e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Tak 5.2 som objednavala tovar za 500 eur , 11.2 mi prisiel email, ze tovar je expedovaní, neprisiel mi ziaden email kde by bol sledovaci kod a vcera 18.2 mi vratili peniazky na kartu , nevie mi niekto poradit co sa stalo , nestalo sa to uz niekomu , poradte mi prosim 
nejde niekto dnes objednavat? potrebujem jeden dres objednat na ktory je akcia len dnes...
mail: [email protected]
napiste, ak niekto ide objednavat.. dakujem
mail: [email protected]
napiste, ak niekto ide objednavat.. dakujem
Zdravím, nechystá sa niekto v blízkej budúcnosti objednávať niečo zo sportsdirect ? Ak áno tak SS.
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 20:18)
// Nikto nič ?
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 20:18)
// Nikto nič ?
Tento týždeň objednávam zo Sports Direct. Ak máte záujem, napíšte mi!
Objednal som si pred týždňom nejaké veci, medzi nimi aj túto baseballovú bundu http://www.sportsdirect.com/urban-minds ... e=60026903
Dnes mi to došlo, už som sa samozrejme nevedel dočkať, najviac som sa tešil na túto bundu. Otvorím, všetok tovar ok, okrem tejto bundy.
Na rukávoch boli modré fľaky ako keby od atramentu. A to nebolo málo. Pozriem vrecká a v jednom vrecku diera. Ale inak bunda pôsobí kvalitne.
Veľká škoda, sklamanie na plnej čiare. Ako môžu taký tovar expedovať k zákazníkovi? Nechápem.
Dnes mi to došlo, už som sa samozrejme nevedel dočkať, najviac som sa tešil na túto bundu. Otvorím, všetok tovar ok, okrem tejto bundy.
Na rukávoch boli modré fľaky ako keby od atramentu. A to nebolo málo. Pozriem vrecká a v jednom vrecku diera. Ale inak bunda pôsobí kvalitne.
Veľká škoda, sklamanie na plnej čiare. Ako môžu taký tovar expedovať k zákazníkovi? Nechápem.
-
keramkeram1
Novice
ahojte preco my nechce akceptovat platbu v sportsdirect cez paypal toto sa po uhradeni vypise
"Payment Method
Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again. "
platbu som skusal viac krat
"Payment Method
Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again. "
platbu som skusal viac krat
Presne toto mi robilo v nedelu, a v pondelok rano uz vsetko islo... Skus to zaplatit neskor.
Paneboze ved platte kartou,je to bezproblemove a ihned zaplatene.
Paneboze, a cim som asi tak platil? usmevom? Neobjednaval som zo SD 1x vzdy to bolo bezproblemove, no v nedelu mi to jednoducho neslo..
ty jo lidi, dneska jsem udělala objednávku na ty bundy airwalk, dala jsem zaplatit kreditkou jako vždy, potvrzení mi přišlo o tom že si peníze strhli, ale potvrzení o objedávce řádné, když se podívu na sportsdirectu do historie objednávek, tak tam taky není, stalo se vám to už někomu? co stím?
keramkeram1 Pisal,ze platil cez PayPal,tak logicky som si domyslel,ze si cez neho platil aj ty!
Dnes som zaklada novu temu ohladne tohoto problemu s platbou. Majooo ti mi budes vediet mozno poradit. Dnes som to skusal asi 4x cez paypal, ale nic sa nestalo, stales avypisala tato chyba, ze to mam skusit este raz. Ziadne peniaze sa mi z uctu nestrhli ani nic.. len ak si pozriem moj Paypal ucet, mam tam 4x platbu na Sportsdirect v stave "Pending" . Ak sa ale objednavka nespracovala na stranke"Sportsdirect" nemali by sa mi strhnut cez paypal z mojho uctu 4x peniaze ze ? Dakujem za odpoved.
Chcem sa spýtať, zo Sportsdirectu som objednával už trikrát, no doteraz som ani raz nedostal nejaký darček, alebo veľký leták.
Tí čo momentálne objednávate, dostávate ich alebo nie ?
Tí čo momentálne objednávate, dostávate ich alebo nie ?
-
Scorpion90
King
Ja som objednaval 4x a zakazdym som dostal hrncek
Ti co planuju objednavat v marci, nezabudnite pri objednavke napisat voucher MAR12, dostanete 10% zlavu na oblecenie
Ti co planuju objednavat v marci, nezabudnite pri objednavke napisat voucher MAR12, dostanete 10% zlavu na oblecenie
Ahojte. Nevedel by mi nahodou niekto poradit prosim Vas? Objednavala som si cez SD, uhradila som platbu, balicek mi prisiel ok. A ked mi nabehla vyplata, tak mi z nej automaticky stiahli presne taku istu sumu, ako som objednavala cez SD. Zaplatila som teda 2-krat - 446€ co je teda dost vela... V Paypal tvrdia, ze od nich to islo len raz, ze mam kontaktovat SD. Ale tam mi nik neodpisuje. Riesila som to aj cez "dispute", tam mi odpisali, ze im mam napisat detaily platby. A teraz momentalne tam mam status, ze: "dispute closed because it was open for more than 20 days" Ja to ale riesim len treti den. Neviete prosim na koho sa mam obratit, som uz z toho pekne na nervy. Dakujem.
Scorpion90 Plati to pre vsetkych zakaznikov ? Plati to na vsetky druhy/znacky oblecenia ? A Ako sa ta zlava uplatni ? Z vyslednej sumy sa odcita tych 10% ?
Tie voucher kody vam chodia na mail ?? alebo odkial ich viete ??
Voucher kody si zistis z katalogu alebo pobehas po internetevalki250 napísal:Scorpion90 Plati to pre vsetkych zakaznikov ? Plati to na vsetky druhy/znacky oblecenia ? A Ako sa ta zlava uplatni ? Z vyslednej sumy sa odcita tych 10% ?
Ta zlava sa uplatni na vsetky oblecenia v objednvke resp.kosiku alebo len na vybrany kus ?
-
lowmanek
Light Professional
To uz naozaj nie si schopny hodit do kosiku 4 kusy oblecenia a skusit to?
Kod plati pre vsetky polozky (pri ktorych sa uplatnit moze) v kosiku.
Myslel som si,ze to je jednorazovy kod.
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2012, 17:09)
V piatok robim velku objednavku pre kamaratov,36 polozkova v hodnote cca 450€.Rozdelia mi to na 2 baliky,ktore pridu naraz ??
Postovne bude stale 15 Libier ?
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2012, 17:09)
V piatok robim velku objednavku pre kamaratov,36 polozkova v hodnote cca 450€.Rozdelia mi to na 2 baliky,ktore pridu naraz ??
Postovne bude stale 15 Libier ?