Ani jednou chybu nespravis ...ale ja osobne by som bral tu 6770 moj nazor.
PS : mal som moznost si zahrat na tej 6770 u kamosa a mozem povedat ze som sa dost cudoval ked mu tam na HIGH nesekal napr.AC revelations,battlefield 3 medium/high .
FX-4100 ma o dost vecsiu frekvenciu 3,6Ghz ,8MB cache a o nieco mensiu spotrebu ,ale ten rozdiel v spotrebe by si ani nespoznal.
A6-3670 ma zase ale integrovanuGPU - AMD Radeon HD 6530D .Ak chces procesor z gpu tak ber ten 3670.Ale co sa tyka hier tak by mal byt ten fx-4100 vykonnejsi.
razor2010 napísal:FX-4100 ma o dost vecsiu frekvenciu 3,6Ghz ,8MB cache a o nieco mensiu spotrebu ,ale ten rozdiel v spotrebe by si ani nespoznal.
A6-3670 ma zase ale integrovanuGPU - AMD Radeon HD 6530D .Ak chces procesor z gpu tak ber ten 3670.Ale co sa tyka hier tak by mal byt ten fx-4100 vykonnejsi.
No ale to je iny scket tak mi poradte aj novu dosku na ten iny socket ale aby mi pasovali tie komponenty co som vybral a aby bola podobna cena .
razor už netrep. AND FX neber. FX 4100 nieje štvorjadro ako to píše. Je to dvojjadro. Takže je OUT. Zober AMD Phenon 2 X4 (je jedno aký model) a dosku ASUS M5A97 PRO / ASUS M5A99X EVO. Eozdiel je že evo má firewire a podporu zapojenia dvoch kariet. Ak chces grafiku v procesore zober ten razorov a je VÝKONEJŠI AKO AMD FX. Oveľa
zober túto: http://www.alza.sk/asus-f1a75-v-d261819.htm
tá razorova je ako vždy shit. Kaskáda sa ti upečie + je to mATX.
razor: odkial si nabral že je AMD FX 4100 vykonejši ako ten s int. grafiku?
MichalkoOo napísal:razor už netrep. AND FX neber. FX 4100 nieje štvorjadro ako to píše. Je to dvojjadro. Takže je OUT. Zober AMD Phenon 2 X4 (je jedno aký model) a dosku ASUS M5A97 PRO / ASUS M5A99X EVO. Eozdiel je že evo má firewire a podporu zapojenia dvoch kariet. Ak chces grafiku v procesore zober ten razorov a je VÝKONEJŠI AKO AMD FX. Oveľa