Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan

Príspevok od používateľa ColdRain »

hlavickovat chalana na diskoteke zato, ze tancuje pri babe sposobom ktorym sa tebe nepozdava? keby ho baba odstrkavala a on by ju obtazoval ok, ale babe sa to len nepacilo, ale tancovala dalej a chalan nemal dovod sa domnievat, ze robi nieco zle...ze dosiel nejaky iny macho ze ma ist prec? preco by mal? na jeho meiste by som zavolal policiu a podal na teba trestne oznamenie - §156 TZ a okrem ineho sa postaral o to aby si uz v zivote nechytil do ruky zbran, zachoval si sa jak posledny zakomplexovany primitiv a obzvlast vzhladom na tvoj background ti musi byt jasne, ze situacia sa dala riesit uplne inak, dokonca by som povedal, ze si bol (aspon z moralneho hladiska) povinny sa pokusit o riesenie ktore chalanovi nezlomi nos
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale veď to riešené tak bolo...ak niekto nechápe verbálne požiadavky, treba "požiadať" inak...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ak by sa ma moja GF spýtala či môže tancovať s jej kamošom/známym, s mojím kamošom/známym, tak jej len poviem "jasne miláčik, nie je problém, na budúce sa ma to nemusíš ani pýtať" úsmev, objatie, bozk. Avšak ak by tancovala "telo-na-telo", alebo "vyzývavo" s nejakým random neznámym chlapom v poloopitom, alebo triezvom stave, tak by som sa na ňu len usmial, povedal jej: "V poriadku zlatko" chytil jej obe ruky, pobozkaj zápastia a odišiel. Už by o mne nikdy nepočula, nech by sa snažila akokoľvek a spravil som to za svoj život zatiaľ 2x - nie na diskotéke, tak sprostý aby som chodil/zapodieval sa s babou čo má za potreby chodiť za môjho pôsobenia na diskotéky, chaty, oslavy a byty s random people nie som, raz som sa popálil - veril tomu: "To je len oslava narodenín" 6 hrs. later "bola som opitá a vyspala som sa s tým a tým [úplne random guy] a dosť.

Späť ku téme, efekt bol 100%, tie baby si už nikdy nedovolili spraviť ku svojím nastávajúcim nič, čo by bolo tak zbytočné, plytké a hlúpe ako je sprostá diskotéka a tanec s nejaký random nobody chlapcom, ktorý je úplne nepotrebný v ich živote, len preto aby sa dievčatko "zabavilo" na 5-10 minút a stálo ju to celkom dlhé priateľstvo [vzťah].

Sú jednoduché "pravidlá" u žien, ktorými Vám nevedome dávajú najavo že ich zanedbávate, alebo niečo nie je v poriadku. A v momente keď Vám začnú robiť kiksy ako "Zlato, idem sa odreagovať na diskotéku" [nemyslené na diskotéku so skupinou ľudí, ktorú dané dievča pozná, myslím ísť na diskotéku na "lov"], "Zlato, dáš mi prečítať Tvoje sms?" "Zlato, smiem si pozrieť Tvoju poštu"...majú mať pri skutočných chlapoch len jednu jedinú reakciu: "V poriadku miláčik, ale bude to tá posledná vec, ktorú spravíš v mojej prítomnosti" a podáte jej mobil, otvoríte mailového klienta, alebo nejaký portál s poštou, to je jedno. Všetko s pokojom, úsmevom, žiadny hnev, hádka, ani nič podobné. A ak si začne čítať Vaše správy s kľudom odkráčate, alebo slečnu odveziete domov, záleží na situácii a mieste. Ten kto začne robiť bordel je nevyzretý a mal by dospieť. Je jeden fakt, nevera Vašich partnerov býva v 50% len a len Vašou chybou.

Totižto tento pokrytecký liberalizmus a sloboda, ktorú dávate Vaším polovičkám má v 99% prípadov za následok vírus, ktorý sa im dostane do tela a rozožerie kompletne vzťah s Vami, je to obvykle otázkou pár týždňov, mesiacov max pol roka. A chalan je potom len "WTF?"...

Je rozdiel v tom dávať svojej partnerke slobodu a púšťať ju baviť sa na mínové pole.

uplink out

P.S.: Česť výnimkám, dievčatám a chlapom, čo dokážu počas vzťahu spoznávať nových ľudí a pritom ostať 100% len pre toho druhého - verím že sú aj takí a také. Myslím tým žiadne "priateľské" bozky na pery, ktoré eventuélne vedú do postele, alebo "krátkodobé úlety" o ktorých sa nik nemusí dozvedieť, veď čo oko nevidí, to srdce nebolí. Osobne takých nepoznám, lebo tí čo sú inteligentní, týmto situáciam automatickych predchádzajú a vyhýbajú sa týmto "places of interest" apriori, a tí druhí...tí skúšajú a padajú na hubu.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Tak tak pravdu máš neviem či by som sa v danej situácii zachoval tak ako ty možno prvý krát by som to ako prepáčil ten tanec a tak ale 2x v žiadnom prípade....
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

uplink ma pravdu
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

uplink napísal:Ak by sa ma moja GF spýtala či môže tancovať s jej kamošom/známym, s mojím kamošom/známym, tak jej len poviem "jasne miláčik, nie je problém, na budúce sa ma to nemusíš ani pýtať" úsmev, objatie, bozk. Avšak ak by tancovala "telo-na-telo", alebo "vyzývavo" s nejakým random neznámym chlapom v poloopitom, alebo triezvom stave, tak by som sa na ňu len usmial, povedal jej: "V poriadku zlatko" chytil jej obe ruky, pobozkaj zápastia a odišiel. Už by o mne nikdy nepočula,
Včera sa mi stala rovnaka situáciu, prídem ku dievčaťu zozadu chytím ju za ruky, neskôr trocha inde (:D) tak sme tancovali neakých 5-10 minút, možno viac, a neskôr sa zjavil jej priateĺ, že to je jeho priateľka, ospravedlnil som sa mu a išiel som k inej.
Tým som len chcel povedať, že netreba to až tak preháňať aby som sa hneď išiel biť ;)
V mojom prípade som priateľke dovolil zabávať aj s inými ľuďmi okrem mňa, keďže viem, že je rovnako mladá a tiež sa chce zabávať rovnako ako ja... :)
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Všetko sa dá riešiť s chladou hlavou a rozumne ale Filipito máš aj takých ľudí čo sa hneď vytočia aj pre somarinu a doslova im prepne poznám aj ja takých prípadov a dokonca sa pre takéto veci pobili aj s kamarátmi a to netancovali s ňou nejak extra že moc ... to záleží všetko od povahy jedinca :-) ale ja by som to riešil s chladnou hlavou ....:-D
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Áno stalo sa mi to už niekoľkokrát že priateľka tancovala s iným mužom,nevidím v tom žiaden problém ak tancujú "normálne", ale ak ju začne chlapík obchytkávať a tak to už je iné,existujú nejaké hranice kt. by sa mali dodržiavať a rešpektovať...
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

tancuje vám frajerka s iným chalanom?? robte to isté, nájdite si nejakú babu a nebojte sa tancovať aj dirty ;) .
tak by som to asi ja riešil..
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Principiálne súhlasím s uplinkovým prístupom, hoci on do toho zjavne rád vkladá istý pátos - prehnaná "chladnokrvnosť" je tiež istý druh divadielka, ktorým jej dáva najavo svoju nadradenosť a že si ho nezaslúži, čo môže byť pravda, na druhú stranu sa pýtam: som tu ja na to, aby som dával druhým lekcie? Otázka na zamyslenie...

Samozrejme veci ako zásah do osobnej zóny (SMS, emaily, sociálne siete) so zámerom "preveriť si" druhého sú u mňa úplne neakceptovateľné a veľmi pravdepodobne by viedli k úplnému prerušeniu kontaktu s danou osobou.

Osobne som zažil to, že ma bývalá podviedla práve vďaka mojej "chybe" a neharmonickosti v našom vzťahu... Takže v situácii, kedy žena začína prekračovať hranice, odporúčam sa pozrieť najprv na seba a na váš vzťah a až potom začať vyťahovať obvinenia...
badboy007 napísal:tancuje vám frajerka s iným chalanom?? robte to isté, nájdite si nejakú babu a nebojte sa tancovať aj dirty ;) .
tak by som to asi ja riešil..
Výborný príklad pubertálneho (nevy)riešenia problému.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

whisper, pekná myšlienka no uplatniteľná len keď ide o dlhšie trvajúci vzťah (vážnejší z tvojho pohľadu), totiž keď by si s babou chodil dajme tomu necelý mesiac, tak asi by si nevedel čo sa jej nepáči a čo robiš nesprávne...
btw keď si mal holku nikdy si ju s kamoškami nepúšťal na diskotéku?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

To máš pravdu, ale ak ma niekto podvedie po mesiaci-dvoch, tak to je rovno na rozchod... Ešte sa ani nepoznáme poriadne a už si potrebuje napĺňať svoje potreby niekde inde, tak to asi ten vzťah moc vážne neberie. Mne sa to stalo po takmer dvoch rokoch...

Nuž, ona nebola zrovna diskotékový typ, ale tak chodili s babami do spoločnosti (kaviarne, atď.) a ja som ju v tom nikdy neobmedzoval... Keby chcela na diskotéku, tiež si nemyslím, že by som jej v tom bránil. To ale samozrejme chce dôveru, kto ju vo vzťahu nemá, tak chápem, ak má starosti alebo žiarli "už vopred".
Napísať odpoveď