Nový bazár
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový bazár
Veď hej, kašľať na to, iba by bolo vhodné doplniť danú klauzulu v pravidlách o túto výnimku. (inak mi to žily netrhá a neriešme to už)
Netreba nič dopĺňať.
Vedenie fóra môže založiť užívateľský účet(y), pokiaľ to považuje za vhodné, pre technické alebo prevádzkové zabezpečenie chodu fóra.
Vedenie fóra môže založiť užívateľský účet(y), pokiaľ to považuje za vhodné, pre technické alebo prevádzkové zabezpečenie chodu fóra.
-
Kibo
Hardcore addict
Môžeme ho karmovať? 
-
Soviet
Darca
Mne by sa nato hodil tacosi, ktory doteraz vsetky posty kontroloval. Cize mozno aj on je za tym 
Ked chcem hodnotit K6 za temu s id 168439 povie mi ze mam nespravne ID, ze berie iba 69 a 70.
Moja otazka je: WTF?
//Ď
Moja otazka je: WTF?
//Ď
Preto, lebo tá téma bola v koši. Hodnotenie sa dáva len za témy v bazáre. Presunul som to naspäť do bazáru. Môžeš mu dať hodnotenie.
Nemohlo by byť poradie pri tom novom hodnotení v bazáre takéto ?
1. Predajca 2. Kupujúci 3. Výmena
1. Pozitívne 2. Neutrálne 3. Negatívne
a defaultne by mohlo byť nastavené 1.Predajca a 1.Pozitívne
výchádzam z toho , že kombinácia Predajca-Pozitívne sa asi používa najčastejšie
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 13:39)
Teraz je defaultne nastavené Výmena-Neutrálne
1. Predajca 2. Kupujúci 3. Výmena
1. Pozitívne 2. Neutrálne 3. Negatívne
a defaultne by mohlo byť nastavené 1.Predajca a 1.Pozitívne
výchádzam z toho , že kombinácia Predajca-Pozitívne sa asi používa najčastejšie
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 13:39)
Teraz je defaultne nastavené Výmena-Neutrálne
-
audiotrack
VIP
upravené
-
Kibo
Hardcore addict
Skôr ľudia nevedia rozoznať svoju rolu v danej transakcii, poradie to neovplyvní podľa mňa... 
Ináč to som si tiež všimol , že to hodnotenie je u niektorých dopletené
Možno by trochu pomohlo keby v tom políčku , kde je napísané Rola bolo napísané Rola užívateľa XY a bolo to inou farbou napr. zelenou. 100% recept na to asi nebude nikdy - je to v ľuďoch ako si čo všímajú
Možno by trochu pomohlo keby v tom políčku , kde je napísané Rola bolo napísané Rola užívateľa XY a bolo to inou farbou napr. zelenou. 100% recept na to asi nebude nikdy - je to v ľuďoch ako si čo všímajú
Samozrejme ze je to dopletene ked je to tak debilne napisane, stacilo by namiesto "rola" napisat "rola hodnoteneho".
Alebo dokonca namiesto "Predajca | Kupujúci | Výmena" napisat "Predal mi tovar | Kupil odo mna tovar | Tovar sme vymenili", tak uz by sa nepomylil nikto.
Alebo dokonca namiesto "Predajca | Kupujúci | Výmena" napisat "Predal mi tovar | Kupil odo mna tovar | Tovar sme vymenili", tak uz by sa nepomylil nikto.
-
Silmer
Darca
chcel som ohodnotit jedneho urciteho uzivatela za to, ze som od neho kupil tovar ( v tomto pripade tabak do vodnej fajky) , no nemam sa ako dostat na jeho hodnotenie. Kedze neexistuje tema v sekcii bazar, resp. nema pokial viem ziaden prispevok v tej casti.
Je nejaka moznost sa dostat na jeho profil, kde by sa dalo ohodnotit?
Je nejaka moznost sa dostat na jeho profil, kde by sa dalo ohodnotit?
Žiaľ, nemôžeš mu dať za tú tému hodnotenie. Téma musí byť v sekcií bazár a musí byť o predaji/výmene/darovaní/kúpe aby si mohol dať hodnotenie. V tomto prípade sa mu môžeš odmeniť karmou.
-
Silmer
Darca
ja mu nechcem dat hodnotenie za temu, ale za obchod
, rozdiel je iba v tom, ze obchod sa neuskutocnil cez sekciu bazar, ale cez inu sekciu, resp. ss.
Ale ok, ked to nejde tak to nejde
Ale ok, ked to nejde tak to nejde
Chcel by som sa opýtať , či aj takýto odkaz na obrázok je v bazári zakázaný ?
http://i29.fastpic.ru/big/2012/0321/5e/ ... 8c355e.jpg
Ide o to , že mi nejak uniká zmysel , prečo sa musia obrázky vkladať do prílohy ?
Takýto odkaz predsa fórum nijak nezaťažuje , pretože nedochádza k okamžitému zobrazeniu obrázka z nejakého vzdialeného servera. Treba na ten odkaz kliknúť.
Upravím si to samozrejme ak je to zakázané , ale tých obrázkov mám veľa , tak sa mi do toho veľmi nechce ak to nie je nevyhnutné
http://i29.fastpic.ru/big/2012/0321/5e/ ... 8c355e.jpg
Ide o to , že mi nejak uniká zmysel , prečo sa musia obrázky vkladať do prílohy ?
Takýto odkaz predsa fórum nijak nezaťažuje , pretože nedochádza k okamžitému zobrazeniu obrázka z nejakého vzdialeného servera. Treba na ten odkaz kliknúť.
Upravím si to samozrejme ak je to zakázané , ale tých obrázkov mám veľa , tak sa mi do toho veľmi nechce ak to nie je nevyhnutné
-
Thommas
Addict
Pretože o pár mesiacov tá foto už nebude, ale tu na fóre zostane.
Záleží na aký server to upuješ. Nechcem robiť reklamu , ale títo Rusi sú fakt dobrý
Mám tam už obrázky viac ako 2 roky a netreba sa ani nikde registrovať. Jediné obmedzenie je , že neregistrovaný môžu upnúť len 10 obrázkov naraz.
http://fastpic.ru
Ale dám si to do prílohy tie obrázky , aj keď v bazári je si myslím toto pravidlo zbytočné. Veď každý sa to snaži predať čo najrýchlejšie , takže o pol roka alebo o dva roky to bude aj tak bezpredmetné. A tie obrázky tu budú niekde zbytočne zaberať miesto na hojko serveri ...
Ale dám si to do prílohy tie obrázky , aj keď v bazári je si myslím toto pravidlo zbytočné. Veď každý sa to snaži predať čo najrýchlejšie , takže o pol roka alebo o dva roky to bude aj tak bezpredmetné. A tie obrázky tu budú niekde zbytočne zaberať miesto na hojko serveri ...
-
audiotrack
VIP
no dobre, a o pol roka alebo o dva roky si niekto bude čítať feedback predávajúceho, klikne na tému a neuvdí žiadne obrázky. Pritom práve v nich môže spočívať podvod (odfotil niečo iné ako skutočne predal a pod.)ramaya napísal:Záleží na aký server to upuješ. Nechcem robiť reklamu , ale títo Rusi sú fakt dobrýMám tam už obrázky viac ako 2 roky a netreba sa ani nikde registrovať. Jediné obmedzenie je , že neregistrovaný môžu upnúť len 10 obrázkov naraz.