Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Par znamych na Facebooku lajkovalo tuto fotku, boli tam aj komentare, ze krasa. Je to fotka na Martin z Martinskych holi, ale nevidim na nej nieco extra. Pride mi ako obycajna, mozno aj menej kvalitna fotka, ktora bola odfotena v spravny moment (prazdny svah a krasne slnecne pocasie s velkou viditelnostou) a tak v pozadi vidiet okrem Velkej Fatry aj Nizke Tatry. Ako hodnotite tuto fotku vy?
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Na fotke je pekné pozadie-hory ale mne osobne dosť vadia tí lyžiari...heker napísal:Par znamych na Facebooku lajkovalo tuto fotku, boli tam aj komentare, ze krasa. Je to fotka na Martin z Martinskych holi, ale nevidim na nej nieco extra. Pride mi ako obycajna, mozno aj menej kvalitna fotka, ktora bola odfotena v spravny moment (prazdny svah a krasne slnecne pocasie s velkou viditelnostou) a tak v pozadi vidiet okrem Velkej Fatry aj Nizke Tatry. Ako hodnotite tuto fotku vy?
-
jin
VIP
heker: Neoslovila, neurazila.
-
Grim
Darca
...heker...pekná ale mohla byť väčšia...
pre mňa ako fanúšika a začínajúceho krajinkára (a turistu) je to dosť super, ide hlavne o ten krásny výhľad a neskutočnú dohľadnosť, pekná kompozícia a a lyžiari vpredu tomu dodávajú mierku... samozrejme vo veľkosti poštovej známky to vôbec nepôsobí tak ako by maloheker napísal:Par znamych na Facebooku lajkovalo tuto fotku, boli tam aj komentare, ze krasa. Je to fotka na Martin z Martinskych holi, ale nevidim na nej nieco extra. Pride mi ako obycajna, mozno aj menej kvalitna fotka, ktora bola odfotena v spravny moment (prazdny svah a krasne slnecne pocasie s velkou viditelnostou) a tak v pozadi vidiet okrem Velkej Fatry aj Nizke Tatry. Ako hodnotite tuto fotku vy?
heker - ale fakt keby orežeš - panoráma by bola celkom pekná
alebo keby tam nie sú žiadny lyžiari a vidno celé mesto
wizard - u mňa prvá, nemáš ešte nejaké ale s väčším kontrastom farieb okolia a plaza ?
/ach jar už aby bolo po tejto zime aj sa čudujem že mi foťák nezamrzol
alebo keby tam nie sú žiadny lyžiari a vidno celé mesto
wizard - u mňa prvá, nemáš ešte nejaké ale s väčším kontrastom farieb okolia a plaza ?
/ach jar už aby bolo po tejto zime aj sa čudujem že mi foťák nezamrzol
heker, ako bolo napisane, bud to inak orezes, alebo to podla mna mohlo byt cele fotene ako pano. plus mozno uplne bezoblacny den by bol na taketo nieco lepsi, lebo mne osobne sa viac paci ak je obloha uplne cista. ale to som ja, a netrufam si tvrdit, ze to tak musi byt.
-
WiZard
Star
mico5000: nie, nemam... bolo to fotene na jar, vsetko blede, jasterica este aj od blata... zvysoval som kontrast, sytost atd (mozno az prilis) ale nic viac s tym asi neurobim...
Nebolo by lepšie, keby blesk bol vyššie na úrovni toho skokana? Alebo keby sa to fotilo vo vyššej miestnosti, bo ten tieň na strope a na jeho tvári mi trochu vadí...

Možno hej lenže prvá fotka je asi vo výške 170 cm (teda tie palety, skokan bol nadomňou) + robil som to s jedným bleskom a keby ide zhora ten blesk tak by to podla mňa strašne zatienilo bike
Ale nabudúce skúsim zhora 
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 20:30)
a tak.... lokálna desaturácia = amaterizmus, still loving it
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 20:30)
a tak.... lokálna desaturácia = amaterizmus, still loving it
iWin, OT - DADko v NR?
jackb: hej
fotene iphonom dost davno. Spomienka na casy ked som mal moznost uzivat si volnost 
Tak niečo čo nebolo fotené iphonom... Ocenil by som nejaké názory