Re: Facebook
mne sa to velmi paci, pochvalujem, konecne prijemna zmena zo strany fb
-
lekoklatik
VIP
Vyzerá to VÝBORNE!
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja nie...Lubenečko napísal:sprav screen ak sa ti bude chcieť ... ja mám stále to isté
píše o novom prezeraní fotiekDanielDevil napísal: ja nie...
-
DanielDevil
Addict
tak sme sa nepochopili, sorry...a ten nový systém prezerania by zaujímal aj mňa, tiež mám stále ten starý...
//tak práve som sa dočkal aj ja, dlho to teda netrvalo, písané asi o 15 min neskôr ako pôvodný príspevok
//tak práve som sa dočkal aj ja, dlho to teda netrvalo, písané asi o 15 min neskôr ako pôvodný príspevok
ide o to ze ked kliknete na fotku, zobrazi sa na ciernom podklade, a komentare sa nezobrazuju pod nou, ale vedla nej v ramceku, ktory je skrolovatelny
-
lekoklatik
VIP
Neverím ! ..konečne niečo, čo má "využitie":D
zmizol mi z lavej ponuky jeden zoznam kde mam najviac ludi, da sa nejak vratit naspať ?
Este podotknem, ze na pravo zoznam komentarov sa da scrollovat, takze sa velkost toho okienka popri prezereni nemenilekoklatik napísal:>
Treba si to niekde aktivovať ako timeline ? ... pretože tomu sa zatiaľ úspešne vyhýbam 
Netreba to nikde aktivovať
ja timeline tiež nemám.
-
Kok
Light Professional
niekde som cital, ze je posledna sanca dat si zo svojho profilu prec vsetko, s cim by ste v buducnosti nemuseli byt spokojny lebo niekedy v najblizsich dnoch bude timeline nahodeny na kazdy profil
-
Soviet
Darca
Kravina, mozes to aj potom poskryvat, nakolko ked ti aktivuju timeline, mas 7dni do jeho oficialneho aplikovania aj pre ludi. Cize casu dost.Kok napísal:niekde som cital, ze je posledna sanca dat si zo svojho profilu prec vsetko, s cim by ste v buducnosti nemuseli byt spokojny lebo niekedy v najblizsich dnoch bude timeline nahodeny na kazdy profil
prispevky sa z timelinu daju odstranit aj pocas jeho pouzivania, a co timeline mam tak mozem povedat ze je to ovela jednoduchsie ako ich teraz hladat a scrollovat milion krat dole 
ja tiez nevidim dovod preco by sa to nemalo dat zmazat, asi netreba tolko noveho casu citat 
najdolzitejsie je, ze pri TL ostavaju platit pravidla ochrany sukromia. teda ci mate TL, alebo este nie, veci na FB vidia a budu vidiet len ti, ktorym to dovolite.
mna zaujima ze preco napr. ked si vytvorim album tak nastavim privacy na friends, a ked sa niekto kto nie je moj priatel na to pozrie tak to nevidi, .... lenze ked si pozrie moj timeline tak tam ukaze ze som pridal fotky a moze si album normalne otvorit
to, ze fb uklada historiu aj vymazanych sprav a prispevkov to vieme, ale ako si ju vypýtať?
niečo také existuje? to mi chceš povedať že keď si zmažem nejaký povedzme starý status a už ho nechcem nikdy vidieť Facebook ho u seba drží?