Kontaktne sosovky
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kontaktne sosovky
No ja mam tie optixy a bezne ich mam dlhsie ako mesiac, a fakt len trochu cervene oko a to nosim odrana ked idem do skoly a dam ich dole az vecer okolo 8-9. Tak preto sa pytam ci sa nic nestane ked prejdem na lacnejsie. Pisal som na sosovky-kontaktne, ci mi neposlu blistrove tie Softlens 59 a odbili, ze nemaju, ze iba celu krabicku. Myslel so, ze su viac ustretovy k zakaznikom a hlvne ked uz tam mam dost vybavenych objednavok a kazda okolo 100€... 
-
Murder_Inc
Star
Neviem ti poradiť, ja mám skúsenosti len s kontaktnými šošovkami od Ciba Vision a keďže mi vyhovujú, tak nemám dôvod na prechod na inú značku.pussyLiker napísal:No ja mam tie optixy a bezne ich mam dlhsie ako mesiac, a fakt len trochu cervene oko a to nosim odrana ked idem do skoly a dam ich dole az vecer okolo 8-9. Tak preto sa pytam ci sa nic nestane ked prejdem na lacnejsie. Pisal som na sosovky-kontaktne, ci mi neposlu blistrove tie Softlens 59 a odbili, ze nemaju, ze iba celu krabicku. Myslel so, ze su viac ustretovy k zakaznikom a hlvne ked uz tam mam dost vybavenych objednavok a kazda okolo 100€...
-
drop
Medium Star
Ja mam dovod. Za cenu 3 sosoviek mam sosoviek 6. 
Ja by som ti odporucil tieto no - http://www.sosovky-kontaktne.sk/acuvue-oasys-6-sosoviek. Mne vyhovuju, neskrabu ma, nemam suche oci, nevidim rozmazane. Proste uplne vsetko v pohode.
22€ zas nie je taka strasna suma, zeby ti to v pripade nespokojnosti trhalo zily. Ale tak je jasne, ze by ma trochu nastvalo keby som si to objednal, a nemohol ich potom nosit lebo mi z toho slzia oci a podobne.
Kamarat pouziva tieto - http://www.sosovky-kontaktne.sk/purevision-6-sosoviek - a tiez je spokojny.
Neviem sice co si predstavujes pod slovickom "lacnejsie" ale tych 20€ na 3 mesiace je myslim celkom v pohode.
22€ zas nie je taka strasna suma, zeby ti to v pripade nespokojnosti trhalo zily. Ale tak je jasne, ze by ma trochu nastvalo keby som si to objednal, a nemohol ich potom nosit lebo mi z toho slzia oci a podobne.
Kamarat pouziva tieto - http://www.sosovky-kontaktne.sk/purevision-6-sosoviek - a tiez je spokojny.
Neviem sice co si predstavujes pod slovickom "lacnejsie" ale tych 20€ na 3 mesiace je myslim celkom v pohode.
-
drop
Medium Star
Naco by som prechadzal na sosovky o 2€ lacnejsie ? Mne sa jedna o skok z 22€ na 12€ chapeme sa ? A mam rozdielne dioptrie takze cena ide 2x + roztoky na pol roka + posta ak budem iba sam objednavat. Kamaratka ich ma nestazuje si, aj som jej objednaval tak ma to zaujalo, ze za taku cenu. Len ona ma dioptrie cosi cez 2.7 ja mam sotva 1.25... Nic no vyskusam ich a uvidim co to spravi a aspon budem mat na vyse polroka pokoj ak to vyjde.
Tak prajem aby ti vyhovovali, ja som raz skusal TopVue za 15 € a nemohol som s nimi vydrzat 
-
Point
Professional
a ja som pozeral pred 3 dnami na markize sa mi zdanejaku reportaz so zenou ktora sa o svoje sosovky starala, menenie roztokov, nekupala sa v bazene a taketo veci a nakoniec dostala kvoli tym sosovkam zapal sietnice potom nejaky opuch a teraz vidi iba na 20% ci kolko na to oko a nikto jej nevie povedat ci sa to niekedy spravi..chcel som tym povedat, ze neviem ci by som setril zrovna na tomto ..20e za 3 mesiace .. to mas 3e na mesiac .. to si radsej odpustim jednu bagetu v robote
// diky za ten koment
matika mi nikdy nesla .. to mas 7e za mesiac a to je 3e na tyzden ..cize to s tou bagetou stale plati 
// diky za ten koment
-
Začiatok Konca
Professional
Ešte k tomu, čo ste sa tu bavili, lebo tu prevládal názor, že šošovka z oka nemôže vypadnúť. Môže... stalo sa mi to myslím, že 2x... a raz sa mi ešte zachytila na viečku (teda 3x). Nestáva sa to často (denne som strávil v telocvični cca 4 - 5 hodín/5 dní v týždni + zápasy), ale stáva sa to. Plávanie by som neriskoval a pri sprchovaní som mával pre istotu silne zatvorené oči
boli to trojmesačné šošovky od bausch & lomb
boli super, nesťažujem sa 
-
t0m4s3
Admin
Mne sosovka vypadla aj pri hokeji ked som dostal delo na mantinel
Sosovka mi vypadla len raz ked som si omylom siahol do oka koli spine co tam padla (mihalnica)
Pockajte, az sa vam sosovka dostane "za oko".. stalo sa mi to dva krat (za 12rokov nosenia), veru nebolo mi vsetko jedno
Inak kupat sa da, je to rizikove ale v bazene som si zvykol, staci davat vacsi pozor. Dokonca sa aj ponaram, staci silnejsie zatvorit oci. Dokonca sa da skakat aj z mostika ci spustat sa toboganom. Vsetko odskusane.
Softlens 59 su uplne v pohode, mam doma jeden navyse par, tusim -2,15, ak by niekto chcel vyskusat.
oprava -2,75ky, keby nieco..
Pockajte, az sa vam sosovka dostane "za oko".. stalo sa mi to dva krat (za 12rokov nosenia), veru nebolo mi vsetko jedno
Inak kupat sa da, je to rizikove ale v bazene som si zvykol, staci davat vacsi pozor. Dokonca sa aj ponaram, staci silnejsie zatvorit oci. Dokonca sa da skakat aj z mostika ci spustat sa toboganom. Vsetko odskusane.
Softlens 59 su uplne v pohode, mam doma jeden navyse par, tusim -2,15, ak by niekto chcel vyskusat.
oprava -2,75ky, keby nieco..
-
Začiatok Konca
Professional
No, mne sa dostala za oko... ale bola to moja chyba : ) zabudol som si obal na šošovky a išiel som boxovať s kamarátom (sparing, ale na tvrdo
) dostal som samozrejme pár tvrdých rán na hlavu, myslel som, že mi vypadla, ale bola za okom, lebo som ju necítil, nevidel... s bolesťou hlavy
som zaspal a o pár hodín sa zobudil a mal ju na oku, takmer úplne zoschnutú... viem, čo to bolo a bolo to veľmi nepríjemné

SofLens 59 - http://www.vasesosovky.sk/soflens-59.html .... ja ich používam a v zatiaľ v pohode....a to ich nosím denne a viac ako desať hodín. Keď zaspíš na pár hodín (max. tak tri) je to ok, ak viac, to je už horšie, aspoň u mňa
Tieto mám zatiaľ krátko...
http://www.vasesosovky.sk/optima-fw.html - 3 mesačné som používala asi tak šesť/sedem rokov a spokojnosť. Nosila som ich celý deň, športovala som s nimi, plávala v mori, občas som ich mala aj dlhšie ako tri mesiace /keď inak nešlo/ aa no problem
http://www.vasesosovky.sk/optima-fw.html - 3 mesačné som používala asi tak šesť/sedem rokov a spokojnosť. Nosila som ich celý deň, športovala som s nimi, plávala v mori, občas som ich mala aj dlhšie ako tri mesiace /keď inak nešlo/ aa no problem
-
zuzkazuzka
VIP
Ako vám môže šošovka len tak vypadnúť alebo sa dostať za oko (a dá sa to vôbec???)? Mne šošovka vypadla len raz za celý čas, čo šošovky používam, a aj to len keď sa mi do oka dostala špina a pošúchala som si oko. Ak je nasadená správne, tak nevidím dôvod, aby vypadávala. Najlepšie sú tie scény vo filmoch, keď ľuďom doslova vyskočí šošovka - nedávno to bolo v jednom dieli CSI, dobre ma to pobavilo.
Šošovka sama od seba málokedy vypadne, ja som si ju tak ako kolegovia predomnou tiež vyšprtal z oka keď som cítil niečo v oku... Hrávam pravidelne floorball (v bránke) tam sa mi ešte nestalo aby vypadla. Ale kuriózne raz sa mi stalo, že mi jedna šošovka vypadla keď som si kýchol
našťastie som ju zachytil s rukou! Ale to kýchnutie už bola riadna šupa 
Sosovky nosim lebo musim kvoli spevneniu oka. Pouzivam Acuvue Oasys, skusala som rozne, ale tieto mi najlepsie sedeli.
mne raz vypadla, ked som dostal do hlavy(to som ju hladal dost dlho na zemi a mal som ju na lici
), raz mi vyplavala, ked som si dal kvapky a raz som myslel, ze som o kontaktnu prisiel, ked ma zalialo umele vlnobitie v bazene. zopar hodin som bol v tom ze ju nemam a na jedno oko som moc nevidel, ale bola v oku len niekde schovana, ze som ju ani necitil a potom sa dala na svoje miesto.
-
t0m4s3
Admin
Mas to tu napisane, skus par poriadnych ran do hlavy a prid nam napisat ako si dopadlazuzkazuzka napísal:Ako vám môže šošovka len tak vypadnúť alebo sa dostať za oko (a dá sa to vôbec???)?
Uz paru dni nosim sosovky
Konkretne PureVision od Bausch & Lomb. Za aplikaciu skusobnych som platil 18€. Dala mi vraj dvojmesacne na skusku. Ak mi budu vyhovovat tak si mozem kupit dalsie ale uz klasicke mesacne balenie. Ja som ho ale nasiel na internete 2x lacnejsie ako mi ho chcela predat ona http://www.vasesosovky.sk/purevision.html
. Rocne by ma to vyslo cca 180€ iba sosovky co by som si nemohol dovolit. Polovicnu cenu z internetu vsak ano. Zo sosovkami som spokojny, uz druhy den som ich vobec necitil v oku. Momentalne si pravu nasadim do minuty ale lava mi robi problem..
Odporucam objednavat z internetu, ak by ste mali zaujem tak tu je 4€ zlavovy kupon na hore spominanu stranku "cb91q". Nie je to vela ale urcite to potesi. Hned ako som spomenul pred doktorkou nakup z internetu zacala byt protivna a povedala mi, ze mi nebude robit kontroly.. Co uz, najdem si ineho lekara a kludne si za to priplatim... 
akurat objednavam na kontaktne-sosovky-lacno.sk
ceny:
Softlens 59 18,99€
Renu 360ml 10,79€
Celkova cena s dopravou (dobierkou) 33,28 EUR
Co ma prekvapilo, ze ceny roztoku opti free su drahsie ako Renu.. a to som optifree kupovaval len koli cene. Vraciam sa k Renu..
ceny:
Softlens 59 18,99€
Renu 360ml 10,79€
Celkova cena s dopravou (dobierkou) 33,28 EUR
Co ma prekvapilo, ze ceny roztoku opti free su drahsie ako Renu.. a to som optifree kupovaval len koli cene. Vraciam sa k Renu..
Nechcem tu robit nikomu reklamu ale na vasesosovky.sk su ceny za vyssie spomenute produkty asi takeho
SofLens 59 (6 šošoviek) - 12.39€
ReNu MultiPlus 360 - 9.98€
Postovne je 1.9€ pri platbe na ucet. Spolu to je teda cca 24€.. Ak pouzijes zlavovy kupon mas to o 4€ lacnejsie..
Davnejsie som videl na internete testy roztokov na kontaktne sosovky. Vitazom bol roztok OptiFree
Teraz som si objednal PureVision (6ks), OPTI-FREE RepleniSH 300 ml + za body 2× Biotrue Multi-Purpose 2 x 60 ml = 28€
SofLens 59 (6 šošoviek) - 12.39€
ReNu MultiPlus 360 - 9.98€
Postovne je 1.9€ pri platbe na ucet. Spolu to je teda cca 24€.. Ak pouzijes zlavovy kupon mas to o 4€ lacnejsie..
Davnejsie som videl na internete testy roztokov na kontaktne sosovky. Vitazom bol roztok OptiFree
Teraz som si objednal PureVision (6ks), OPTI-FREE RepleniSH 300 ml + za body 2× Biotrue Multi-Purpose 2 x 60 ml = 28€