Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
In Time Páčila sa mi tá myšlienka s časom, niečo nové čo tu ešte nebolo, niečo čo nie je otrepané
9,5/10
-
rupert111
Medium Expert
Iron Man 2 .Prepracovanejšie ako prvý diel,8/10
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
The Vow - bol som na tom v kine s priatelkou v piatok v kine. Film je insipirovany skutocnou udalostou. Natoceny je celkom dobre, su tam pekne sceny, avsak pre zenskeho divaka to moze byt snaha o zidealizovanie si partnera, ktory v skutocnosti nikde na svete neexistuje. Moc je to tam dokonale, aby to v zivote mohlo naozaj tak fungovat. Ale ako oddychovka je to pekne a da sa to pozerat. Vasa polovicka mozno pusti aj slzicku neraz a povzdychne si so slovami v hlave: A preco ja takeho nemam?.
V kazdom pripade odporucam. Dal by som mu asi 7/10.
Vo štvorici po opici 1 ,výborná komédia dal by som tomu 10/10
-
lekoklatik
VIP
In Time.
Tak toto je najväčšia ko*ot, akú som za poslednú dobu videl.
Nefunkčné, sprosté, škaredé, tupé a ani nie smiešne. Až na plač.
Ani to nehodnotím...
Tak toto je najväčšia ko*ot, akú som za poslednú dobu videl.
Nefunkčné, sprosté, škaredé, tupé a ani nie smiešne. Až na plač.
Ani to nehodnotím...
Predčítač ... už po druhý krát .. a pokojne môžem znovu.
Geniálny .
Geniálny .
Antichrist (2009) - nechutna koko*ina, o skaredych ludoch ako si davaju dnuka
uz mi dlho nebolo z filmu blbo.. keby som mal hodnotit premna 0/10
uz mi dlho nebolo z filmu blbo.. keby som mal hodnotit premna 0/10
-
Norick98
Medium Star
Intouchables - dlho som nevidel tak dobry film. Podla skutocnosti. Herci hraju famozne, genialna klavirova hudba. Kto nevidel tomu zavidim ze ho to este len caka.
http://www.csfd.cz/film/306731-intouchables/
http://www.csfd.cz/film/306731-intouchables/
Intouchables - na odporucanie, ktore je nad mojim prispevkom som si to pozrel. Nemam slov paradny film, nieco take som naozaj necakal: vtipne, napinave a emocne... ten cas len tak preletel. Uz sa teraz tesim ked si to s niekym pozriem znova
Parada
Intouchables - Tak ste mali pravdu je to fantastický film plný humoru , starý pán je fakt veľmi sympatický a celkovo
10/10
Hugo a jeho veľký objav
3D mi pripadalo zbytočné, miestami pekné, no skôr zbytočné, film je to pekný, so silným príbehom, možno ma trocha prekvapil smer akým sa uberal no som celkom spokojný, príjemne pozretie a peniaze neľutujem
3D mi pripadalo zbytočné, miestami pekné, no skôr zbytočné, film je to pekný, so silným príbehom, možno ma trocha prekvapil smer akým sa uberal no som celkom spokojný, príjemne pozretie a peniaze neľutujem
-
Sarger
Guru wannabe
This Means War Dnes som bol na to v kine, slušná komédia ktorá pobaví... Sympatické duo Hardy a Pine fungovalo a ako bonus rozkošná Reese, ale moc od toho nečakajte
7/10
// ako vidím každý chváli Intouchables...mal som si to pozrieť teda.
// Frekvencia Po 12 rokoch som sa konečne dostal k tomuto snímku, film výborný. Spolu s Dračím srdcom je to asi najlepší film Denissa Quaida. 10/10
// ako vidím každý chváli Intouchables...mal som si to pozrieť teda.
// Frekvencia Po 12 rokoch som sa konečne dostal k tomuto snímku, film výborný. Spolu s Dračím srdcom je to asi najlepší film Denissa Quaida. 10/10
-
Soviet
Darca
Intouchables 10/10 IMDB | CSFD
Dikes vsetkym za odporucania. Po velmi dlhej dobe snimok, ktory si bez mihnutia oka zasluzi 10ku. Krasny snimok. Tak som sa miestami nenasmial ani na komediach, tu bolo vsetko nenasilne a priam nemozne uverit, ze to bolo inspirovane skutocnostou.
The Adventures of Tintin 7/10 IMDB | CSFD
Dobry film na jedno vecerne pozretie, ale aj pri tej davke akcie mi tomu chybalo nieco, co by ma donutilo povedat Wow.
Warrior 9/10 IMDB | CSFD
Sice scenar miestami deravejsi a nerealny, ale film sa pozeral velmi dobre. Kto ma rad podobne typy filmov, tak smelo do toho.
Dikes vsetkym za odporucania. Po velmi dlhej dobe snimok, ktory si bez mihnutia oka zasluzi 10ku. Krasny snimok. Tak som sa miestami nenasmial ani na komediach, tu bolo vsetko nenasilne a priam nemozne uverit, ze to bolo inspirovane skutocnostou.
The Adventures of Tintin 7/10 IMDB | CSFD
Dobry film na jedno vecerne pozretie, ale aj pri tej davke akcie mi tomu chybalo nieco, co by ma donutilo povedat Wow.
Warrior 9/10 IMDB | CSFD
Sice scenar miestami deravejsi a nerealny, ale film sa pozeral velmi dobre. Kto ma rad podobne typy filmov, tak smelo do toho.
Edge of Darkness Celkom schopný film.. 8/10
-
w00dy
Light Star
Real Steel: Oceľová päsť : Akurat som to dopozeral, a nemam co povedat ( nie z uzasu ) proste tento film ma neprekvapil asi uz od zaciatku som vedel ako sa to skonci a jednotlive dejove pasaze sa dali ocakavat... ale prijemny film na jedno pozretie.. 5/10
Pripajam sa k davu a filmu Intouchables davam tiez 10 bodov z desiatich. Neskutocny film, darmo opisovat, treba to proste vidiet.. Dakujem za odporucania 
Wedding Crashers - celkom prijemna, pozeratelna komedia. Dokonca ma neomrzela ani dlzka filmu, kedze nemam moc rad ked maju komedie viac ako hodinu a pol
, ale toto nenudilo a dalo sa to v pohode dopozerat. 7.5/10
Tintinove dobrodružstvá
Aj keď je tento film prakticky po všetkých stránkach výborný a často označovaný za najlepší animáč, je podľa mňa mierne preceňovaný. Vizuálna stránka je úplne dokonalá, a prinútila ma povedať: "Áno, krajšie spravený animovaný film som asi nevidel". Príbeh je jednoduchý, predvídateľný, no dynamický a napínavý. Viac k tomu nejdem písať, napíšem niečo, čo bolo povedané pár príspevkov nado mnou, bavil som sa, ale chýbalo mi tam niečo, čo by ma prinútilo povedať "wow!".
8/10
Hugo a jeho veľký objav
Veľmi podobný film, čo som vôbec nečakal, no Hugo sa mi páčil viac. Bolo to menej predvídateľné, dojemnejšie, a počas filmu som bol naozaj zvedavý čo sa stane. Vizuálne bolo to prostredie parádne, nápad tiež. Až na pár drobností, možno nudnejších pasáží, som to úplne žral.
9/10
Správcovia osudu
Veľmi originálny film, ktorý navyše aj dobre vyzerá. Áno, divák prakticky na začiatku vie, ako to skončí, ale aj tak má film dobré tempo a divák sa nenudí ani minútu. Ak by som napísal viac, asi by som spoileroval.
7.5/10
Šéfovia na zabitie
Imo najlepšia komédia ktorá vznikla tento (minulý) rok. Naozaj som nejaké trápne miesta (aké boli napríklad v Hangover) nenašiel. Síce určite existuje skupina ľudí, ktorej sa to páčiť nebude, ale myslím, že táto skupina je mizivá, a preto určite odporúčam. PS: tá zubárka bola teda naozaj "zlá"...
7.5/10
Green Lantern
Niesom fanúšikom pôvodného komixu, alebo čo to vlastne bolo ako prvé, no film som si aj tak pozrel. Neviem prečo, ale mám pocit, že tomuto filmu chýbala serióznosť, a pôsobil na mňa dosť umelo. Miestami bolo správanie postáv neskutočne hlúpe. (áno, ak má človek škrabošku je neviditeľný aj pre svoju frajerku). No bavil som sa, a určite som sa nenudil. Snáď nikoho nenaštvem tým, že som rád, že tento Green Lantern nebude v Avengers, na ktorých sa nehorázne teším.
6/10
Aj keď je tento film prakticky po všetkých stránkach výborný a často označovaný za najlepší animáč, je podľa mňa mierne preceňovaný. Vizuálna stránka je úplne dokonalá, a prinútila ma povedať: "Áno, krajšie spravený animovaný film som asi nevidel". Príbeh je jednoduchý, predvídateľný, no dynamický a napínavý. Viac k tomu nejdem písať, napíšem niečo, čo bolo povedané pár príspevkov nado mnou, bavil som sa, ale chýbalo mi tam niečo, čo by ma prinútilo povedať "wow!".
8/10
Hugo a jeho veľký objav
Veľmi podobný film, čo som vôbec nečakal, no Hugo sa mi páčil viac. Bolo to menej predvídateľné, dojemnejšie, a počas filmu som bol naozaj zvedavý čo sa stane. Vizuálne bolo to prostredie parádne, nápad tiež. Až na pár drobností, možno nudnejších pasáží, som to úplne žral.
9/10
Správcovia osudu
Veľmi originálny film, ktorý navyše aj dobre vyzerá. Áno, divák prakticky na začiatku vie, ako to skončí, ale aj tak má film dobré tempo a divák sa nenudí ani minútu. Ak by som napísal viac, asi by som spoileroval.
7.5/10
Šéfovia na zabitie
Imo najlepšia komédia ktorá vznikla tento (minulý) rok. Naozaj som nejaké trápne miesta (aké boli napríklad v Hangover) nenašiel. Síce určite existuje skupina ľudí, ktorej sa to páčiť nebude, ale myslím, že táto skupina je mizivá, a preto určite odporúčam. PS: tá zubárka bola teda naozaj "zlá"...
7.5/10
Green Lantern
Niesom fanúšikom pôvodného komixu, alebo čo to vlastne bolo ako prvé, no film som si aj tak pozrel. Neviem prečo, ale mám pocit, že tomuto filmu chýbala serióznosť, a pôsobil na mňa dosť umelo. Miestami bolo správanie postáv neskutočne hlúpe. (áno, ak má človek škrabošku je neviditeľný aj pre svoju frajerku). No bavil som sa, a určite som sa nenudil. Snáď nikoho nenaštvem tým, že som rád, že tento Green Lantern nebude v Avengers, na ktorých sa nehorázne teším.
6/10
-
Sarger
Guru wannabe
Intouchables Krásny film, celý čas som mal Good Feeling z toho všetkého
10/10
Intouchables Tiez som kukol na odporucania tuto v teme. Pekny film, sympaticky herci. Prijemny humor, naozaj som sa zasmial viac ako na niektorych komediach. Zo zaciatku som nevedel co cakat, ale dopadlo to dobre, odporucam.
Adventures of Tintin Graficky perfektne spravene, sem ta maj s humorom, ale ako uz niekto pisal, chybalo mi tam nejake prekvapenie, ale zdramatizovanie.
Puss in boots Taky priemer, zasmial som sa, ale nic vynimocne.
Hugo Pekny film, aj ked nie asi pre kazdeho, trocha mi prisla stopaz dlhsia, humoru tam vela nebolo a ako rodinny film by som to neoznacoval, pre male deti to urcite nebolo.
Adventures of Tintin Graficky perfektne spravene, sem ta maj s humorom, ale ako uz niekto pisal, chybalo mi tam nejake prekvapenie, ale zdramatizovanie.
Puss in boots Taky priemer, zasmial som sa, ale nic vynimocne.
Hugo Pekny film, aj ked nie asi pre kazdeho, trocha mi prisla stopaz dlhsia, humoru tam vela nebolo a ako rodinny film by som to neoznacoval, pre male deti to urcite nebolo.