Tabakova fajka (sucha)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tabakova fajka (sucha)

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nenasiel som tu temu o fajkach, tak jednu zakladam, kedze si myslim, ze je to velmi zaujimavy konicek.

Fajku som si kupil asi pred mesiacom uplne spontanne. Jej vyberu som nevenoval velku pozornost (ale mal som co to nastudovane z internetu) a ani vela prostriedkov, ale po zahoreni sa z nej stala presne ta fajka, ktora mi jednak perfektne sedi v ruke a hlavne super chuti. Tabak si zatial kupujem Mac Baren s ceresnovou prichutou, casom mozno prejdem na nieco nearomaticke. Filter nepouzivam, zle sa mi s nim taha a pride mi to dost neprirodzene.

A co vy? Fajcite fajku? Aku mate? Ake tabaky?

P.S. v prilohe obrazok, aby bolo jasne o akych fajkach je rec.
Prílohy
Fajka
Fajka
793.png (28.54 KiB) 932 zobrazení
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Tabakova fajka (sucha)

Príspevok od používateľa javatar »

no jednu taku temu tu kedysi zalozil qwerty ale moj posledny pokus o obnovenie sa neako nepodaril - tiez by ma zaujmalo kto sa este tomuto konicku venuje

momentalne mam 4 briarove fajky, jednu z morskej peny, par kukuriciek a dasie dve briarky ku ktorym sa ale dostanem az cez vikend
viem este o jednom hojko-userovi ktory fajci fajku ale predstavenie necham uz na nom

fajku fajcievam prilezitostne (ozaj nie vela) asi od maja 2011

no a z mojich tabakov - vela som neotestoval ale moji favoriti su zatial Mac Baren 7 Seas Golden Blend a Peterson University Flake a popri tom mam otvorenych par dalsich - velmi mi tiez chutil Samuel Gawith Chocolate Flake, tomu by som ale asi mal venovat osobitnu fajku

BTW: ak chces dobry zdroj informacii tak na CZ-SK scene existuje fajkove forum dymka.net - velmi uzitocne
Zamknuté