Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
pegasusss
Light Professional
Re: Posilnovanie
ja to robim tak ze 100 / 125 g tvarohu , 3dcl mlieka a banan alebo trocha proťaku pre chuť ( alebo improvizovat , napr. raz som tam dal mandarinky
) šecko do mixera a chillouting can start 
Peak Performance Speed Serum Vs. Peak Performance Speed
a kt. z tych dvoch doplnkov by bol vhodnejsy pre moj ucel resp. pre moj hlavny probelm a to aj v pripade denneho uzivania(kvoli unave, vycerpanosti/ospalosti a ako nahradu za silne kavy a redbull...) ?pegasusss napísal:podla mna je rozdiel v cene asi v tom ze ten praškovy 300g mas aj BCAA aminokyseliny
...a ak tomu spravne rozumiem, tak pre Serum(praskovy) je potrebna min. denna davka 10g na porciu(výživová hodnota na 100 g na porciu 10g), co predstavuje presne len 30 davok. Pricom Speed predstavuje 1 kapsulu na den(výživová hodnota na 100 g na 1 kapsulu), teda vystaci na 120 davok/dni...spravne ? ...ja som v tejto oblasti zial len laik
Vopred Dakujem.
-
pegasusss
Light Professional
noo takto je rozdiel ked mas pre ten praskovy hodnoty
1 dávka (10g) 100g
kalórie 28 kcal / 121 kJ 1213 kcal/284 kJ
bielkoviny 5,5 g 55 g
sacharidy 0,5 g 5,0 g
tuky 0,1 g 1,0 g
a na kapsulu
Jedna dávka = 1 kapsula obsahuje
extrakt zeleného čaju 95% polyfenolov (40% EGCG) 470 mg
extrakt guarany (20% kofeín) 400 mg
takze vydrzi ta dlhsie teda kapsule 120 dni a prach 30 dni , ale z praskoveho davaš cca podla mna 10krat viac lebo vazi asi 1g ( kapsula = jedna davka ) a prach 10g v jednej davke .... toď moj nazor ale rozhodnutie je na tebe
1 dávka (10g) 100g
kalórie 28 kcal / 121 kJ 1213 kcal/284 kJ
bielkoviny 5,5 g 55 g
sacharidy 0,5 g 5,0 g
tuky 0,1 g 1,0 g
a na kapsulu
Jedna dávka = 1 kapsula obsahuje
extrakt zeleného čaju 95% polyfenolov (40% EGCG) 470 mg
extrakt guarany (20% kofeín) 400 mg
takze vydrzi ta dlhsie teda kapsule 120 dni a prach 30 dni , ale z praskoveho davaš cca podla mna 10krat viac lebo vazi asi 1g ( kapsula = jedna davka ) a prach 10g v jednej davke .... toď moj nazor ale rozhodnutie je na tebe
Posilnovanie
Chces mi povedat ze ten 1g sa moze rovnat 10g prasku ano? 
-
pegasusss
Light Professional
ak to myslis na moj prispevok tak ee , tam som napisal ze je to o 10 g viac ( podla mna )
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
tak ja problem s chutou na sex nemamgogo956 napísal:
- konkretne ten vyrobok co udavas nema najvhodnejsi pomer "cena-vykon". Ja uzivam dlhodobo tento
http://www.protein.sk/e-1131-zmk--mille ... chnologies je to v podstate vylepsene ZMA
a som s nim velmi spokojny, citim lepsiu regeneraciu po cviceni aj na chut na sex to robi svoje.![]()
Len netreba zabudat ze to treba jest uplne oddelene od jedal obsahujucich vapnik, ja davam nalacno.
Ale pokial od toho niekto caka vyrazne zväcsenie svalov tak bude sklamany, take ucinky to samozrejme nema.
inak preco sa to nesmie s vapnikom a kolko dlho pred pouzitim odporucas nejest vyrobky s vapnikom?
PhYs0c
testosteron to neobsahuje
iba mierne a docasne zvysuje jeho hladinu v krvi.
S vapnikom sa nemoze preto, ze vapnik s horcikom ked sa stretnu naraz pri traveni tak sa navzajom
na seba naviazu a ich vyuzitelnost telom vyrazne klesa. Ten casovy odstup by mal byt minimalne 1-1,5 hod.
testosteron to neobsahuje
S vapnikom sa nemoze preto, ze vapnik s horcikom ked sa stretnu naraz pri traveni tak sa navzajom
na seba naviazu a ich vyuzitelnost telom vyrazne klesa. Ten casovy odstup by mal byt minimalne 1-1,5 hod.
Toto by si mohlo naozaj viaceré ženy vziať k srdcu. Dnes ich je naozaj viac takých, ktoré sú až moc chudé, resp. ani nie moc, ale nemajú prirodzené tvary a nie je to ono. V takých prípadoch je určite lepších pár kg navyše.
Čo si o tom myslíte ako odborníci ?
- Prílohy
-
- takenotice.jpg (15.76 KiB) 945 zobrazení
Ze si cital clanok na IFhughito napísal:Toto by si mohlo naozaj viaceré ženy vziať k srdcu. Dnes ich je naozaj viac takých, ktoré sú až moc chudé, resp. ani nie moc, ale nemajú prirodzené tvary a nie je to ono. V takých prípadoch je určite lepších pár kg navyše.
Ale teraz vazne. Ano je to pravda a mylsim si ze toto dnes uz neni problem len zien ale pomaly a isto aj muzov. Mas plno chalanov ktori, jak to hovori jeden moj znami, su tucny a chudy zaroven. Ziadna muskularita, chude rucicky, nozicky, lopatky im je videt ale sadlo sa na bruchu hromadi. Proste probelm o ktorom hovoril clanok na IF a to je syndrom TOFI.
Lebo ludia su lenivi, nic poriadne nejedia iba sladkosti a chipsy, necvicia, nepohybuju sa, nesportuju.. 
-
pegasusss
Light Professional
nie nadarmo sa hovori , že si to čo ješ 
lebo vy jete všetko perfektné
zoberte do úvahy že ľudia aj nemajú vôbec čas, niektorý nemajú čas na vlastnú rodinu a nie to ešte na fitko
ja som teraz zvedavý ako budem zvládať školu, autoškolu, posilku a priateľku... (tieto 4 veci do hromady vôbec nejdu)
ja som teraz zvedavý ako budem zvládať školu, autoškolu, posilku a priateľku... (tieto 4 veci do hromady vôbec nejdu)
O jedeni to az tak neni jak o pohybe.
Je to o pohybe aj o jedeni.Vsetko zo vsetkym suvisi. Skuste si niekedy zanalyzovat co obsahuje taky bezny obed co sa podava v jedalnach, alebo aj v restikach v ramci menu. Odpad- alebo nieco tesne nad tym. Samy tuk, sacharidy a iba malinko bielkovin. Ked sa niekto takto furt stravuje tak je jasne ze bude mat lenivy metabolizmus. Malo vitaminov, lebo vsetko sa robi s polotovarov stokrat konzervovanych.
Na posilnovanie sa da najst vzdy cas, resp. si to zariadit tak aby to clovek stihal. Ked uz nic ine, tak napr. kupit lavicku na tlaky s tycou ktoru supnes na balkon a par kotucmi, par jednoruciek a s tym sa uz da robit vselico, nie je treba mat vybavenie ako vo fitku. Alebo sa dohodnut s chalanmi z domu a urobit posilku v pivnici, susiarni, kocikarni - funguje to tak skoro vsade v panelakoch..
Na posilnovanie sa da najst vzdy cas, resp. si to zariadit tak aby to clovek stihal. Ked uz nic ine, tak napr. kupit lavicku na tlaky s tycou ktoru supnes na balkon a par kotucmi, par jednoruciek a s tym sa uz da robit vselico, nie je treba mat vybavenie ako vo fitku. Alebo sa dohodnut s chalanmi z domu a urobit posilku v pivnici, susiarni, kocikarni - funguje to tak skoro vsade v panelakoch..
Čo hovoríte na tento proteín: http://www.protein.sk/e-1456-whey-core-100---nutrend ?
Súhlasím s gogo956.. Je to tak 50:50.. Keď chce niekto so sebou niečo robiť (či už schudnúť, alebo mať nejaké to svalstvo) vždy je to o pohybe (resp. posilovaní) a o strave. Dá sa to aj bez jedného, či druhého ale spolu to ide ľahšie.
-
Hellboy248
Guru wannabe
kamarat ked mal autoskolu/hokej/skola tak rano o 7 isiel do posilky, odtial rovno do skoly kde odsedel dve hodky hned hokej ..prisiel domov o 22 cely zniceny a stale dookola ..dat sa to da, akurat kolko vydrzis tolko zit .)Filipito napísal:lebo vy jete všetko perfektnézoberte do úvahy že ľudia aj nemajú vôbec čas, niektorý nemajú čas na vlastnú rodinu a nie to ešte na fitko
![]()
Či si povieš že sa to dá, alebo nedá, stále budeš mať pravduFilipito napísal:lebo vy jete všetko perfektnézoberte do úvahy že ľudia aj nemajú vôbec čas, niektorý nemajú čas na vlastnú rodinu a nie to ešte na fitko
![]()
-
martinez13
Light Professional
kto chce sledovať 2012 Arnold Classic online tak:
http://streaming.bodybuilding.com/2012- ... ID=5431537
http://streaming.bodybuilding.com/2012- ... ID=5431537
Priateľka, autoškola, škola a fitko ? A čo ako ?Filipito napísal:lebo vy jete všetko perfektnézoberte do úvahy že ľudia aj nemajú vôbec čas, niektorý nemajú čas na vlastnú rodinu a nie to ešte na fitko
![]()