VELKY BRNO vylet by qwertas

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VELKY BRNO vylet by qwertas

Príspevok od používateľa Soviet »

By som sa 7x stadial za tu dobu uz vratil. Veci, ktore sa priliz organizuju, povacsine dopadnu horsie ako spontanne. Takze toto sa moze smelo premenovat na "Snar o qwertyho mokrych nociach v Brne".
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vy ste ale idioti, .... :) normalne som mal byt na ych internatoch kde som chcel byt nie ? ked nevyjdu tie tak sa tam nebudem zbytocne srat, VUT-eckari ked vam je dobre medzi tolkymi chlapcami tak nech, ja vam to neberiem, aj tuna mame takych, dokonca aj takych co si popri tom poobede tlakuju na lavicke v posilke 150 kil, a potom sa ku veceru nahanaju viaceri do sprchy a biju sa uteracikmi po ritiach, .... na tieto buzi-ritualy nemusim ist na VUT nie ???

:roll: kua ked niekto pochopi ze mam byt so zenami tak dajte vediet ze ste to pochopili. Sesterka mi volala ze sa este skusi popytat co a ako, kazdopadne este sa uvidi a kebyze sa zmeni datum budem vas priebezne informovat, .... sa z toho neposerte ako keby som to posral ja, ... ja zato nemozem ze oni tam nemaju volne miesto. a chcem byt tam, .... tam idem na zotavovaci pobyt, typu aha zena, ako sa volas? a nie ze aha palo,peto, matej, domino, lubos, stano, marek, jaro, duro, tomas, rado, dusan, david,jakub vseeeetci ste zase tunaaaa ??? ..... :evil: :evil: :evil:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

chudatko nase, v 400k meste bola len jedna volna postel pre teba a ta je obsadena, takze konec sveta :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja dobre nechápem, čo si sľubuješ. Akože prídeš na intrák, kde budú ženské, zrazu sa všetky dvere pred tebou pootvárajú a ty ako veľký macho budeš chodiť od dverí k dverám a vyberať si? Som mal pocit, že v prvom rade chceš povymetať nejaké bary, diskotéky, zabaviť sa a nie trčať na intrákoch a zúfalo sa snažiť niečo zbaliť. V takom prípade ti môže byť jedno, kde sa vyspíš, či nie?
qwerty-xyz

nope, ... :)

--- vasa predstava o mojej predstave ako som to chcel, je v BB napr taka realna ze sa od nas z toho par ludi zcvoklo. Jo tam prides na internaty a ti baby same vsade dvere otvaraju, a nie jedny dvere ale x dveri, X bab a X ne takych bab. Pisem X lebo to boli desiatky zien a ja som mal dost co robit aby som sa dostal z vlastnej paradoxnej situacie co sa stane ked narazim na viacero svojich modelov zien (tak budem uplne docista mimo, z toho co je okolo mna ... )
--- takze ano, plan bol taky ze sa pride na internaty kde baby o mne vedia ze mam prist a chcu ist so mnou vonku, program vymslia ONY, a zostane uz len na mne (a na nich samozrejme) ktora si ma ulovi . . . :) boze toto som teraz riadne trapne napisal sorry guys.
--- tam by sa kludne plan drzal aj tak zeby sa ostalo uplne len na internatoch, mne ide hlavne o tie baby. :) sesterka, jej nadrzane podnapite pekne kamosky (taky ten ucitelsky style, .... ) a JA, kapisto?
pinco a zufalost by som tuna neplietol, ... :) ja na vikend babu mam, slo jasne a definitivne zazit ine baby a ine miesto. joooj to si fakt taky debil ze nechapes ze chcem byt na internate a vonku s 10 timi holkami ktore budu vysoke stihle, pekne budu nosit okuliarky, vyzerat ako pani ucitelky a tvarit sa ze nevedia naco JU maju? a ja sa tam budem hrat na nevinneho citliveho drzeho vtipneho a dokonale vyzerajuceho zvodcu? ... jezisi .... no ne, na VUT ckarov som zvedavy, .... nedame stretko zilina a VUT, ...?? niekedy v lete na kupalisku? vy chlapci v plavkach, my chlapci v plavkach, buzi party ako vysita. Jasne zeby som siel aj vas kuknut aj by osm chcel ale primarny plan mas rozpisany tuna. . . . :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hej, to je tvoja predstava. Realita by bola asi taká, že prídeš na intrák, nikto o teba ani nezakopne, pôjdeš sa teda ožrať, na obed sa zobudíš na izbe, pôjdeš zase von lebo na intráku bude neskutočná nuda a takto nejako prebeháš tie tri dni a pôjdeš domov. Neviem prečo si myslíš že:
A) všetky baby na intráku sú pekné
B) všetky baby na intráku sú single
C) všetky baby na intráku chcú teba
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Qwerty, veď ak tak veľmi chceš naplniť tieto tvoje erotické sny, tak prespi u niektorej z tých báb 8) problem solved :)

Audio, lebo qwerty to vie :P predsa sesterka mu to určite už pozisťovala 8)
qwerty-xyz

:) jo audio presne toto som cakal ako reakciu tak tu mas preco....
a nebudes to mat ani po pismenkach. LEBO sesterka mi poslala zoznam (typu facebook linky) na baby ktore pojdu, a obratom im moj link. :P cize jadro zostavy bolo uz v plane.... :oops:
chapes baby uz boli dohodnute, dve akurat na tento datum kvoli volbam nebudu moct a ubytko tam teraz nie je, mozno by sa nieco dalo vybavit, kazdopadne mozno aj v iny datum, ....
8) som rad ze sme sa pochopili.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie nie zuzka, sesterku chce tiež pretiahnúť
qwerty-xyz napísal:...mne ide hlavne o tie baby. :) sesterka, jej nadrzane podnapite pekne kamosky (taky ten ucitelsky style, .... ) a JA, kapisto?.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ako som predpokladal, ako obvykle to skonci len pri mokrych snoch doma
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Takze vylet sa nepodaril a qwerty zostava panicom ... tak snad o rok :smt006
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Stále nechápem, v akom sne to žiješ. Už vidím, ako sa objavíš kdesi na vlakovej stanici, alebo teda neviem, ako tam prídeš a ako rytier v jasnej zbroji budeš vyčnievať spomedzi všetkých a zrazu baby zapištia: "To je on, môjho srdca šampión, sám veľký qwertinátor" a za behu budú zo seba strhávať šaty, aby si ich mohol pretiahnuť hneď na mieste. Pár takýchto bujarých predstáv som mal v živote aj ja, ale realita bola dosť blízka tomu, čo napísal audio. Necháp ma zle, ja ti to prajem, nech ti to vyjde, tak ako si to predstavuješ a plánuješ. Teším sa, ako tu podáš report o divokej honičke pod perinou na intrákoch :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Toto je take zabavne citanie. :hehe: Pokracujte, prosim. qwerty, ja uz fakt chapem, ze preco moju priatelku fascinuje tvoja osobnost, a preco si zvykneme o tebe povedat, ze: "Som zvedavy/a, ako ten debil vyzera.". Lebo takych je podla mna velmi malo, ako si ty. True story.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Hail to the King baby, čo viac k tomu dodať? :|
Prílohy
avatar.jpg (9.75 KiB) 906 zobrazení
wallpaper.jpg
qwerty-xyz

P4ra, :lol: ty sa chces z niekoho smiat? ty?
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Este, ze som to skopiroval predtym ako si to upravil. p4ra ak chces vidiet co si o tebe mysli pan qwertynator tak mi napis ss skopirujem ti to tam.

a qwerty-xyz ty sa smejes z druhych ludi ? P4ru nepoznam osobne ale urcite mi podla jeho prispevkov pride inteligentnejsi ako si ty sam, tvoj nazor na svet, baby, tvoj zivotny styl a miesto kde sa pohybujes.

Ked nechces aby sa z teba smiali vsetci a nasiel si si nejaku zirafu co ta odpanni tak sa spravaj aspon ako priemerny clovek a nie ako 30 rocny zakomplexovany panic za internetom.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

VELKY BRNO vylet by qwertas

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty tomu ver. On má priateľku, ty mokré sny.
Boojah.
qwerty-xyz

P4ra- ovi som to poslal do SS ky, :-P pussy neboj nic ... :wink:
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Tak za toto ta uznavam. A lutujem, ze si si nenasiel ziadnu volnu postel. Nic moc pocit ked si este nezasunul, ze ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Najprv táto téma vyzerala celkom "normálne," ale táto posledná strana všetko vrátila tam, kde patrí. :lol:
Napísať odpoveď