06:45 ovsené vločky
8:45 rožok(cereálny) so šunkou + 1/4 cottage
9:35 rožok(cereálny) so šunkou + 1/4 cottage
10:30 2 rožky(cereálne) so šunkou + 2/4 cottage
12:20 školský obed
15:00 plechovka nejakej ryby, sačok ryže
tréning, proteín..
17:00-18:00 kur.maso,sačok ryže
21:00-22:00 tvaroh+veľa cukru
ale mám pár otázok k jedálničku:
1.)koľko gramová by asi mala mať plechovka tuniaka? momentálne mám tie 100g a je tam 13 bielkovín. stačí to?
2.)to kuracie mäso stojí dosť. som študent, rodičia by mi to aj možno kúpili, ale nechcem ich zbytočne takto finančne zaťažovať. Koľko by asi malo byť tej kuraciny v jednej porcii? g poprípade by si ju pripravil napr. iba 3x do týždňa. kedy si ju mám pripraviť? v tréningový alebo netréningový deň?
3.)doma máme veľa hovädziny, mohol by som tým nahradiť kuracinu?
4.)bolo mi povedané, že do tvarohu by som nemal dávať cukor. prečo?? ja mám domáci tvaroh od tety. ale mne vôbec ten tvaroh nechutí keď tam nedám cukor!
+prosím, opravte ma ak mám niečo zle v tom jedálničku..
Ďalej, výživové doplnky:
čo odporúčate? určite budem brať proteín. ale čo ďalšie? mal by som začať brať aj kreatín?? +keby ste hodili aj konkrétne názvy doplnkov.
a veľmi dôležitá vec, majú výživové doplnky negatívne účinky? predsa som ešte len teenager..
A tréning si pôjdem asi tento: http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training . Iba som tomu trochu nepochopil. Koľko si má vybrať izolovaných a koľko kombinovaných cvikov? Nezáleží na tom ako to skombinujem? Alebo si radšej má vybrať nejaký už vytvorený TBT tréning?