SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
Re: SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
No zda sa mi, ze niekde tu bol odkaz na clanok, kde sa pisalo, ze niektore staty si vynutili vyhodenie bodu tykajuceho sa prehliadania obsahu pocitacov a medii colnikmi. To len tak pre uplnost, ale je jasne, ze aj ostatne body su dost krute.
aha takze napr Nero bude nelegalne...vlastne aj samotny windowsMichaelo napísal:4.) Softvér ktorý umožňuje kopírovanie akýchkoľvek DVD je nelegálny.
nie, to je blbost
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a cez co si ma potom clovek vypalit trebars vlastne foto alebo dvd z dovolenky ? to rovno nech zakazu vsetky RW mechaniky
-
Michaelo
Hardcore addict
Pod kopírovaním myslia obchádzanie ochrany na DVD a CD (napr program Any DVD HD ktorý som kedysi využíval).
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 1:29)
Je tu niekto zo Starej Ľubovne?
Rozmýšľam nad tým že by sme spravili nejaké "prospekty" (letáky) v ktorých by sa popísala ACTA a tie by sa zdarma rozdávali ľuďom. Potom by sa dali spraviť takéto placky:
http://labasta.com/detail-zbozi/guy-faw ... 75?idea=is
http://labasta.com/detail-zbozi/guy-faw ... 76?idea=is
http://labasta.com/detail-zbozi/stop-ac ... 68?idea=is
ktoré by sa predávali za 0.5€ čo nie je veľa.
Rozmyslam ze by sa hodilo spravit nejake "prospekty", dat vyrobit odznaky, vybehnut na pesiu zonu a rozdavat tie letaky a odznaky predavat za symbolicku cenu.
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 1:29)
Je tu niekto zo Starej Ľubovne?
Rozmýšľam nad tým že by sme spravili nejaké "prospekty" (letáky) v ktorých by sa popísala ACTA a tie by sa zdarma rozdávali ľuďom. Potom by sa dali spraviť takéto placky:
http://labasta.com/detail-zbozi/guy-faw ... 75?idea=is
http://labasta.com/detail-zbozi/guy-faw ... 76?idea=is
http://labasta.com/detail-zbozi/stop-ac ... 68?idea=is
ktoré by sa predávali za 0.5€ čo nie je veľa.
Rozmyslam ze by sa hodilo spravit nejake "prospekty", dat vyrobit odznaky, vybehnut na pesiu zonu a rozdavat tie letaky a odznaky predavat za symbolicku cenu.
-
yoggy
to nieje dobré keď ty to kúpiš za 1€ + pošta a budeš to predávať za 0,5€, inak nápad je to dobrý, sám som o niečom takom rozmýšľal
-
Michaelo
Hardcore addict
Prečo nie? Ak by sa spojili 2ja ľudia? Pri 50 kusoch by si na tom prerobil okolo 20 až 25 € to vydeľ dvoma (možno viacerými ľuďmi) a 10€ ísť trochu do mínusu nemám problém. Hlavné je že sa to dostane do povedomia ľudí. A neverím že by ti niekto za to nedal aj viac ako 0,5 €
-
MP4-27
Guru wannabe
kokos ten text je tak vseobecny...toto ked prejde tak nastane velky problem...
ale nastastie vela europoslancov je proti ACTA tak snad neratifikuju tuto blbost
ale nastastie vela europoslancov je proti ACTA tak snad neratifikuju tuto blbost
takze slovaci pripravte sa do ulic v piatok budu velke protesty proti Gorile a ACTE, ku ktorim sa pridavam aj ja
Kód: Vybrať všetko
http://www.aktuality.sk/clanok/200702/gorila-a-acta-chystaju-sa-dalsie-protesty-a-mozno-aj-utoky/Re: SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
Bullshit. V piatok je protest Gorila, s actou to nema nic. Vela ludi to tam chce preberat, ale je to hovadina, treba jedno po druhom.Talpy napísal:takze slovaci pripravte sa do ulic v piatok budu velke protesty proti Gorile a ACTE, ku ktorim sa pridavam aj ja![]()
Kód: Vybrať všetko
http://www.aktuality.sk/clanok/200702/gorila-a-acta-chystaju-sa-dalsie-protesty-a-mozno-aj-utoky/
-
MP4-27
Guru wannabe
protest je Zastavme ACTA! – 4. februára o 9:00.
No to tam budu asi 3ja ludia v sobotu o 9
Gorila protest KOŠICEMmartin napísal: Bullshit. V piatok je protest Gorila, s actou to nema nic. Vela ludi to tam chce preberat, ale je to hovadina, treba jedno po druhom.
kcia sa uskutoční pri Dolnej bráne na Hlavnej ulici v Košiciach (v blízkosti vedeckej knižnice). Začne sa o 16:00 a po vystúpení aktivistov a iných osôb, ktoré sa momentálne dohadujú, sa presunieme približne o 18:00 pred Ústavný súd na druhej strane Hlavnej ulice.
Súčasťou protestu bude aj nesúhlas s tzv. ACTA, na podrobnostiach sa dohadujeme
Hups, tak pardon. Organizatorka sa niekde vyjadrila, ze to nechcu spajat, tak som bol v tom. Moja chyba, pardon.GothaR napísal: Gorila protest KOŠICE
kcia sa uskutoční pri Dolnej bráne na Hlavnej ulici v Košiciach (v blízkosti vedeckej knižnice). Začne sa o 16:00 a po vystúpení aktivistov a iných osôb, ktoré sa momentálne dohadujú, sa presunieme približne o 18:00 pred Ústavný súd na druhej strane Hlavnej ulice.
Súčasťou protestu bude aj nesúhlas s tzv. ACTA, na podrobnostiach sa dohadujeme
to je strašna hlúposť spájať dve úplne ale úplne rozličné záležitosti, myslím že niekto z bratislavských organizatorov aj písal aby sa acta len spomenula ale to je všetko kedže naša krajina má prioritne iný problém
-
typek61
Darca
keby som mal kde prespat v ba tak by som dosiela aj ja na protest 
Namestovo
Namestovo
treba napísať odkial ste, možno niekto z fora bude mať cestu... Je to dosť veľká a dôležitá vec že slováci nesklopili o5 uši, takáto možnosť už tak skoro asi nebude
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm na PC z ktorého som útočil a bežne cez neho chodím na sociálne siete mi nejde internet. Pri každej stránke niečo s DNS (vraj je všetko v poriadku ale moje DNS servery sú nakonfugorvané nesprávne). Nechcem tu tvoriť konšpiračné kraviny ale to mi príde divné.
Screen:
Screen:
-
MP4-27
Guru wannabe
cca 1400 je ohlasenych z toho cca 30percent nedojdePascalwb napísal:No to tam budu asi 3ja ludia v sobotu o 9
Podla mna je to spojenie dobre, pretoze o ACTA ma vela ludi slabe alebo ziadne informacie a takto sa o tom mozu dozvediet viac. A ked mam pravdu povedat, tak je podla mna zrusenie ACTA dolezitejsie ako zrusenie starych politikov, pretoze im to mozeme lahko spocitat vo volbach. Aj po prvom proteste su ich reakcie klasicke - ja nic, ja muzikant, podporujem vysetrovanie, atd.Dunlop napísal:to je strašna hlúposť spájať dve úplne ale úplne rozličné záležitosti, myslím že niekto z bratislavských organizatorov aj písal aby sa acta len spomenula ale to je všetko kedže naša krajina má prioritne iný problém
Michaelo: a cudujes sa? Je prirodzene, ze sa pri DDoS utokoch upravuju zaznamy na DNS serveroch, aby sa utociace stroje nevedeli dostat k cielovym serverom. Zmen si MAC adresu a mozes sufrfovat dalej (snad).
-
Michaelo
Hardcore addict
Lol. Teraz mám hlášku :"Lokálne pripojenie nemá platnú konfiguráciu protokolu IP".
A ja som na Hojka ani na iné weby neútočil. Len na vlada.gov.sk
Uvidíme no. Ja mám doma možnosť ísť na internet stále. Trochu spoomalenia ma neodstaví. Ja neprestanem.
A ja som na Hojka ani na iné weby neútočil. Len na vlada.gov.sk
Uvidíme no. Ja mám doma možnosť ísť na internet stále. Trochu spoomalenia ma neodstaví. Ja neprestanem.