Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Extremely Loud and Incredibly Close citove vydieranie na pozadi 9/11 prezentovane malym chlapcom... 6/10
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hugo - príjemné 3D a nevtieravý dej... Scorsese nesklamal. 8/10
Wedding Crashers - bavil som sa celý film a postava Willa Ferrella nemala chybu
. Jedna z tých lepších komédií. 7,5/10
The Three Musketeers - čistá komercia, v istých momentoch pozeratelne a vtipne... 3/10
Wedding Crashers - bavil som sa celý film a postava Willa Ferrella nemala chybu
The Three Musketeers - čistá komercia, v istých momentoch pozeratelne a vtipne... 3/10
totalne sklamanie pred par dnami som pozeral nemecke bd - nevydrzal som cakat na ceskeSarger napísal: The Three Musketeers - 3/10
az na 2 sceny je to odpad tiez by som dal max 3/10
Eastern Promises (2007) - viggovi sadla rola ako prdel na hrniec, film velmi dobry 8/10
Killer Elite (2011) - nabuchane obsadenie (deniro,statham) no film uz poslabsi 5/10
The American (2011) - clooneyho nudny prepadak 3/10
The Mechanic (2011) - slabe nezazivne 4/10
Margin Call (2011) - nuda cakal som viac 5/10
The Social Network (2010) - videl som to davnejsie film ok 7/10
30 Minutes or Less (2011) - celkom pobavilo 7/10
Rambo IV (2008) - najlepsi z rambov 8/10
The Curious Case of Benjamin Button (2008) - velmi zaujimavy film ktory pohlti 8,5/10
Knight and Day (2010) - priemerna dobrodruzna komedia 6,5/10
Mortal Kombat (1) (1995) - nestarnuca klasika tahuni filmu premna subzero raiden
Kiss of the Dragon (2001) - fajna akcia pan jet li 8/10
Notorious (2009) - na bd to ma dobry zvuk 7,5/10
2 fast 2 furious (2003) - premna zatial naj zo serie fastfuriousov 9/10
-
p4ra
Redeemer
Puss In Boots som videl vcera. Tak som sa dobre nasmial. Original nema chybu s banderasovym hlasom. 
Boli tam ale sceny, ktore by detsky divak nemal sancu pochopit.
Boli tam ale sceny, ktore by detsky divak nemal sancu pochopit.
The Idiots od Larsa von Triera z 1998... podla mna tu je vrchol jeho sialenstva vo filme a v novsich filmoch, nech su akokolvek sialene, len klesa
Vivir la utopia: Použijem komentár z čsfd: Len doplním, že o koniec tejto udalosti sa výrazne pričinili aj komunisti, ktorí sa revolúcie báli viac ako Franca.
Perfektný dokument, odporúčam každému vzhliadnuť (kto by mal záujem, SS, poskytnem mu zdroj).
"Keď prestaneme snívať, zomrieme."
Kód: Vybrať všetko
"Nemal som žiadne problémy, pretože neexistovali peniaze", zaznie v jednej z úprimných výpovedí ľudí, ktorí zažili obdobie libertínskeho socializmu, alebo inak povedané anarchizmu, v rôznych oblastiach Španielska počas občianskej vojny. Dotyční rozprávajú o svete, ktorí si tvorili sami ľudia bez autorít, o spoločnosti postavenej na samospráve, solidarite a vzájomných dohodách, čím odkázali svetu, že utópia ostane utópiou len pokiaľ si to budeme sami myslieť. Tento najväčší úspech v presadzovaní anarchistických myšlienok do praxe však nemal dlhé trvanie, o čo sa postarali frankistické vojská v spolupráci s nemeckými a talianskými fašistami. Aj po desaťročiach je však odkaz jasný...Perfektný dokument, odporúčam každému vzhliadnuť (kto by mal záujem, SS, poskytnem mu zdroj).
"Keď prestaneme snívať, zomrieme."
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Keď si Chuck bral Larryho http://www.csfd.cz/film/224837-kdyz-si- ... l-larryho/ - Pobavilo 8/10
Obrazy starého sveta: Fascinujúce obrazy, prostredia i ľudia.
"Človek vydrží viac ako hovädo"
"Dobrý deň ujo!"... "Podaj ruku a bude dobrý deň."
"Kur*y ploty.."
"Vtáci a duše sa vracajú tam, kde im bolo dobre."
..toto vás dostane.
Ku vzhliadnutiu tu.
"Človek vydrží viac ako hovädo"
"Dobrý deň ujo!"... "Podaj ruku a bude dobrý deň."
"Kur*y ploty.."
"Vtáci a duše sa vracajú tam, kde im bolo dobre."
..toto vás dostane.
Ku vzhliadnutiu tu.
-
Soviet
Darca
Velmi kvalitny snimok, co sem pridal hughito, takze odporucam taktiez. V jednoduchosti je krasa. Davam sem to sem este raz aj ja.
-
seth82
Darca
Tak som to začal pozerať a nemohol som prestať
Skvelá sonda do časov minulých, v niektorých prípadoch až 140 rokov dozadu. Môže ísť do prdele kdejaký Artist, toto je zdroj múdrosti a ukážka životov, aké by sme v dnešnej dobe poniektorí asi radi mali...
-
lekoklatik
VIP
The Adventures of Tintin
Výborný, úžasný, skvelý, dokonalý kúsok!
Už od začiatku som zašol nad spracovaním animácie a pomaličky som sa dostával do príbehu, ale v momente keď Tintin sttretol kapitána to bola jedna neustála chlámačka. Tomuto filmu nechýba absolútne nič, je to môj žáner (rozprávka), hudobný doprovod bol úplne v poriadku, dabing skvelý, nápady skvelé, prestrihy scén umelecké/nápadité/oku lahodiace a príbeh nebol vôbec zlý.
Pre mňa 10/10 a čakám na HD verziu.
Výborný, úžasný, skvelý, dokonalý kúsok!
Už od začiatku som zašol nad spracovaním animácie a pomaličky som sa dostával do príbehu, ale v momente keď Tintin sttretol kapitána to bola jedna neustála chlámačka. Tomuto filmu nechýba absolútne nič, je to môj žáner (rozprávka), hudobný doprovod bol úplne v poriadku, dabing skvelý, nápady skvelé, prestrihy scén umelecké/nápadité/oku lahodiace a príbeh nebol vôbec zlý.
Pre mňa 10/10 a čakám na HD verziu.
-
krankenwagen
Professional
500 dní so Summer
Tak tomuto filmu nechybalo podla mna nic. Zooey, dobry soundtrack, skvely pribeh.. Uz dlho som nevidel film, ktory by sa ma takto dotkol.
9,5/10. Pol bodika dole za ten koniec, inak perfektne
Rozhodne odporucam (uz len kvoli Zooey
)
Tak tomuto filmu nechybalo podla mna nic. Zooey, dobry soundtrack, skvely pribeh.. Uz dlho som nevidel film, ktory by sa ma takto dotkol.
9,5/10. Pol bodika dole za ten koniec, inak perfektne
-
uplink
VIP
The Adventures of Tintin- respect tomuto filmu, akurát som ho dopozeral, chcem dvojku
10/10
Libertarias - Veľmi dobrý film z prostredia španielskej občianskej vojny, resp. jej začiatku a anarchistickej revolúcie. Čo je zaujímavé, je rozprávaný z pohľadu žien, anarchofeministiek, ktoré nebojujú iba proti kapitálu a štátu, ale aj patriarchátu, ktorého tendencie sa nachádzajú aj medzi anarchistami.
Prvá polovica je taká kľudnejšia, v druhej časti sa vyskytne aj pár brutalít. Film je robený s istým posolstvom, to je jasné, ale neobchádza ani rôzne kontroverznejšie udalosti a ukazuje realitu bez prikrášľovania. Nie je propaganda.
8/10
Prvá polovica je taká kľudnejšia, v druhej časti sa vyskytne aj pár brutalít. Film je robený s istým posolstvom, to je jasné, ale neobchádza ani rôzne kontroverznejšie udalosti a ukazuje realitu bez prikrášľovania. Nie je propaganda.
8/10
DEVIL INSIDE -10/10-
http://www.imdb.com/title/tt1560985/
ludia poviem vam ze nemam slov, pretoze toto tu chybalo po Paranormal.
konecne som sa dockal po 2 mesiacoch odkedy som videl trailer, hned som vedel, ze to bude stat zato.
nedajte sa zmiast hodnotenim.
kto ma rad povodneho Exorcistu zo 73 a jeho odnoze, tak urcite nech ide.
urcite sa oplati, to mi verte, hororik ako sa patri.
ludia zatrepany v kreslach, predychavacky, zatvaranie oci, infarkty... atd.
http://www.imdb.com/title/tt1560985/
ludia poviem vam ze nemam slov, pretoze toto tu chybalo po Paranormal.
konecne som sa dockal po 2 mesiacoch odkedy som videl trailer, hned som vedel, ze to bude stat zato.
nedajte sa zmiast hodnotenim.
kto ma rad povodneho Exorcistu zo 73 a jeho odnoze, tak urcite nech ide.
urcite sa oplati, to mi verte, hororik ako sa patri.
ludia zatrepany v kreslach, predychavacky, zatvaranie oci, infarkty... atd.
Z nespavosti som si práve pozrel už takmer dvadsať rokov starý Jurský park. Naposledy som to videl ešte ako decko a pamätám sa, že keď to dávali v telke, bolo to pre mňa ako druhé Vianoce
Po indianojonesovkách môj najobľúbenejší Spielbergov film. Pre tie nadčasové efekty, nostalgiu a hlavne zubaté dinosaurie stvorenia dávam 9/10 aj napriek stupídnemu (a dnes už tak klišoidnému) deju. Určite odporúčam pozrieť všetkým, čo to ešte nevideli (je vôbec niekto taký?
) a aj všetkým, čo na to už zabudli 
Devil Inside - 3/10
Trialer vyzerá super, ale to ako pri každom filme. Aby som pravdu povedal tak horori nemám v obľube, ale tento film ani nebol hororom. Niektoré scény veľmi dobré (tie ktoré boli v traileri + dve, tri). Zvyšok filmu nuda. Ventilare neviem s kým si bol na tomto filme, alebo akí ľudia boli v sále, ale my sme sa na dosť veciach zasmiali
Zatváranie očí a infarkty, to vôbec nehrozilo. Ľutujem tých 4,80 čo som za to dal. 
Trialer vyzerá super, ale to ako pri každom filme. Aby som pravdu povedal tak horori nemám v obľube, ale tento film ani nebol hororom. Niektoré scény veľmi dobré (tie ktoré boli v traileri + dve, tri). Zvyšok filmu nuda. Ventilare neviem s kým si bol na tomto filme, alebo akí ľudia boli v sále, ale my sme sa na dosť veciach zasmiali
-
seth82
Darca
Dvojka Tintina je už na ceste http://www.imdb.com/title/tt1037226/
J. Edgar - musím priznať, že tieto diCapriove opakujúce sa roly (v porovnaní s Howardom Hughesom z Aviatora) sú prehliadnuteľné, ale tento film o Hooverovi je fakt dobrý...8 z 10
Anonymous - niečo iné, ako som očakával, ale priznám si - Emmerich ma dosť prekvapil, po všetkých tých hlúpostiach plných efektov a s príbehmi plnými klišé je Anonymous úplne iný odvar, proste ak má niekto v obľube prostredie stredovekého Anglicka (teda za čias Alžbety), tak tento film je priam ideálom. 8 z 10
Abduction - Meh. Ten Taylor Lautner je tak nesympatický človek, že v hocijakom filme vyzerá ako vrah, aj keď sa usmieva. Samotný film je hlúposť s neatraktívnym a neoriginálnym dejom (stačí si spomenúť na nedávnu Hannu), pričom netuším, ako do neho dokázali dotiahnuť Alfreda Molinu a Sigourney Weaver. Pokiaľ niekto nadáva na komerčné produkty Hollywoodu, toto je jeden z nich. 3 z 10.
J. Edgar - musím priznať, že tieto diCapriove opakujúce sa roly (v porovnaní s Howardom Hughesom z Aviatora) sú prehliadnuteľné, ale tento film o Hooverovi je fakt dobrý...8 z 10
Anonymous - niečo iné, ako som očakával, ale priznám si - Emmerich ma dosť prekvapil, po všetkých tých hlúpostiach plných efektov a s príbehmi plnými klišé je Anonymous úplne iný odvar, proste ak má niekto v obľube prostredie stredovekého Anglicka (teda za čias Alžbety), tak tento film je priam ideálom. 8 z 10
Abduction - Meh. Ten Taylor Lautner je tak nesympatický človek, že v hocijakom filme vyzerá ako vrah, aj keď sa usmieva. Samotný film je hlúposť s neatraktívnym a neoriginálnym dejom (stačí si spomenúť na nedávnu Hannu), pričom netuším, ako do neho dokázali dotiahnuť Alfreda Molinu a Sigourney Weaver. Pokiaľ niekto nadáva na komerčné produkty Hollywoodu, toto je jeden z nich. 3 z 10.
-
mirak2
Hardcore addict
Goon - http://www.csfd.cz/film/287241-goon/ 7/10
Hokejove filmy, to ja rad, ale tento vela vtipu, ani inteligencie nepobral. Zial vacsina zaujimaveho sa ocitla v traileri, trosku skoda.
Tesime sa na Hit Somebody v rezii Kevina Smitha (Cop Out, Clerks)
Hokejove filmy, to ja rad, ale tento vela vtipu, ani inteligencie nepobral. Zial vacsina zaujimaveho sa ocitla v traileri, trosku skoda.
Tesime sa na Hit Somebody v rezii Kevina Smitha (Cop Out, Clerks)