Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa Soviet »

Divne sny posledne co som mal :)
1.
Kedze som hral so spolubyvajucim nedavno Killing Floor a strielal zombikov a podobne, tak asi navzdory toho sa mi snivalo, ako s kamosmi sme v dakom svete so zbranami a strielame tam najprv zombikov, potom pokrocile zvierata az nasledne prisli riadne monstra (uplne ine ako v hre) a mi sme ich chceli zabit. Ako bola to velka haluz, nakolko taku hru aka bola v sne, by som hral asi nonstop. No ked prisiel Boss a zacal zabijat vsetkych naokolo, tak som sa normalne bal, nakolko to bolo ako v reale. Nakoniec, ked som bol uz jasne mrtvy ma vsak boss zastavil a vravi mi, ze ma nezabije a ak ani ja jeho, ze ziskam nejake vylepsenie. Tak sme sa dohodli a ja som si kupil vystroj s ktorou som dokazal lietat. A opatovne sme zacali odznova a ked prislo na Bossa, tak som ostal sam a lietal som tam. No nevedel som, ze ked lietam ja, automaticky ked zapnem lietanie, lieta aj Boss. A tak sme tam lietali a uz ani neviem ako to skoncilo :D

2.
Mal som rano o 7mej riesit jednu zalezitost. Asi mi to vsak ostalo na pamati, kedze sa mi snivalo, ako mi zavolal chlap rano a ja som sa nevedel na jeho PC pripojit. Ked sme to dakym zazrakom doriesili, tak som sa napojil, ale ani za boha som nesiel rozbehat, co som rozbehat mal. Bol som slusne nasraty. Nakoniec to vyustilo do toho, ze som sa z tej nasratosti v sne, zobudil o 4tej rano :D Potom rano mi uz realne chlap zavolal a nastastie to neslo ako v sne, ale vsetko fungovalo :P
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

dnes v noci som dostal 200e pokutu za rychlu jazdu.....ej ci som nadaval :D
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

snívalo sa mi s NYAN CAT.
Bral som to ako samozrejmosť kedže som to počúval včera niečo cez hodinu :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Dnes sa mi snívalo ako som s kamošom utekal pred FBI / Políciou (alebo niečo také) ... ukradol som čln a šiel potom sme sa tam len tak tak dohovorili po anglicky a zrazu naskočila chybova hlaska že spojenie prerušene a ked som chcel ist znova tak sa tam nedalo dostať resp. nevedel som kde to bolo :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

V noci sa mi snívala čudná vec a ešte nikdy som to predtým nezažil. Išiel som k oknu mojej izby a oči sa mi začali pomaly zatvárať až sa celkom zavreli. Potom som odrazu ležal na mojej posteli na boku na ľavej ruke a počul som len strašný piskot v ušiach, ktorý sa už nedal vydržať, videl som len tmu a nič iné. Nemohol som sa pohnúť, zobudiť proste nič. Dokázal som len rozmýšľať a hlavou mi prechádzali hnusné myšlienky, že čo sa to ku*va so mnou deje a čo to má znamenať. Úplne ma začal ovládať strach, že sa to už nikdy neskončí. Tento pocit mohol trvať cca dve minúty, neviem to vôbec odhadnúť, ale bol som kur*a rád, že to z ničoho nič prešlo a ja som sa zobudil. Bolo 2:50 ráno. :) Vie niekto čo to mohlo znamenať?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

keby to bolo 3:15 rano, tak by som vedel...... :twisted:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

no to je tak Plasmon, keď na večer zožerieš pol chladničky, potom sa ti snívajú takéto haluze :D

Ak nie toto, tak potom to bol únos mimozemštanmi.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

lumir: tak to hej :D
pinco: ako hovoríš, bude to z toho jedla, nabudúce si už dám väčší pozor :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Uz neiem co s tym, ale treti den sa mi sniva sen na pokracovanie.
Sen zacal tak, ze som siel jedneho dna domov a potreboval som si nieco zakupit v potravinach, ktore v reale neexistuju, a tak som tam chcel vojst, ale boli tam dva male cigancata. Nieco mi odvrkli a tak som im povedal, nech mi uhnu z cesty, lebo ich zabijem. Samozrejme ako je v ich povahe zname, este viac provokovali a tak som sa pokusil jedno chytit, ale vysmyklo sa mi a utekalo prec. To druhe malo asi 5 rokov a to som aj chytil, zhodil na zem a zabil , ze som mu silne roztrepal nohou hlavu.
Hned nato druhy den sa mi zacalo snivat pokracovanie a to v tom, ze ci ma nahodou policia nenajde za ten ohavny cin. Odisiel som do BA, kedze som vtedy bol v rodnom meste a sledoval spravy ako hladaju vraha. V novinach sa o tom pisalo, vypocuvali ludi, snazili sa vypatrat aj podla PC nejake veci, ci niekto o tom na internete nepise. Bohuzial ja som o tom pisal z dakej firmy so sestrou a po par dnoch sa objavila sprava o tom, ze vrah sa nachadza v BA. Usiel som samozrejme z prace, kde po chvili dobehla policia a nechal si prestriekat vlasy na kadejake farby. Opatove vypocuvali susedov atd atd. Jasom sa pohyboval uz len autom, kade sa len dalo.
Treti den to zacalo tak, ze som bol na nejakej navsteve, kde som sa skryval v dome pred policiou. V tom dome kopali nejaku sachtu, kde ma chceli dostat mimo republiky (pravdepodobne) aby ma uz nenasli. No po chvili sa zo steny vyhrnul jeden potkan a z hlavnej steny kde sa kopalo sa zacalo rucat blato. V tom sme spozorneli a cakali co ide byt. Vybehli odtial nejaki praveki bojovnici a zacali ludi zabijat. Bol to nejaky starozitny dom a dost dlho sme sa tam nahanali a zabijali nozmi, kopijami, lukmi..Sem tam som nejakeho krvacajuceho zaniesol na postel, nech oddychuje. Bolo to dost strasidelne. Ostal som uz len ja a jeden chlapik s nozom a isli sme prebadavat dom, ked tu zrazu sa dostaneme na schodisko, kde nas caka zienka, ktora bola z toho domu. Ja som si najprv myslel, ze je duch, ale nebol a uz na nas dlho vraj cakaju skryty v podzemi. Tak sme tam dorazili a bolo tam fakt vela ludi zivych a zdravych. Pripravujucich sa na odvetu, avsak zazvonil budik.
Zajtra sa mi asi bude dake dalsie pokracovanie snivat. Snad ma nechytia, ale fakt sa mi zatial nikdy takato pokracovacka nesnivala. A hlavne tak realisticka a napinava, ze fakt klobuk dole.
marzus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marzus »

Mne sa snívalo, že som na WC.....áno, zobudil som sa nato, že mi je nejako vlhko a teplo :D
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Mne sa tiez raz stala cudna vec, asi z toho ze som pred spanim viacej jedol. Snivalo sa mi ze lezim v posteli a zo stopu na mna spadol pavuk. V tej sekunde som sa zobudil, odhodil perinu a rychlo som vyskocil z postele (poschodovej). Az po chvili mi doslo ze to bol len sen.

Inak pre tych co si chcu kontrolovat svoje sny dam link
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No dlhsie drzim dake tie sny v hlave, ale vcerajsi si uz sem musim zapisat :)

1.: Som na dakych verejnych zachodoch v dakom podniku, kde hra hudba. Vychadzam von a vidim ako daka dievcina asi 13r honi chalanovi, ktory pri nej stoji. Po chvilke prestane a ja podidem k nej a pytam sa, ci by to iste spravila aj mne. Nebranila sa. Po chvili sa jej ale spytam kolko ma rokov a ked povie, ze 13r, tak jej kazem prestat, lebo by som mohol mat z toho problemy. V tom sa ona dozveda moj vek a odchadza z podniku a vravi, ze ide na policiu. Cely sen som potom za nou chodil a hovoril jej, ze nech nejde, ze to bolo nedorozumenie. Nastastie som sa potom zobudil z tohto velmi divneho sna :D

2.: taky kratsi, ktoreho vyznam som nepochopil. Nastupujem do nejakeho auta asi taxika na zadne sedadlo, kdez tu ako nastupim vidim, ze vedla mna je jeden kamos totalne opity. Vtedy zistujem, ze vlastne aj ja som totalne opity. Taxik sa rozbieha a cochvila opat zastavuje a na zadne sedadlo si nastupuje dalsi kamarat, ktory je tiez totalne spity. Vtedy sa pozerame po sebe a smejeme hadam 5min. Ked sa taxik opat rozbehne, mame v zadu zazracne stresne okno a tak sa donho vsetci opity prestrcime a kricime volaco. Vtedy sa budim.

3.: Vcerajsi sen bol trosku vaznejsi. Ocitam sa na nejakej chate aj s jednou znamou slecnou. Zrazu sa dozvedame, ze na tuto chatu ma byt velky planovany utok ako za 2 sv. vojny. V chate sa zazracne objavi x ludi, ktory nam vravia aby sme si pobrali zbrane atd. Chata bola umiestnena asi dakych 20m nad zemou na velkych betonovuch stlpoch aj s murom. Zrazu zacina najaz vojakov a vsade strelba atd. Po chvili sa ocitaju vojaci uz aj pod murom a ja sa vydam teda dole z chaty k muru, kde strielam dalsich ludi. Vsimnem si, ze medzi vojami je aj kamarat a tak sa s nim zacneme prestrelovat pistolami, ale obom dojdu naboje a tak sa nan rozbehnem rukami. Zlozim ho na zem, ale vtedy zistim, ze je to kruci dobry kamos a vravim, ze ho nemozem zabit. Necham ho teda tak. Po chvili sa obzeram okolo seba a uz je po boji. Vsade mrtvoly a ja sa teda vyberam naspat na chatu. Tam su dvere ale zavrete a chata obsadena dakym gangom. Snazime sa tam so slecnou dobyt, ale neuspesne. Az po case vyjdu von a spriatelia sa s nami ti ludia z gangu. Vtedy sa obzriem z chaty a zistujem, ze nikde ziadne mrtvoly uz niesu a tak idem na prieskum, ze kde zmyzli, lebo mi zacina byt podpozrive, ze sme asi v nejakej hre. Putujem strasne dlho, az narazim na jedneho vojaka mrtveho, ktoreho prehladam a najdem penazenku. Je v nej neskutocne vela penazi, ktore ratam. Par tisic eur. Uz premyslam co za ne kupim. Hned si ich davam do bundy a spokojne sa vraciam na chatu a vtedy sa zobudzam a zistim, ze nemam ani fuk a nie to par tisic eur :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mne sa dnes sníval taký čudný sen...bol som u kamoša robili sme si kávu, pozrel som von oknom a vidím tam ihrisko čo máme vonku v objekte našej školy, a tam na tých tyčiach čo držia volejbalovú sieť boli zavesení nejakí bezdomovci pripútaní reťazami. Aj na zemi jeden ležal a prišla taká cigánka so sekerou v ruke, a rozbila im hlavy s tou sekerou na maderu.

Zobudím sa pozriem na hodiny 4:40 že wtf, asi by som mal menej pozerať tie zombie seriály :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

mne sa naposledy snivalo, ze som sam kdesi campoval a mal pri sebe obrovsky kus masa, ktory som chcel upiect. okolo stanu sa mi ale zacal prechadzat vlk, ja som sa zlakol a udrel som ho nejakou poriadnou doskou. on na to padol, zacal krvacat a mne ho prislo luto, tak som ho zacal krmit cokoladovymi vajciami, hladkat ho a hovorit ze ak sa z toho dostane, tak to bude moj najlepsi kamarat a nikdy ho neopustim :slap:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Soviet a M142, to by mohli sfilmovať. :lol:

Mne sa aj dnes sníval divný sen, resp. viac snov, ráno som ho ešte celý vedel, ale teraz večer si už ani trochu nepamätám, čo to bolo.
Ale nedá mi nepodeliť sa, asi dva roky dozadu som spal,ešte som bol s bratom v jednej izbe, a už to boli nejaké tri hodinky ráno, ale nespalo sa mi boh vie ako dobre, tak to bolo skôr také štádium že ležím, a nevnímam, taký polospánok, a zrazu v úplnej tme a tichu počujem úplne čistý, naštvatý chlapský hlas, dosť hlasno, že ma zamrazilo neskutočne. Nevedel som rozoznať, či to je slovenčina alebo nejaký iný jazyk, pôvodne som si si aj predstavoval, čo to asi mohol povedať, dnes už neviem. Prvé, čo ma napadlo, že som sa zobudil zo sna a toto niekto povedal ešte v sne, tak som to neriešil a začal zase zaberať. Potom, o pár minút to isté, ale prišlo mi, ako keby ten hlas bol ešte viac na*ratý. Tak to už som mal skutočne naložené v gatiach, a zapálil som svetlo, ale nič som nevidel. Zdalo sa mi divné, že to brata nezobudilo a tak som si myslel, že to určite počujem iba ja, a že som blázon, že mi preplo, zakryl som sa a ako idiot som sa zakryl a čakal. O niečo neskôr, to som bol hore, so zapáleným svetlom zase, to som už skoro kričal a pozeral sa všade, nikto okrem spiaceho brata v izbe nebol, a poznáte to,v noci v tom tichu neviete rozoznať odkiaľ ten hlas ide. Potom, skoro s mláčkou na zemi som videl, že bratovi svieti niečo v batohu, tak to vyberem, bol to mobil, a ten vypatlaný idiot si nechal zapnutú nejakú hru, poker či čo, a ten hlas bol kuriér, ktorýmu vravel že je na rade. Brat sa klasika nezobudil, a ja som nevedel či ho zmlátiť, smiať sa alebo plakať. Každopádne, nikomu neprajem ten pocit, keď sa vám sekunda zdá ako hodina, a jediné, čo vám prechádza hlavou je to, ako sak vám ľudia budú správať, keď ste blázon, predstavujete si život v blázinci, predstavujete si život kde počujete iba hlasy. A podobne. Je to sranda, ale je to aj hrozné. Dnes sa na tom smejem, ale vtedy som si skoro zablatil ihrisko.
:lol:
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Čudujem sa vám, že si takto pamätáte vaše sny :D Ja si pamätám na jeden sen keď som mohol mať 6 rokov aj keď len dopodrobna.
Sedel som na záchode ktorý mal tvar hrocha a splavoval som sa po rieke na ktorej konci bol vodopád.
Potom taký novší asi spred týždňa: Nasadol som pred domom do auta z autoškoly a šiel som von z ulice keď zrazu sa to auto premenilo na policajné.Tak som sa reku chcel otočiť, že ho odnesiem naspäť odkiaľ som ho zobral.Ale neviem prečo ale som stláčal miesto plynu spojku a všetko hore-dole a zdochlo mi to aspoň 3 krát.Keď som sa dostal pred dom tak som sa zobudil.
Ja si veľmi ťažko pamätám na sny, no jedno viem, že na ktorej strane ležím počas spánku, tak ma to aj vo sne ťahá na tu stranu :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mne sa pred tyzdnom take snivalo, ze prvu noc som zachranovala svet a carovala ako carodejnica...a druhy den uplne ze brutal, sa mi snivalo ze sa mi sestra obesila na balkone a do toho ja v porodnici s kamoskou :D zistili ze som tiez tehotna a do toho som prisla domov segra obesena a zahrada v plamenoch, ze mam ist hasit :D tak som vzala lopatu ale vyhnali ma hasici, ze uz je tam helikoptera ze co ja s lopatou uhasim...no a potom uz len v kuchyni pri sporaku som sa rozpravala so sestrou, v bielom s oholenou hlavou a vysvetlovala mi preco to urobila, a ja som ju uplne chapala..:) tak ked brutal, tak brutal nie ???

kazdopadne v snari som nasla ze smrt znamena dlhy zivot a tehotenstvo znamena stastie :) tak sranda no...
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

tých snov som mal veľa ale taký čo som rád že som sa prebudil tak to bolo ... bola noc, ležím v posteli a zrazu počujem nejaké zvuky a ako mám PC bednu zasunutú v stoliku tak za nou bol nejaký duch dievčatka a stále na mna neprijemne pozerala, klakol som si z druhej strany bedne a pozeral sa na nu tiež ale nič som nemohol hovoriť a stále iba na mna pozerala a potom ma matka zobudila už ... neviem, niekedy nemám rád také pohľady z očí do očí nepríjemné
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Posledné 2 noci si sny pamatám skoro úplne presne a zdalo sa mi to ako keby sa to snívalo celu noc a bolo to dosť živé (Jasné že to bolo takých 10 sekúnd či ako to je :D )
1. Klasická zombie apokalypsa , kopu ľudí zabarikádovaných v obrovskom supermarkete a robili úplne hlúposti tí ľudia , rabovali počítače , skateboardy , proste nonsensy :D
2.Tiež strašne živé a tiež mi to pripadalo dlhé , ako keby som celú noc jazdil na motorke...
Je vysoká pravdepodobnosť že som mal teplotu ale bolo to zaujímave a čudujem sa že si ich pamätám , celkom do detailov ;)
againstsionist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa againstsionist »

Moj najhorsi sen v zivote ma vyradil asi na dva tyzdne zo zivota. Nic horsie si uz neviem ani predstavit. V sne moj otec pred mojimi ocami zabil moju mamu. To sa stalo v case, ked otec bol uz asi 5 rokov mrtvy. Nikomu to neprajem. Je to hnus.
Napísať odpoveď