Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
un_know
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa un_know »

ked si niekoho zablokujete byde vidiet vas profil, komentare medzi spolocnymi priatelmi a tak ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

un_know: Co mam bloknute niektore osoby, tak ich profil nevidim, FB mi ich nenajde, komentare od nich nevidim. V minulosti sa mi stalo, ze som mal pocit, ze kamarat pise sam so sebou, zrusil som blokovanie a hla, zrazu sa mi objavili komentare od tej bloknutej osoby. A taktiez blokovana osoba by nemala vidiet tvoj profil, vyhladat ta na FB, vidiet tvoje komentare a ani sa nebude zobrazovat tvoje meno pri fotke, ak si tam oznaceny.
LAX
Expert
Expert

Facebook

Príspevok od používateľa LAX »

Zdravím, prosím vás, potreboval by som zablokovať jedného "priateľa" na facebooku ale tak iba aby mi nemohol komentovať príspevky na nástenke dá sa to? ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

LAX: To asi nepojde. Ked si nieco pridavas na nastenku, tak si nastav, aby sa mu ten prispevok/foto/odkaz nezobrazil. Kamarati to pekne uvidia, ale "priatel" nie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

konečne mi dnes pribudla možnosť skryť ten "ticker" tak nemusím kukať každý like kto komu dal, každé okomentovanie a všetky veci v tom feede. Krása :)
Dá sa zobraziť alebo skryť jednoduchým kliknutím na ikonku
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

existuje nejaká app, ktora by mi "nahradila" zapnuty fb?
mam to na mysli tak, ze realne by som fb v prehliadaci otvoreny nemal, ale ak by mi niekto napisal, tak by mi tu niekde pri case vyskocila bublina ze mi niekto pise...alebo proste take nieco...

priklad...ucim sa na skusku, tak som vypol(zavrel-nie odhlasil) fb aby ma to nerozptylovalo, no bol by som rad informovany o tom, ked mi niekto pise

nieco podobne ako rss?...aj ked to by mozno fungovalo o diani na fb, o to mi nejde, mam na mysli iba spravy
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm pise ako do chatu, alebo potrebujes aj statusy a podobne vidiet? Mas do roznych klientov pluginy, ktore to dovoluju. napriklad do Mirandy. Alebo aj gadgety do Win7 existovali, ktore ta priebezne o takomto informovali.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

CheZteR: Miranda ma plugin pre Facebook, ICQ 7 by mal mat integrovane prepojenie na Facebook, Meebo ma moznost pripojenia na Facebook, Pingin ma plugin pre Facebook, Trillian dokaze pracovat v Facebookom, standalone program je Facebook Chat IM, ChitChat... Keby si pouzil Google, najdes urcite daleko viacej programov a moznosti.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

nie nie, prave o to mi nejde, aby ma nic ine nerozptalovalo, potrebujem iba aby mi tu nieco vyskocilo ked mi niekto napise spravu
prave testujem fTalk 2.0, podla popisu by to mohlo sediet presne na to, co potrebujem
ten gadget do w7 by mi tiez vyhovoval, skusim pohladat,
proste nechcem mat otvoreny prehliadac s fb, ale iba spustene nieco male na pozadi
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Popripade este odporucam Rainmeter, ktory ti dovoli si upravit velmi vela Facebook gadgetov (len pre rainmeter), presne podla tvojich predstav. Stoji to sice kusok casu sa tomu povenovat, ale potom ma clovek to co chcel aspon priblizne :) Vid: http://bblake.deviantart.com/art/Facebo ... -252678501
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ChitChat som skusal, rainmeter tiez, skype tiez
ten fTalk mi vyhovuje prostredim a jednoduchostou, no nezobrazuje prilozene obrazky a kazda konverzacia ma vlastne okno, pri velkom pocte pruser, pri 4-5 konverzaciach zacne mrznut
idem vyskusat to prepojenie s icq

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2012, 22:34)
vedeli ste o tom, ze ten Ticker vpravo hore - ten ramcek, kde vam ukazuje, kto co likol, komentoval, sa zobrazuje iba uzivatelom, ktorych pocet priatelov prevysuje 100?
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

neviem či ste to tu už niekde riešili, ale chcel by som sa spýtať či sa dá niekde "hromadne" odznačiť z fotiek, najlepšie zo všetkých na ktorých ma niekedy niekto označil...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nastavit, aby si tie fotky videl len ty, alebo to urobi len pre fotky pridane mnou?
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Dá sa to nastaviť aj pre fotky, na ktorých si označený aj na svoje albumy...Prvú možnosť nebudem opisovať lebo som to postoval na predchádzajúcu stranu a aj na tú predtým a k druhej - pri náhľade albumov je pod každým možnosť nastaviť si, kto ho (ne)môže vidieť...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ahojte,

mám skupinu na FB, kde pridávam fotky. už ale vyše dňa mi nejde žiadna pridať. Ako dôvod mi napíše: "Nahratie fotky neúspešné - vyskytol sa problém s obrázkom".

Skúsil som rôzne obrázky, či náhodou nebol problém práve s tým jedným. Výsledok ten istý. Skúšal som pridať aj cez iPhone. Vtedy obrázok po refreshi na PC zobrazilo, ale behom pár sekúnd ho vymazalo. Nemal som žiadnu správu z facebooku, že by som niečo porušoval ... neviem kde môže byť problém.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

co sa mi to deje s fb? :?
Prílohy
wtf.jpg
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

už je to asi týždeň čo mi na mojej stránke na fb nezobrazuje vôbec príspevky, nechápem čo s tým je, ešte keď kliknem aby zobrazilo príspevky od "všetkých" tak mi ukáže o jeden príspevok viac, aj keď ten je tiež písaný v mene stránky, ale čo je čudné ešte viac je to, že cez mobilnú verziu FB sa zobrazí všetko :/

http://m.facebook.com/pages/3-Liga-Brat ... 4154419750 -ide

http://www.facebook.com/pages/3-Liga-Br ... 4154419750 - nejde
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Co hovorite na novy system prezerania fotiek?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

sprav screen ak sa ti bude chcieť ... ja mám stále to isté
Napísať odpoveď