Gorila
Re: Gorila
vsak mozes to sledovat tu : http://www.cas.sk/clanok/216265/protest ... -delo.html
Dobre im tak, ked sa prisli pobit, tak nech sa biju, ved policajti si s nimi poradia.Kybelvody napísal:vsak mozes to sledovat tu : http://www.cas.sk/clanok/216265/protest ... -delo.html
//ved prave, ja to tym futbalovym fanusikom doprajem
V takomto pocasi musi byt vodne delo 100x horsie nez dostat obuskom.
To su ani neni fanusikovia, mozu sa prirovnat k tym gorilam.
Oni sa potom zmiesali s ostatnymi, ale mohol ti padnut do oka napriklad velky transparent NASE SLOVENSKO ktory bol tak 5m od miesta prejavov.vendo napísal:ja som v Ziline bol len chvilocku, ale nackov som si nevsimol...
// Moc to nevidiet, ale symbol je zretelny (fotka z FB)
(v tom kruhu je aj moja hlava)
Vodné delo? To tú cisternu vytápali alebo čo?
Dávam do povedomia:
Ján Baránek práve teraz na TA 3 veľmi dobre rozpráva na tému gorila a o celej politickej situácii či skorumpovanosti na Slovensku
//edit.... Tak už to skončilo...ak je možnosť tak zhliadnite zajtra v archíve TA 3 ak to tam hádam budú mať tému dňa z dneška z 20:00 ... Stotožňujem sa s tým čo tam pán Baránek rozprával
Ján Baránek práve teraz na TA 3 veľmi dobre rozpráva na tému gorila a o celej politickej situácii či skorumpovanosti na Slovensku
//edit.... Tak už to skončilo...ak je možnosť tak zhliadnite zajtra v archíve TA 3 ak to tam hádam budú mať tému dňa z dneška z 20:00 ... Stotožňujem sa s tým čo tam pán Baránek rozprával
Prave som dosiel domov.
Spolu so Sovietom a zo zaciatku aj so ShepDogom sme sa zucastnili protestu v BA.. ShepDog sa od nas este na snp odpojil, ale to, co sme so Sovietom zazili bolo neuveritelne. Desattisice, snad aj 30k ludi.. Najskor k uradu vlady, ktora ziarila vsetkymi moznymi farbami, potom celkom burlivy pochod k Ivanovi, kde padlo tiez dost petard, uz bolo vidno prvych tazkoodencov.. Tam sa atmosfera vyhustovala a nakoniec sme prisli k nrsr, kde bola rada tazkoodencov, barikad a za nami kopa ACABakov
.. Ked sme prelomili barikady, ACABaci si z nich odlomili pekne zelezne tyce, ale to uz sme sli domov
...
Neboli sme do konca, ale teda aspon za seba mozem povedat, ze ten zazitok URCITE stal za to, to co som tam videl sa len tak nevidi... Desattisice rozzurenych ludi, cierny, biely, maly, velky, nacok, zid, vsetci spolu pekne...
Ak bude, pojdem aj nabuduce.
Spolu so Sovietom a zo zaciatku aj so ShepDogom sme sa zucastnili protestu v BA.. ShepDog sa od nas este na snp odpojil, ale to, co sme so Sovietom zazili bolo neuveritelne. Desattisice, snad aj 30k ludi.. Najskor k uradu vlady, ktora ziarila vsetkymi moznymi farbami, potom celkom burlivy pochod k Ivanovi, kde padlo tiez dost petard, uz bolo vidno prvych tazkoodencov.. Tam sa atmosfera vyhustovala a nakoniec sme prisli k nrsr, kde bola rada tazkoodencov, barikad a za nami kopa ACABakov
Neboli sme do konca, ale teda aspon za seba mozem povedat, ze ten zazitok URCITE stal za to, to co som tam videl sa len tak nevidi... Desattisice rozzurenych ludi, cierny, biely, maly, velky, nacok, zid, vsetci spolu pekne...
Ak bude, pojdem aj nabuduce.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mmartin, nebol si pri tom nrsr tak pri takej leziacej barikade nahodou?
Ano, bol. Videl si ma?Silmer napísal:Mmartin, nebol si pri tom parlamente tak pri takej leziacej barikade nahodou?
-
Silmer
Darca
a neboli tam take 2 holky s tebou?
ak si to bol ty, tak to si potom stal asi 1meter odomna
ak si to bol ty, tak to si potom stal asi 1meter odomna
Len Soviet, teda ziadne holkySilmer napísal:a neboli tam take 2 holky s tebou?
-
Silmer
Darca
ja som stal na tej barikade v modrej bunde a oranzovej kapucni 
-
Soviet
Darca
Strasne skreslene cisla opatovne, co sa navstevy v BA tyka. Cez 15k to bolo minimalne do tych 30k. Pohlad takmer z pred parlamentu dole cestou, ktora bola plna ludi tomu bola svedkom. Brutalny zazitok. Citam, ze sa pouzilo aj delo, ale to sme uz tam neboli. Ostalo tam potom este cca 500-1000 ludi a medzi nimi aj agresivnejsi, takze je to mozne 
Boli zraneni traja policajti...
Keby Lipsic dodrzal co slubil, nic by sa im nestalo...
Keby Lipsic dodrzal co slubil, nic by sa im nestalo...
-
pegasusss
Light Professional
bol som vo ZV a musim povedat velmi pokojny protest a pojdem aj do BB , tu je moj buduci transparent 
-
Silmer
Darca
Len skoda tych co sa tam iba prisli pobit. Ked som stal pred parlamentom, tak sa stale tlacili nejaki nackovia dopredu..., a potom ked vytrhli tu barikadu...tak to nebolo bohvie co.Polícia oficiálne potvrdila zranenia u troch mužov zákona. Jedného z nich pred parlamentom trafila do hlavy a hrudníka dlažobná kocka.
Silmer: Moc som sa po ludoch neobzeral, ale ak som mal bielu masku fawkesa, ruksak, do cierna obleceny, sem tam trubil do vuvuzely, asi som to bol ja..
Moj nazor k tomu nasiliu: Nasilie nie je riesenie. Ale, v tomto pripade je. Bez nasilia nemame sancu na ziadnu revoluciu, a to ja som velmi kludny clovek.
Moj nazor k tomu nasiliu: Nasilie nie je riesenie. Ale, v tomto pripade je. Bez nasilia nemame sancu na ziadnu revoluciu, a to ja som velmi kludny clovek.
-
Grond
Medium Professional
hmm to vodne delo v takom pocasi , ked taky jeden spleš clovek chyti v -15° zime tak do par minut moze zomriet na podchladenie , to uz radej kaserom do ksichtu 
ale toto sa mi najviac rata :
18.33: Policajná zátarasa i kordón ťažkoodencov čakali demonštrantov na zákrute pred parlamentom. Prví ľudia vykrikovali "Už sme tu!" a "Prišli sme upratať!"
ale toto sa mi najviac rata :
18.33: Policajná zátarasa i kordón ťažkoodencov čakali demonštrantov na zákrute pred parlamentom. Prví ľudia vykrikovali "Už sme tu!" a "Prišli sme upratať!"