Avast
Avast
Zdravím. Mám problém s Avastom. Keď som dnes zapol PC, avast mi napísal, že počítač je nechránený a že avast zapnem kliknutím na tlačítko Opraviť. Keď na to kliknem, nič sa nedeje. Po čase mi to napíše aj Windows. Keď to skúsím cez Riešenie problémov, napíše mi to File System Shield provider not found. Neviem čo s tým a snáď to nebude vírus alebo niečo podobné.
Re: Avast
Dost blba rada, ale je to tak. S Avastom som mal vzdy iba problemy
Ako vhodnu alternativu navrhujem NOD 32 alebo Eset Smart Security, pripadne Microsoft Security Essentials. MSE pouzivam odkedy vzniklo a zatial bez problemu, aj ked urcity podiel na tom ma samozrejme aj opatrnost. Skor ide o to, ze ma MSE nijako neobmedzuje a ak aj nahodou stiahnem nieco nebezpecne, tak mi to oznami, pretoze ziadny antivirus neprebije uzivatelsku hlupost, ked uzivatel vsetko povoli.
Re: Avast
Ten Autosandbox si vypni /doplnkova ochrana/autosandbox/nastavenie a tam to iba odfajkni.To nie je az taka dolezita aplikacia ako sa to tvári.To si skorej nainstaluj neaky Firewall a mas to urcite lepsie ako ten Autosandbox.Snajper2 napísal:nedávno mi automaticky aktualizovalo Avast na verziu 7 a odvtedy, a hlási nejakú potenciálnu hrozbu a odporúča to otvoriť v sandboxe, tak po potvrdení to súbor vždy zatvorí. čo s tým?
BTW:Ja mam Avasta na troch pc a max.spokojnost,takze je to zasa iba vec názoru ze je zly a pod...