Vztah - nevie co chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Vztah - nevie co chce?

Príspevok od používateľa jumbojet »

Po tom co som pisal pred sa vsetko vysvetlilo a vsetko sme si ujasnili. Zacal som sa chovat ku nej inak, bol som slusnejsi, milsi, presne takeho ako chcela mat pri sebe a ako som sa kedysi ku nech spraval. Problem vsak nastal pred par dnami, vratila sa z roboty a este v ten vecer sme boli spolu, vsetko bolo vyborne, krasne, ale na dalsi den som odmietol ist na chatu, pretoze som sa to dozvedel medzi poslednymi. Potom som jej napisal a povedal co si o tom myslim, ze sa na nu nehnevam ze tam ide, ale je mi luto ze ide radsej na chatu ako by sme boli spolu. Odpisala mi, ze momentalne je v stave, ze je radsej v partii a zabava sa ako by mali byt so mnou.

Prisiel som za nou a zacali sme sa rozpravat, povedala mi, ze nechce teraz vztah, ze chce byt sama, volna a zabavat sa. Ze potrebuje cas, pretoze sa teraz dostala do stavu v ktorom bola pred nasim vztahom a chce sa zabavat, ze jej to chyba a ze som ju obmedzoval ked sa mi nepacilo ako chcela chodit na diskoteky. Navrhla rozchod s tym, aby sme ostali kamarati, ze velmi rada sa bude so mnou stretavat a ze stale nieco ku mne citi, ale teraz vztah nechce.

O den alebo dva na to mi volala a stretli sme sa, sedeli sme v aute a rozpravali sa. Obaja sme si poplakali, priznali si chyby a povedal som jej ako by som veci zmenil a ako by som sa zachoval keby som bol teraz v takej situacii ako kedysi. Obmakcilo ju to a zacali sme obaja plakat. Vravela aj to, ze teraz je uz na to asi neskoro a ze potrebuje byt sama, mat volno a slobodu. Kym sme sa rozlucili, este sme sa objali, dali si dlhu pusu a bolo.

Neviem vobec co mam robit, asi bude dobre ju nechat par dni na pokoji a potom sa jej ozvat len tak ako kamarat, spytat sa ako sa ma, ako bolo, co robila a navrhnut eventualne stretnutie v pripade, ze sa bude v telefone mila a bude rada, ze ma pocuje. Ciastocne ju aj chapem, lebo sa asi nedokaze odlucit zo dna na den odo mna, ale bojim sa tiez, ze pokial jej dam privela casu, tak na mna zabudne. Vie niekto poradit ako sa zachovat v takejto nezavideniahodnej situacii? Dat jej par dni pokoj a potom je zavolat? Pozvat ju von na stretnutie ako kamarat? Nepokusat sa o nic?
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Necital som si celu temu len prvy prispevok a posledne 2 strany ale strasne (aspon povahovo) mi pripominas mna a tvoja partnerka jednu istu osobu.
Obaja sme tusim rovnake osoby, ktore sa dokazu neuveritelne citovo naviazat na urciteho cloveka.

Ja viem ze sa neda rozkazat tomu co citis....a ze cokolvek ti hocikto povie na tvojho milovaneho cloveka je pre teba nicim...Ale vedz ze ta zenska nevie co chce, neveri si, nema ziadnu hrdost, je zakerna a vypocitava, neda sa na nu spolahnut, neda sa jej verit...a to ze sa chce bavit ?! Ako SRSLY CO TO JE KUA FIX ZA VYHOVORKU ?

CHCEM SA BAVIT A CHCEM SLOBODU....to je tak chaba a alibisticka vyhovorka a prelozil by som to takto : chcem sa kurv**** s roznymi frajermi z diskotek, opijat sa a robit bordel, zit zo dna na den ako rock star a spravit o tom zaznam na fejsbuku pre mojich plytkych kamaratov a kamaratky aby ma uznavali.

Ja neviem ale ked niekoho mam rad a ten druhy ma rad mna a vzajomne sa respektujeme tak nie ze si vzajomne poskytujeme slobodu ale sami sebe vytvarame bariery pretoze respektujeme a milujeme toho druheho a dokazeme sa kontrolovat...v style ze sa neopijem ako doga a nevyfajcim niekomu na zachodoch na diske...Ja nechapem ale zabavit sa neda len tak s kamoskami hocikde bez nejakych komplikacii a telenoviel okolo ?

Mam pocit ze si ta nevazi a chce si este "uzit" zivota...chapme vyskusat co najviac chlapov a vybrat.

3 roky zivota sa nedaju zahodit len tak...ale mam taky pocit ze tato tvoja osoba musi dospiet...mentalne. Nema take priority ako ty. Tym ze stale dufas (aj ja dufam neboj sa niesi sam) si len blizis....mal by si sa sustredit na pracu / studium a toto nechat tak ako to je...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

chlapce.. utekaaaaaj a uz NIKDY sa za nou neobzri. ziadne slzy, sex.. nic
.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No vo vztahu by sa nemali tak ci tak osoby obmedzovat. Je to jej zivot a nutit ju nasilu neist na chatu a byt miesto toho s tebou mi pride detinske. Napokon ta volala na chatu (aj ked neskoro). To, ze sa ti neda, je uz tvoj problem. Spravil by som to iste, keby som mal ist na chatu a pozvem frajerku a povie nie..Siel by som aj tak.
A inak dvaja ludia nadomnou ostatok napisali tiez velmi mudro.
Zabudni nanu, nech sa zabava. Zien je dost kam len vkrocis.

"Zacal som sa chovat ku nej inak, bol som slusnejsi, milsi, presne takeho ako chcela mat pri sebe a ako som sa kedysi ku nech spraval"
Zena nikdy nevie co chce a nikdy to vediet nebude, takze toto bola dalsia chyba. Byt taky ako chce niekto druhy? Najvacsia chu*ovina. Zijes si svoj zivot, nenechaj sa pretransformovavat inym na nieco, co niesi uz ty..
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Netvrdim Soviet to, ze ona chce ma takeho. Ale od zaciatku som sa vyrazne zmenil a po rozhovore s nou pocas minuleho vikendu som si to vsetko doma uvedomil. Ked som lezal a zaspaval ale aj pocas dna som premyslal nad tym co vravela a aj nad spomienkami. Mala zial svatu pravdu vo vsetkom a ked som sa rozpraval o tom s kamaratom, tak ten len zasol a sam mi povedal, ze si velakrat vsimol moje odmerane a zle spravanie ku nej v spolocnosti. Ja som sa urcite transformovat nechystal a ona tiez nie, len som sa zmenil k horsiemu a nespraval som sa tak ako by som mal. Uplne sa vytratili tie crty gentlemana, ktorymi som posobil na zaciatku a chcel som pri tom ostat, len cas mi tieto crty odobral a uvedomil som si to az takto neskoro.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Toto bol zaujmavý príbeh od jumbojeta. Popravde tiez by som taku babu nechcel a po 1-2 mesiaci snou prerusil kontakt.
Zrejme uz teda spolu nechodili od tej chatovačky.
Chalan mal vtedy 20 rokov a teraz má zrejme 29 rokov, to musí byt prenho nostalgia ak toto este niekedy bude po rokoch čítať o com tu písal :)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Dakujem Blasbit za ozivenie temy. To co som pisal na zaciatku roku 2012, tak sme mali pauzu asi 5 alebo 6 mesiacov, potom sme boli mesiac spolu a potom sme sa definitivne rozisli. Nasla si ineho, s tym bola dva alebo tri roky, rozisli sa a asi su opat spolu. Nestretavam ju, nie som s nou v kontakte, len co kamarat vravel, tak mala teraz v lete s nim ist do zahranicia, podla vsetkeho aj odisla. Co sa tyka mna, tak ja som skoro 3 roky zadany a funguje nam to celkom dobre.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

:) takéto príbehy čítať s takým odstupom času, to je určitá nostalgia aj pre čitateľa, neviem si predstaviť, čo u autora. Každopádne gratulujem k terajšiemu vzťahu a veľa šťastia a pevných nervov do budúcna. :)
Napísať odpoveď