Prvy krat v bare alebo na diskoteke

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvy krat v bare alebo na diskoteke

Príspevok od používateľa Merco_ »

iWin može byť ,ale skorej si myslím že na vačšinu detí to tak funguje ;)
Inak na disko som nebol takže nechcem moc kritizovať Filipito, ale hej kvoli hudbe ma to tam neláka. :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Bar 15 a disko 15
ako deviatak som isiel s kamaratom na kofolu :D a potom v lete sme isli na diskoteku s cielom "balit" baby :D ostalo to len pri sedeni niekde v kute a pozerani sa na ostatnych ako tancuju :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Bar asi v 15stich. S diskotekami uz trocha neskor, az v 17stich. To bol zaroven aj pre mna vek, kedy som zacal experimentovat s alkoholom, nejako som to dovtedy nemal zapotreby. Radsej som si dal kofolu a posedel v bare. Potom cez letne prazdniny (2 mesiace do 18stich) ma spoluziak vylakal tu v Nitre do Pekarne (tak sa vola ta disko). Bola znama tym ze tam pustali prakticky kazdeho, nepytali obcianske. Vtedy som si dal 2 deci a bol som mimo, v inom svete. Potom som bol aj o tyzden a znova o tyzden a takto sa to tahalo. Potom som s tym nejako prestal a momentalne mi to ani nechyba.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Na diskoteku ma to nikdy netahalo, ale raz som sa nechal ukecat (mal som tusim 23). Nepacilo sa mi tam z dovodov, ake uz boli opisane: smrad, hromada ludi, agresivita, otrasny vzduch. K tomu by som este dodal male deti, co sa tam chodia hrat na dospelych, a na akej "urovni" boli tie zachody... no otras. Hudba ziapajuca, a k tomu ani nie moj styl (ale to mozno malokoho, mal som pocit, ze tie deti by tam saleli aj keby hrali hymnu). Najzbytocnejsie vyhodene dve eura v mojom zivote. Aspon mi uz nikto nemoze povedat, ako mozem odsudzovat nieco, co som neskusil.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nie je diskoteka ako diskoteka. Uvediem dva priklady diskoteky u nas v Martine.

1. Jedna funguje roky rokuce, kedysi to bol jediny podnik v Martine v ktorom sa dalo tancovat, teda sekundoval mu este jeden ale v zlej lokalite, iny styl. Este pred dvomi alebo tromi rokmi to nebolo nic moc, potom sa toho chytili, spravili rekonstrukciu, nove gauce, stoly, WC, zacali sa robit akcie, fotit na Facebook, zacali chodit opat ludia. Pri vstupe sa robi kontrola veku, mladych vyhanaju po urcitej hodine podla akcie, niekedy ani nepustia. Vyhadzovaci su retardi, potrebuju si dokazovat silu. Aspon v disco nie su konflikty, pretoze hned zasiahnu vyhadzovaci. Hudba sa hra rozna, robia sa akcie, naprikald v piatok oldies, v sobotu black, o tyzden je to normalna hudba podla toho co je v radiach, neskor je to napriklad Jacsnon a tak si pride na svoje rozne publikum. Nedavno tam bola Tina, Majk Spirit, takze popri disco je to doplnene aj o hodinove vystupenie.

2. Druha disco funguje par rokov, zacal ako slusny podnik na urovni, vyhadzovaci v ziadnych sustiakoch ale pekne v svetrikoch ci koseliach. Vstup bol od 21, neskor ho znizili na 18 a teraz je tam vidiet aj mladsich ludi. Je to skor disco pre tie starsie rocniky. Hudba sa hra podla DJ, pretoze sa tocia. Niekedy je super, inokedy hra blbosti a nikto netancuje. Posledny rok to vsak upada, akcie slabe, pracovanie s ludmi cez Facebook v style pozvanok na akcie, fotky alebo nieco take nehrozi a tak to pomaly vymiera a objavia sa tam ludia tak po vyplate alebo ked je sviatok aj v strede tyzdna.

To su dve diskoteky, ktore su rozdielne. V jednej je fajn vzduch, v druhej nafajcene a hrozne teplo. Jedna ma velmi dobrych vyhadzovacov, druha ma debilov. V jednej su aj deti, v druhej nie. Neda sa povedat co je lepsie, kazdemu sedi nieco ine. Ja mam rad menej ludi, klud, lepsi vzduch a uroven, takze pre mna je disco c.2 lepsia. Ti co maju radi masu ludi (pre tancovanie a opijanie), tak im sedi disco c.1.
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

V bare asi v 16tich (prvák na strednej) a na disko nedávno (19 :D).. a to nie som nolifer... Keď sa opiť, tak niekde na chate a keď tancovať, tak bawnqowd... netancujem...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Čo je to bawnqowd, prosím ťa?
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

pinco napísal:Čo je to bawnqowd, prosím ťa?
...keď tancovať, tak bawnqowd... netancujem...
pinco, asi tým nezmyselným slovom myslel že nevie tancovať ;) . Niečo také, že je to pre neho španielska dedina :D .

Ku mne, diskotéka asi tak 15, bar 13 a na festivaly som začal chodiť v 14-tich.. Ale tak celkovo keď som bol mladší nechodil som vonku tak dlho do noci :smt015 . Na diskotéky chodím veľmi rád :) . Mám to celkom rád, iba mi trochu vadí hlasná hudba i keď to nieje dôvod prečo by som na ňu nešiel. Zatiaľ sa mi ešte nikdy nestalo, že by som smrdel od cigariet pokiaľ som sám nefajčil..
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Na diskotéku som šiel 1-krát v 15, bolo to tuším cez leto a to za stavu že som mal čo to vypité. Odvtedy som chodil každý piatok po diskotékach, spoznal som fajn ľudí, zabavil som sa dosýta, kedže mám staršieho brata, ktorého dosť ľudí tam poznalo tak som sa nemusel báť že by ma zbili (i keď predsa som sa raz pobil :D ).
Teraz ma to už prechádza, raz za mesiac si niekde vyrazím (na disko) ale už len bez alkoholu kedže som zmenil životný štýl (posilka), a to nieje to pravé orechové.

badboy: ja práveže naopak, hlasná hudba musí byť
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Prečo by ťa mal niekto biť ? :D
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

akože u nás keď je disko tak sa tam ''vždy'' niekto pobije, či sa to cigáni, ožratý, a tak..
za ten čas tam už poznám skoro všetkých, tak pohoda..
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

martinez13 napísal: badboy: ja práveže naopak, hlasná hudba musí byť
Jasné, že disco=hlasná hudba :) . Ale nemám rád keď som v podniku, kde nie sú boxy poprípade sú zle situované a potom si musíme kričať do ucha aby sme sa počuli :D .
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

badboy: hej hej chápem ťa, tiež to nemám rád.. avšak raz som mal takú situáciu kde som išiel niečo povedať jednej babe (peknej) a ako som išiel k jej uchu tak to skončilo bozkávaním.. čiže vtedy to bolo good :D

//hah tak to si ani predstaviť nechcem :D
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak to potom hej :P .. Horšie keby si dačo šepkal nejakému chalanovi a skončilo by to bozkávaním :D .
Miro06
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Miro06 »

v bare v 20 a na diskotéke nikdy, keďže netancujem a čo by som tam robil?
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

nadvazoval kontakty so zenskymi napr.
Miro06
Novice
Novice

tak to ja neviem, bohužiaľ
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

urcite sa to tam da robit lepsie ako doma pri kompe
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aspon sa mozes kochat nad zenami a premyslat, ze ta by za to stala a ze je cas sa naucit nadviazat kontakt.
Miro06
Novice
Novice

načo by mi to bolo
Napísať odpoveď