Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
pegasusss
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa pegasusss »

ja to robim tak ze 100 / 125 g tvarohu , 3dcl mlieka a banan alebo trocha proťaku pre chuť ( alebo improvizovat , napr. raz som tam dal mandarinky :D :D ) šecko do mixera a chillouting can start :D
Diego11
Medium Expert
Medium Expert

Peak Performance Speed Serum Vs. Peak Performance Speed

Príspevok od používateľa Diego11 »

pegasusss napísal:podla mna je rozdiel v cene asi v tom ze ten praškovy 300g mas aj BCAA aminokyseliny
a kt. z tych dvoch doplnkov by bol vhodnejsy pre moj ucel resp. pre moj hlavny probelm a to aj v pripade denneho uzivania(kvoli unave, vycerpanosti/ospalosti a ako nahradu za silne kavy a redbull...) ?

...a ak tomu spravne rozumiem, tak pre Serum(praskovy) je potrebna min. denna davka 10g na porciu(výživová hodnota na 100 g na porciu 10g), co predstavuje presne len 30 davok. Pricom Speed predstavuje 1 kapsulu na den(výživová hodnota na 100 g na 1 kapsulu), teda vystaci na 120 davok/dni...spravne ? ...ja som v tejto oblasti zial len laik :/

Vopred Dakujem.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

noo takto je rozdiel ked mas pre ten praskovy hodnoty
1 dávka (10g) 100g
kalórie 28 kcal / 121 kJ 1213 kcal/284 kJ
bielkoviny 5,5 g 55 g
sacharidy 0,5 g 5,0 g
tuky 0,1 g 1,0 g

a na kapsulu

Jedna dávka = 1 kapsula obsahuje
extrakt zeleného čaju 95% polyfenolov (40% EGCG) 470 mg
extrakt guarany (20% kofeín) 400 mg

takze vydrzi ta dlhsie teda kapsule 120 dni a prach 30 dni , ale z praskoveho davaš cca podla mna 10krat viac lebo vazi asi 1g ( kapsula = jedna davka ) a prach 10g v jednej davke .... toď moj nazor ale rozhodnutie je na tebe ;)
Filipito
Darca
Darca

Posilnovanie

Príspevok od používateľa Filipito »

Chces mi povedat ze ten 1g sa moze rovnat 10g prasku ano? :D
pegasusss
Light Professional
Light Professional

ak to myslis na moj prispevok tak ee , tam som napisal ze je to o 10 g viac ( podla mna )
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

gogo956 napísal:
- konkretne ten vyrobok co udavas nema najvhodnejsi pomer "cena-vykon". Ja uzivam dlhodobo tento
http://www.protein.sk/e-1131-zmk--mille ... chnologies je to v podstate vylepsene ZMA
a som s nim velmi spokojny, citim lepsiu regeneraciu po cviceni aj na chut na sex to robi svoje. :)
Len netreba zabudat ze to treba jest uplne oddelene od jedal obsahujucich vapnik, ja davam nalacno.
Ale pokial od toho niekto caka vyrazne zväcsenie svalov tak bude sklamany, take ucinky to samozrejme nema.
tak ja problem s chutou na sex nemam :D to skor pre zeny by mali nieco vymyslet, tie na tom byvaju´horsie, aj by som to supol frajerke keby to neobsahovalo testosteron :D
inak preco sa to nesmie s vapnikom a kolko dlho pred pouzitim odporucas nejest vyrobky s vapnikom?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

PhYs0c

testosteron to neobsahuje :wink: iba mierne a docasne zvysuje jeho hladinu v krvi.
S vapnikom sa nemoze preto, ze vapnik s horcikom ked sa stretnu naraz pri traveni tak sa navzajom
na seba naviazu a ich vyuzitelnost telom vyrazne klesa. Ten casovy odstup by mal byt minimalne 1-1,5 hod. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto by si mohlo naozaj viaceré ženy vziať k srdcu. Dnes ich je naozaj viac takých, ktoré sú až moc chudé, resp. ani nie moc, ale nemajú prirodzené tvary a nie je to ono. V takých prípadoch je určite lepších pár kg navyše.

Čo si o tom myslíte ako odborníci ? :)
Prílohy
takenotice.jpg
takenotice.jpg (15.76 KiB) 960 zobrazení
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Toto by si mohlo naozaj viaceré ženy vziať k srdcu. Dnes ich je naozaj viac takých, ktoré sú až moc chudé, resp. ani nie moc, ale nemajú prirodzené tvary a nie je to ono. V takých prípadoch je určite lepších pár kg navyše.

Čo si o tom myslíte ako odborníci ? :)
Ze si cital clanok na IF :lol:

Ale teraz vazne. Ano je to pravda a mylsim si ze toto dnes uz neni problem len zien ale pomaly a isto aj muzov. Mas plno chalanov ktori, jak to hovori jeden moj znami, su tucny a chudy zaroven. Ziadna muskularita, chude rucicky, nozicky, lopatky im je videt ale sadlo sa na bruchu hromadi. Proste probelm o ktorom hovoril clanok na IF a to je syndrom TOFI.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Lebo ludia su lenivi, nic poriadne nejedia iba sladkosti a chipsy, necvicia, nepohybuju sa, nesportuju.. :roll:
pegasusss
Light Professional
Light Professional

nie nadarmo sa hovori , že si to čo ješ :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lebo vy jete všetko perfektné :sly: zoberte do úvahy že ľudia aj nemajú vôbec čas, niektorý nemajú čas na vlastnú rodinu a nie to ešte na fitko :wink:
ja som teraz zvedavý ako budem zvládať školu, autoškolu, posilku a priateľku... (tieto 4 veci do hromady vôbec nejdu)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

O jedeni to az tak neni jak o pohybe.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Je to o pohybe aj o jedeni.Vsetko zo vsetkym suvisi. Skuste si niekedy zanalyzovat co obsahuje taky bezny obed co sa podava v jedalnach, alebo aj v restikach v ramci menu. Odpad- alebo nieco tesne nad tym. Samy tuk, sacharidy a iba malinko bielkovin. Ked sa niekto takto furt stravuje tak je jasne ze bude mat lenivy metabolizmus. Malo vitaminov, lebo vsetko sa robi s polotovarov stokrat konzervovanych.

Na posilnovanie sa da najst vzdy cas, resp. si to zariadit tak aby to clovek stihal. Ked uz nic ine, tak napr. kupit lavicku na tlaky s tycou ktoru supnes na balkon a par kotucmi, par jednoruciek a s tym sa uz da robit vselico, nie je treba mat vybavenie ako vo fitku. Alebo sa dohodnut s chalanmi z domu a urobit posilku v pivnici, susiarni, kocikarni - funguje to tak skoro vsade v panelakoch..
dske
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dske »

Čo hovoríte na tento proteín: http://www.protein.sk/e-1456-whey-core-100---nutrend ?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Súhlasím s gogo956.. Je to tak 50:50.. Keď chce niekto so sebou niečo robiť (či už schudnúť, alebo mať nejaké to svalstvo) vždy je to o pohybe (resp. posilovaní) a o strave. Dá sa to aj bez jedného, či druhého ale spolu to ide ľahšie.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Filipito napísal:lebo vy jete všetko perfektné :sly: zoberte do úvahy že ľudia aj nemajú vôbec čas, niektorý nemajú čas na vlastnú rodinu a nie to ešte na fitko :wink:
ja som teraz zvedavý ako budem zvládať školu, autoškolu, posilku a priateľku... (tieto 4 veci do hromady vôbec nejdu)
kamarat ked mal autoskolu/hokej/skola tak rano o 7 isiel do posilky, odtial rovno do skoly kde odsedel dve hodky hned hokej ..prisiel domov o 22 cely zniceny a stale dookola ..dat sa to da, akurat kolko vydrzis tolko zit .)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Filipito napísal:lebo vy jete všetko perfektné :sly: zoberte do úvahy že ľudia aj nemajú vôbec čas, niektorý nemajú čas na vlastnú rodinu a nie to ešte na fitko :wink:
Či si povieš že sa to dá, alebo nedá, stále budeš mať pravdu :)
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

kto chce sledovať 2012 Arnold Classic online tak:
http://streaming.bodybuilding.com/2012- ... ID=5431537
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Priateľka, autoškola, škola a fitko ? A čo ako ?
Napísať odpoveď