O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: O2 Fér

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ano balik minimalne 100min pre mna, ale nerozumiem baliku 50sms za 3€ ked jedna stoji aj tak 0.06€.
//Aha tam v baliku mam aj MMS
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Vyrobené z mojich faktúr len pre Vás...snáď každý pochopí wo co go. Taký drobný detail, aj keď to bude znieť neuveriteľne, každého z troch operátorov používam cca rovnako :)...

[keby niekoho zaujímalo, v O2 je to fair program, mám neobmedzené volania v rámci O2 na nejaké dva mesiace + zadarmo [už teraz len ex] priateľke a klienti majú väčšinou filipa, takže mi volajú oni, lebo tam to majú free 4ever za 20ku do O2]
Prílohy
fucktury.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Len zas moje nemozes brat ako vychodiskove, kedze ja som este o2 jednicka a vsetky hovory ktore su dlhsie ako 2min, mam dozivotne dalej spoplatnovane sumou 2sk/min (nechce sa mi hladat kolko je to v eur). Tam sa moze teda hovor cena/min moze lisit.
mi-chau
Darca
Darca

uplink: chces povedat, ze pouzivas ET aj O2 rovnako a rozdiel tvori 107€?
Ale K+ cereal guy pobavil :lol:
//uz chapem po tom edite
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mi-chau - môžem spraviť aj výpis minút. Vysvetlenie pre O2 je v zátvorke pod.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ma niekto uz ten novy O2 pausal? Nakolko poslednu dobu som sa dost rozssmskoval, tak som si aktivoval ten modry o2 pausal+data mini. Som zvedavy, ako to bude fungovat (ista faktura 18eur).
Snad to bude v pohode.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Rozmyslal som nad tym novym pausalom, ale mne sa vobec neoplati. Mam 100 minut do O2 za 3 a internet za 6. Ista faktura 9 eur. Smsky zadarmo ma nelakaju, na ne mam fishtext kde su za 2centy (resp za 1.6 pokial pocitam bonus co mi dali). Z mojho pohladu dost velke sklamanie, kedze takmer vylucne volam na O2 cisla. Cakal som flat, alebo aspon dostatok minut, ale tym ze su do vsetkych sieti tak je to pre mna nevyhodne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja mám ešte do konca mája zadarmo mmsky v rámci vianočnej akcie...... ale potom by som chcel tiež prejsť na modrý paušál + 6€ O2 Internet... istá faktúra 21€. Momentálne platím 18€, z toho 6€ mojim trom, ktoré asi už zruším + zruším paušál v Orange (100min+70sms+1GB) za 28€ mesačne, ktorý už aj tak používam iba hlavne kvôli Internetu a občas sms. Uvidím začiatkom júna, ako sa veci vyvinú..

Akurát nechápem tomu bonusu za telefón. Pri modrom paušály je 72€ - to akože mi túto čiastku odrátajú od mobilu, ktorý si v O2 kúpim? A platí to pre hociktorý mobil alebo iba tie tri, čo uvádzajú na svojej stránky pri tejto akcii? A keď zruším paušál skôr ako o 18mesiacov - akú zostatkovú hodnotu mobilu musím doplatiť??? Akože 72/18=4€ mesačne.. tj. ak skončím 2 mesiace skôr, musím doplatiť 8€? No najskôr si musím toto prezistiť..

:)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

zlava je podla mna na akykolvek fon a doplatis to co ti dali, teda tych 72e, aspon podla mna, pochybujem, ze je to rozratane
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

FUCKtura za mobil nic premna.. preto mam kredit :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Trussardi, kazdy podla svojho vkusu. Mne by kredit nevyhovoval z viacerych dovodov a pohodlie si to sledovat a vyplatit raz za mesiac mi uplne vyhovuje na fakturu.
Na tu zlavu som aj ja kukal na telefon, ale dako ma to nelakalo. Vraj to moze clovek uplatnit hocikedy ked bude uz mat ten pausal. Samozrejme len na kamenej pobocke.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Soviet napísal:Samozrejme len na kamenej pobocke.
Hmm.. tak to potom sa občas skôr vyplatí kúpiť mobil cez eshop ako využiť túto zľavu v kamennej pobočke... napr. HTC Desire S momentálne v kamennej predajni 505€ a cez eshop 411€..

:)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No ja som si aktivoval cez telefon ten pausal na pockanie cez 949, a vravel mi, ze zlavu na telefon ci chcem uplatnit a ak ano, tak, ze musel by som to osobne riesit. Treba si to vsak preistotu precitat niekde na stranke v podmienkach. Aspon ja som toho operatora tak chapal.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Uff, mal som O2 Fer. 2 mesiace. Presiel som z Tmobile. Co ma prekvapilo bolo to, ze v miestach, kde sa pohybujem najviac (praca, doma) sa mi nedalo vobec dovolat. A ani nechodili ziadne SMS o zmeskanych hovoroch. Neskor mi prisla retencna ponuka z Tmobile na podla seba 7 za 19,9 Euro, tak som nevahal ani chvilku. Co som bol na O2 Fer tak som mal faktury cca 40-50 Euro, po prechode iba tych 19,9. Treba vsak brat do uvahy, ze to je retencny pausal.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

icefiresr pocuj a ked si presiel z Tmobile do O2 ( skorsie kedze si bol este viazany ) nechali ti to cislo ? alebo ti zrusili SIM a v O2 si dostal novu ???
mam este 139 dni do konca viazanosti u Tmobile zakaznik som asi 7 rokov...( pausal only )
a tiez by sa mi pacilo kebyze dostanem podla seba 7 za 20euro...
ale nechcem prist o moje pekne telefonne cislo :)....
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nerad platim pausalne sumy, takze ostavam pri o2 fer na fakturu + internet. o2 je uz tak lacne, ze vymyslat este s nejakymi pausalmi podla mna uz nema velmi zmysel. Radsej by mohli doladit 3G siet, lebo mam pocit, ze je to niekedy dost nepouzitelne. A telefony kupujem zasadne cash, mam pocit, ze pausaly su z dlhodobeho hladiska absolutne nevyhodne a clovek tie telefony preplati niekolkonasobne.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

R1k1nko napísal:icefiresr pocuj a ked si presiel z Tmobile do O2 ( skorsie kedze si bol este viazany ) nechali ti to cislo ? alebo ti zrusili SIM a v O2 si dostal novu ???
mam este 139 dni do konca viazanosti u Tmobile zakaznik som asi 7 rokov...( pausal only )
a tiez by sa mi pacilo kebyze dostanem podla seba 7 za 20euro...
ale nechcem prist o moje pekne telefonne cislo :)....
Mne koncila v Decembri viazanost, tak som poziadal o presnos do O2. Preniesli mi to az vo February, chyba bola na strane O2 samozrejme... Asi mesiac po prenose som nasiel cloveka, co potreboval zrusit pausal na inzerat, tak som to od neho zobral a preniesli mi to nejako na moje povodne cislo. Cize to mi zostalo nastastie, ale kopec problemov a administrativnych blbosti v tom bolo.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

To je skor vynimka, pretoze za normalnych okolnosti trva prenos cisla par dni. Ja som prenasal, ked to bola na Slovensku este len novinka a ani vtedy to netrvalo viac ako 3 tyzdne.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

TommyHot napísal:To je skor vynimka, pretoze za normalnych okolnosti trva prenos cisla par dni. Ja som prenasal, ked to bola na Slovensku este len novinka a ani vtedy to netrvalo viac ako 3 tyzdne.
teraz je prenos cisla do 5 dni, a chcu to priamu z EU zaviest na den, ak to este nahodou nie je
mi-chau
Darca
Darca

Nie je a u mna to trvalo 4 pracovne dni asi 2 tyzdne dozadu.
Napísať odpoveď