NAJlepsi FOTOmobil
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NAJlepsi FOTOmobil
zase pises uplne odveci a uplne ignorujes nazov temy
-
Adulko1
Light Professional
Prestan laskavo spamovat guess.whoo! Tento tvoj prispevok je uplne zbytocny a nepodstatny. Pozri sa na svoje posledne spamy, no naco boli dobre?? Ak budes nabuduce pisat, tak si sformuluj svoje myslienky a pis k veci!
A teraz uz konecne teme - co hovorite na novu motorolu Rarz Droid, ktory ma 8 Mpix, LED blesk, autofókus, nahrávanie Full HD videí (1920 x 1080 b., 30 fps) ? Konecne sa aj Motorola pochlapila a vytvorila telefon, ktory ma svoju cenu vysoku, ale zasa velmi dobre parametre.
A teraz uz konecne teme - co hovorite na novu motorolu Rarz Droid, ktory ma 8 Mpix, LED blesk, autofókus, nahrávanie Full HD videí (1920 x 1080 b., 30 fps) ? Konecne sa aj Motorola pochlapila a vytvorila telefon, ktory ma svoju cenu vysoku, ale zasa velmi dobre parametre.
-
seth82
Darca
Čo na tú Motorolu povieme? Že lepšiu mašinu vytvoril Samsung pred rokom, v podobe SGS2. A ten dnes zoženieš za 350-400 eur. Nehovoriac o tom, že tých 1920x1080 nie je b. ale p.
Tu som našiel aj porovnania pár telefónov:
iPhone 4S / Samsung Galaxy S2 / LG Optimus Black / HTC Incredible S / Nokia N8
http://www.which.co.uk/mobile/advice-an ... ra-phones/
// K- ?
Ten článok som nepísal ja 
iPhone 4S / Samsung Galaxy S2 / LG Optimus Black / HTC Incredible S / Nokia N8
http://www.which.co.uk/mobile/advice-an ... ra-phones/
// K- ?
-
Adulko1
Light Professional
Ano, ale ked porovname Samsung Galaxy S2 a IP 4S, tak kompaktnejsi je IP 4S!
Ved, kto by chcel nosit taku velku kravu? Display to suhlasim moze byt super, ale je to velmi neprakticke a kvoli takymto enormnym vyhotoveniam sa budu priblizovat casom aj ine telefony si myslim. Onedlho nastupia 4-jadrove procesory a ked k tomu pridruzia aj dobre fotaky, tak od tohoto bodu si myslim, ze sa fotomobily dostanu na novu uroven.
-
guess.whoo
Redeemer
pokial viem tak ani HTC ani Samsung nema v plane davat do novych zariadeni so 4-jadrovymi procesormi lepsie fotaky ako maju teraz ich high-endy.
sonyericsson chce predstavit novy smart zajtra na vystave, ale tiez sa nepredpoklada, ze by mal mat lepsi fotak ako Satio, takze pochybujem, ze vyrobcovia sa budu v blizkej buducnosti uberat smerom, ktory si spominal.
sonyericsson chce predstavit novy smart zajtra na vystave, ale tiez sa nepredpoklada, ze by mal mat lepsi fotak ako Satio, takze pochybujem, ze vyrobcovia sa budu v blizkej buducnosti uberat smerom, ktory si spominal.
Pokiaľ chcete fotomobil, tak z tých novších mobilov odporúčam jednoznačne NOKIA N8..ani novšia Nokia N9 sa jej kvalitou fotiek a videí nevyrovná 
Viď napr. tu:
Viď napr. tu:
-
guess.whoo
Redeemer
suhlasim, N8 je dnes najlepsim fotomobilom. Nove Sony Xperia sa jej tiez nevyrovnaju