeden večer, našťastie som cez to už prešiel a mám dlhodobý vzťah, nie len romániky :)
ak chceš nejaké rady ako na ženy tak hlavne musíš byť milý, no nie až velmi, nesmieš byť ako prívesok, že sa od ženy ani nepohneš, ale zasa ked jej podržíš dvere a podobne to je len plus, treba byť vtipný ale hlavne originálny, nie rozprávať vtipy z kameňáku...
neviem či chceš baliť dievčatá v bare alebo na diskotéke, alebo zbaliť nejaku kamarátku, ale na všetko sa dá vymyslieť "plán" ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ak sa chceš zmeniť... zmeň sa kvôli sebe.. kvôli nikomu inému nie
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

treba nabrať zdravé sebavedomie, brať veci s nadhľadom, začať riskovať a podobne :)
nikdy si nemôžeš hovoriť že ja naňu nemám a takéto reči, a keď ťa náhodou odkopne, tak si z toho nič nerob, máš predsa na svete milióny ďalších dievčat
ecob
Amateur
Amateur

Diky chlapy. Stale je to len o tom istom co tu pisete, mat sebavedomie, verit si ..atd. Niekedy je tych problemov viacej. Zijem na mieste, teda na juhu Slovenska kde si s ludmi az tak nerozumiem. Ja som sa narodil na zapade slovenska a zijem na sprostom juhu. Napr mam dost priatelov z vychodu a stymi si pasujem az na mieru. Tam sa ani nemusim snazit aby som zaposobil, tu mi prejde doslova kazda blbost. Darmo, mentalita robi svoje, co nasi juzny slovania su toho prikladom. No to je zas nieco ine..
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

aj ja som z juhu slovenska a nemám problém v žiadnej časti zeme, zvaľovať neschopnosť zbaliť babu, nato že žiješ na juhu ? čo to s tým má ? keď vieš čo a jak, tak ti je jedno kde si, všade vieš "loviť"
možno to bude znieť povrchne, ale nič sa nedá robiť, lebo je to tak, ale nato aby si mohol baliť baby treba aj "vypadať", nemám na mysli mať tvár ako cukrík, a postavu jak kulturista, hlavne sa treba vedieť obliecť, spraviť si nejak vlasy, a celkovo sa upraviť, znie to síce možno ako klišé, ale dievča si ťa nevšimne preto že máš dobrú dušu, najprv ju treba zaujať nejak inak :)
ecob
Amateur
Amateur

nie som nejaky sebachval ale v tomto nevidim problem. Skor to bude v tom sebavedomi. Dam trosku blby priklad. Ked som aspon trosku pod vplyvom alkoholu, nieco ako hamblivost neexistuje, takisto viem co si mozem dovolit a co nie. Na druhy den sa len pozeram ako sa dotycne dievcata ku mne spravaju, myslim to pozitivne. Ja som typ ktory ma plno plno dievcat, no len ako dobrych kamaratov dalej to dotiahnut neviem. Raz som bol s jednym dievcatom cely vecer, dobra kamaratka a chcel som ju skusit zbalit no aj na rozdne slova ktorymi som sa pomali k tomu priblizoval, ze sa mi paci to nejako nepochopila. Rozmyslam, co som ju mal obchytkavat? V niektorych pripadoch je to ucinne, v druhych nie :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ecob napísal:plno plno dievcat, no len ako dobrych kamaratov
najväčší problém, ja mám možno 3 kamarátky, aj to neviem či nepreháňam
ecob napísal:Rozmyslam, co som ju mal obchytkavat? V niektorych pripadoch je to ucinne, v druhych nie :?
je to takmer stále účinné, dotyky sú veľmi silná zbraň
ecob
Amateur
Amateur

Preco byto malo byt zle? Netvrdim ze to ratam vo velkych cislach no je ich dost.

Dotyky, na to by som nasiel odvahy ada len opity :D
Napísať odpoveď