1.
Kedze som hral so spolubyvajucim nedavno Killing Floor a strielal zombikov a podobne, tak asi navzdory toho sa mi snivalo, ako s kamosmi sme v dakom svete so zbranami a strielame tam najprv zombikov, potom pokrocile zvierata az nasledne prisli riadne monstra (uplne ine ako v hre) a mi sme ich chceli zabit. Ako bola to velka haluz, nakolko taku hru aka bola v sne, by som hral asi nonstop. No ked prisiel Boss a zacal zabijat vsetkych naokolo, tak som sa normalne bal, nakolko to bolo ako v reale. Nakoniec, ked som bol uz jasne mrtvy ma vsak boss zastavil a vravi mi, ze ma nezabije a ak ani ja jeho, ze ziskam nejake vylepsenie. Tak sme sa dohodli a ja som si kupil vystroj s ktorou som dokazal lietat. A opatovne sme zacali odznova a ked prislo na Bossa, tak som ostal sam a lietal som tam. No nevedel som, ze ked lietam ja, automaticky ked zapnem lietanie, lieta aj Boss. A tak sme tam lietali a uz ani neviem ako to skoncilo
2.
Mal som rano o 7mej riesit jednu zalezitost. Asi mi to vsak ostalo na pamati, kedze sa mi snivalo, ako mi zavolal chlap rano a ja som sa nevedel na jeho PC pripojit. Ked sme to dakym zazrakom doriesili, tak som sa napojil, ale ani za boha som nesiel rozbehat, co som rozbehat mal. Bol som slusne nasraty. Nakoniec to vyustilo do toho, ze som sa z tej nasratosti v sne, zobudil o 4tej rano