VELKY BRNO vylet by qwertas
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: VELKY BRNO vylet by qwertas
By som sa 7x stadial za tu dobu uz vratil. Veci, ktore sa priliz organizuju, povacsine dopadnu horsie ako spontanne. Takze toto sa moze smelo premenovat na "Snar o qwertyho mokrych nociach v Brne".
-
qwerty-xyz
vy ste ale idioti, ....
normalne som mal byt na ych internatoch kde som chcel byt nie ? ked nevyjdu tie tak sa tam nebudem zbytocne srat, VUT-eckari ked vam je dobre medzi tolkymi chlapcami tak nech, ja vam to neberiem, aj tuna mame takych, dokonca aj takych co si popri tom poobede tlakuju na lavicke v posilke 150 kil, a potom sa ku veceru nahanaju viaceri do sprchy a biju sa uteracikmi po ritiach, .... na tieto buzi-ritualy nemusim ist na VUT nie ???
kua ked niekto pochopi ze mam byt so zenami tak dajte vediet ze ste to pochopili. Sesterka mi volala ze sa este skusi popytat co a ako, kazdopadne este sa uvidi a kebyze sa zmeni datum budem vas priebezne informovat, .... sa z toho neposerte ako keby som to posral ja, ... ja zato nemozem ze oni tam nemaju volne miesto. a chcem byt tam, .... tam idem na zotavovaci pobyt, typu aha zena, ako sa volas? a nie ze aha palo,peto, matej, domino, lubos, stano, marek, jaro, duro, tomas, rado, dusan, david,jakub vseeeetci ste zase tunaaaa ??? .....

chudatko nase, v 400k meste bola len jedna volna postel pre teba a ta je obsadena, takze konec sveta 
Ja dobre nechápem, čo si sľubuješ. Akože prídeš na intrák, kde budú ženské, zrazu sa všetky dvere pred tebou pootvárajú a ty ako veľký macho budeš chodiť od dverí k dverám a vyberať si? Som mal pocit, že v prvom rade chceš povymetať nejaké bary, diskotéky, zabaviť sa a nie trčať na intrákoch a zúfalo sa snažiť niečo zbaliť. V takom prípade ti môže byť jedno, kde sa vyspíš, či nie?
-
qwerty-xyz
nope, ...
--- vasa predstava o mojej predstave ako som to chcel, je v BB napr taka realna ze sa od nas z toho par ludi zcvoklo. Jo tam prides na internaty a ti baby same vsade dvere otvaraju, a nie jedny dvere ale x dveri, X bab a X ne takych bab. Pisem X lebo to boli desiatky zien a ja som mal dost co robit aby som sa dostal z vlastnej paradoxnej situacie co sa stane ked narazim na viacero svojich modelov zien (tak budem uplne docista mimo, z toho co je okolo mna ... )
--- takze ano, plan bol taky ze sa pride na internaty kde baby o mne vedia ze mam prist a chcu ist so mnou vonku, program vymslia ONY, a zostane uz len na mne (a na nich samozrejme) ktora si ma ulovi . . .
boze toto som teraz riadne trapne napisal sorry guys.
--- tam by sa kludne plan drzal aj tak zeby sa ostalo uplne len na internatoch, mne ide hlavne o tie baby.
sesterka, jej nadrzane podnapite pekne kamosky (taky ten ucitelsky style, .... ) a JA, kapisto?
pinco a zufalost by som tuna neplietol, ...
ja na vikend babu mam, slo jasne a definitivne zazit ine baby a ine miesto. joooj to si fakt taky debil ze nechapes ze chcem byt na internate a vonku s 10 timi holkami ktore budu vysoke stihle, pekne budu nosit okuliarky, vyzerat ako pani ucitelky a tvarit sa ze nevedia naco JU maju? a ja sa tam budem hrat na nevinneho citliveho drzeho vtipneho a dokonale vyzerajuceho zvodcu? ... jezisi .... no ne, na VUT ckarov som zvedavy, .... nedame stretko zilina a VUT, ...?? niekedy v lete na kupalisku? vy chlapci v plavkach, my chlapci v plavkach, buzi party ako vysita. Jasne zeby som siel aj vas kuknut aj by osm chcel ale primarny plan mas rozpisany tuna. . . . 
--- vasa predstava o mojej predstave ako som to chcel, je v BB napr taka realna ze sa od nas z toho par ludi zcvoklo. Jo tam prides na internaty a ti baby same vsade dvere otvaraju, a nie jedny dvere ale x dveri, X bab a X ne takych bab. Pisem X lebo to boli desiatky zien a ja som mal dost co robit aby som sa dostal z vlastnej paradoxnej situacie co sa stane ked narazim na viacero svojich modelov zien (tak budem uplne docista mimo, z toho co je okolo mna ... )
--- takze ano, plan bol taky ze sa pride na internaty kde baby o mne vedia ze mam prist a chcu ist so mnou vonku, program vymslia ONY, a zostane uz len na mne (a na nich samozrejme) ktora si ma ulovi . . .
--- tam by sa kludne plan drzal aj tak zeby sa ostalo uplne len na internatoch, mne ide hlavne o tie baby.
pinco a zufalost by som tuna neplietol, ...
-
audiotrack
VIP
hej, to je tvoja predstava. Realita by bola asi taká, že prídeš na intrák, nikto o teba ani nezakopne, pôjdeš sa teda ožrať, na obed sa zobudíš na izbe, pôjdeš zase von lebo na intráku bude neskutočná nuda a takto nejako prebeháš tie tri dni a pôjdeš domov. Neviem prečo si myslíš že:
A) všetky baby na intráku sú pekné
B) všetky baby na intráku sú single
C) všetky baby na intráku chcú teba
A) všetky baby na intráku sú pekné
B) všetky baby na intráku sú single
C) všetky baby na intráku chcú teba
Qwerty, veď ak tak veľmi chceš naplniť tieto tvoje erotické sny, tak prespi u niektorej z tých báb
problem solved
Audio, lebo qwerty to vie
predsa sesterka mu to určite už pozisťovala 
Audio, lebo qwerty to vie
-
qwerty-xyz
a nebudes to mat ani po pismenkach. LEBO sesterka mi poslala zoznam (typu facebook linky) na baby ktore pojdu, a obratom im moj link.
chapes baby uz boli dohodnute, dve akurat na tento datum kvoli volbam nebudu moct a ubytko tam teraz nie je, mozno by sa nieco dalo vybavit, kazdopadne mozno aj v iny datum, ....
-
audiotrack
VIP
nie nie zuzka, sesterku chce tiež pretiahnúť
qwerty-xyz napísal:...mne ide hlavne o tie baby.sesterka, jej nadrzane podnapite pekne kamosky (taky ten ucitelsky style, .... ) a JA, kapisto?.
ako som predpokladal, ako obvykle to skonci len pri mokrych snoch doma
Takze vylet sa nepodaril a qwerty zostava panicom ... tak snad o rok 
Stále nechápem, v akom sne to žiješ. Už vidím, ako sa objavíš kdesi na vlakovej stanici, alebo teda neviem, ako tam prídeš a ako rytier v jasnej zbroji budeš vyčnievať spomedzi všetkých a zrazu baby zapištia: "To je on, môjho srdca šampión, sám veľký qwertinátor" a za behu budú zo seba strhávať šaty, aby si ich mohol pretiahnuť hneď na mieste. Pár takýchto bujarých predstáv som mal v živote aj ja, ale realita bola dosť blízka tomu, čo napísal audio. Necháp ma zle, ja ti to prajem, nech ti to vyjde, tak ako si to predstavuješ a plánuješ. Teším sa, ako tu podáš report o divokej honičke pod perinou na intrákoch 
-
p4ra
Redeemer
Toto je take zabavne citanie.
Pokracujte, prosim. qwerty, ja uz fakt chapem, ze preco moju priatelku fascinuje tvoja osobnost, a preco si zvykneme o tebe povedat, ze: "Som zvedavy/a, ako ten debil vyzera.". Lebo takych je podla mna velmi malo, ako si ty. True story.
-
uplink
VIP
Hail to the King baby, čo viac k tomu dodať? 
-
drop
Medium Star
Este, ze som to skopiroval predtym ako si to upravil. p4ra ak chces vidiet co si o tebe mysli pan qwertynator tak mi napis ss skopirujem ti to tam.
a qwerty-xyz ty sa smejes z druhych ludi ? P4ru nepoznam osobne ale urcite mi podla jeho prispevkov pride inteligentnejsi ako si ty sam, tvoj nazor na svet, baby, tvoj zivotny styl a miesto kde sa pohybujes.
Ked nechces aby sa z teba smiali vsetci a nasiel si si nejaku zirafu co ta odpanni tak sa spravaj aspon ako priemerny clovek a nie ako 30 rocny zakomplexovany panic za internetom.
a qwerty-xyz ty sa smejes z druhych ludi ? P4ru nepoznam osobne ale urcite mi podla jeho prispevkov pride inteligentnejsi ako si ty sam, tvoj nazor na svet, baby, tvoj zivotny styl a miesto kde sa pohybujes.
Ked nechces aby sa z teba smiali vsetci a nasiel si si nejaku zirafu co ta odpanni tak sa spravaj aspon ako priemerny clovek a nie ako 30 rocny zakomplexovany panic za internetom.
-
Shark NX
Addict
VELKY BRNO vylet by qwertas
qwerty tomu ver. On má priateľku, ty mokré sny.
Boojah.
Boojah.
-
qwerty-xyz
P4ra- ovi som to poslal do SS ky,
pussy neboj nic ... 
-
drop
Medium Star
Tak za toto ta uznavam. A lutujem, ze si si nenasiel ziadnu volnu postel. Nic moc pocit ked si este nezasunul, ze ?
Najprv táto téma vyzerala celkom "normálne," ale táto posledná strana všetko vrátila tam, kde patrí.