Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Ake cviky na doma by ste doporucovali na moj prepadnuty hrudnik? Zacal som chodit do plavarne, plavam prsia (dufam, ze dobry styl som zvolil), ale chcel by som este nieco robit s tym.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
bench press a pull over... ale potrebuješ činku
kliky na siroko a to plavanie je velmi dobre, aspon tri krat do tyzdna, tie klliky potom v dni ked neplavas
Ten pull over vyzera fajn 
Kliky uz davam aj teraz, len nie nasiroko, tak to zmenim. A preco ich davat v dni mimo plavania? Akoze inak je to privela zataze v jeden den?
Kliky uz davam aj teraz, len nie nasiroko, tak to zmenim. A preco ich davat v dni mimo plavania? Akoze inak je to privela zataze v jeden den?
presne...a je lepsie ked ten stimul pride viac krat v mensich davkach ako ked sa naraz uplne odpalis...dalsia vec je vek? toto sa da ovplivnit len kym nie je kostra kompletne osifikovana, tak od toho zavisi ci to ma vobec cele vyznam
-
PhYs0c
King
pull over môže dávať v hocijakom veku, takisto bench press..plávaním by sa ti mal zväčšiť objem pľúc a tým aj hrudný kôš, ale ak už máš kostru vyvinutú tak ti to nepomôže pretože ta nepustí hrudná chrupavka, práve na ňu pomáha pull over, spôsobí to vlastne že ti ako keby vystúpi hrudník dopredu, bench press ti zase zväčší objem prsných svalov, môžeš zväčšiť objem vrchu, stredu a spodku prsných svalov podľa toho s ako naklonenou lavičkou cvičíš bench
Vek mam 23.
Kliky naširoko a so zátažou, daj si do ruscaku napr. mlieko, múku, proste čokoľvek a rob to na menej opakovaní a série, cca 10/3.
caute,cvicim 3ti mesiac,zerem tvarohy (nie kazdy den bo mi to az tak nechuti
),protein a tak isto som zvysil aj porcie jedla cez den.Mal som ubohych 66 palickovych kil,uz som daco nabral mam nakych 72,ale pupok ten som mal vecne (chlast,sladokosti a rozne pocuhtiny). A tak som sa chcel spytat ci je dobre robit rano na lacno aerobnu aktivitu,ci tym nestratim svalovu hmotu.Ci mam momentalne len sedet na zadku,dvihat zelezo a tlacit do seba vsetko ? rad by som sa zbavil sadelka na bruchu.

-
Point
Professional
kukni
bud priberaj alebo chudni .. skor uvidis vysledky ktore ta nabudia dalej .. urci si nejaku hranicu .. ja neviem 80 kil a schudni tuk.. nebude ti stacit ten objem..zasa zacni objemovku, potom schudni zasa tuk.. a stale dookola ..
cize je na tebe co chces .. ked chces chudnut, na co je podla mna este velmi skoro vsak si pribral 6 kil za 3 mesiace .. tak mozes davat rano aerobku, uprav stravu a po treningu zasa aerobku
bud priberaj alebo chudni .. skor uvidis vysledky ktore ta nabudia dalej .. urci si nejaku hranicu .. ja neviem 80 kil a schudni tuk.. nebude ti stacit ten objem..zasa zacni objemovku, potom schudni zasa tuk.. a stale dookola ..
cize je na tebe co chces .. ked chces chudnut, na co je podla mna este velmi skoro vsak si pribral 6 kil za 3 mesiace .. tak mozes davat rano aerobku, uprav stravu a po treningu zasa aerobku
sak toto,preto sa pytam ci to nerobim zbytocne jedno aj druhe,nechcem schudnut ale roztopit slaninu
Saq.utd
striedat objemovku s rysovackou- to je bezny postup
striedat objemovku s rysovackou- to je bezny postup
-
PhYs0c
King
zaujimalo by ma z coho su vyrabane tie kapsule ktore su v klbovej vyzive ci ZMA urcite aj dalsich vyrobkoch, hmotou mi to totiz strasne pripomina kinder vajcia v ktorych boli hracky 
je to normalna zelatina, nejako upravena, blizsie to mas uvedene na obale produktu.
Inac na hrudnik su velmi dobre kliky ale s takymi uckami potom moze ist clovek hlbsie, link som uz tu posielal..
Inac na hrudnik su velmi dobre kliky ale s takymi uckami potom moze ist clovek hlbsie, link som uz tu posielal..
-
PhYs0c
King
klik je v podstate obrateny bench, ale ak robite kliky tak ze mate ruky na urovni ramien ci uz na uzko alebo na siroko necakajte od toho velke zazraky..
Dovod? Pocas objemovky ich jem denno-denne. V treningove dni 8-10, v netreningove dni 4-5.gogo956 napísal:jedneho, dvoch nie, ale ak by si mal kazdy den ich zjest 10, tak by to uplne dobre nebolo..
Nieco malo o vajickach. Len tak pre zaujimavost - bol som schvalne minuly rok na prehliadku a cholesterol mi namerali 4.6. Myslel som si, ze mi bude striekat cez usi, pri tej strave.
Este by mohli vedci potvrdit, ze sa z nich neblbne.
a ako treba mat ruky pri tomto?PhYs0c napísal:klik je v podstate obrateny bench, ale ak robite kliky tak ze mate ruky na urovni ramien ci uz na uzko alebo na siroko necakajte od toho velke zazraky..
kinjeril
dovod? proste lekari konzumovat denne desat vajec neodporucaju, asi vedia preco to hovoria, v takom mnozstve zltiek je uz dost vela cholesterolu. Pokial jes iba bielka tak je to v pohode, ja ich jem denne v susenom stave /mixujem s mliekom, jogurtom a pod/.
dovod? proste lekari konzumovat denne desat vajec neodporucaju, asi vedia preco to hovoria, v takom mnozstve zltiek je uz dost vela cholesterolu. Pokial jes iba bielka tak je to v pohode, ja ich jem denne v susenom stave /mixujem s mliekom, jogurtom a pod/.
-
PhYs0c
King
s tymi vajcami to zalezi od toho aky si typ, ja by som mohol zjest denne aj 20 so sliepkou a cholesterol by som z nich nemal, moja matka zas zje jedno a uz je zle..
frco: dlane asi tak na urovni casti kde ti koncia rebra..
frco: dlane asi tak na urovni casti kde ti koncia rebra..
Keby sme sa mali radit vzdy podla lekarov, by sme ani do posilovne chodit nemali.gogo956 napísal:kinjeril
kinjeril hovri ze ma cholesterol v poriadku, tiez aj ten jeho clanok vyvracia mytus o cholesterole vo vajciach. Ja som tu svojho casu tiez daval jeden clanok zamerany na cholesterol (bohuzial to neviem najist teraz) ten tiez vyvracal dnes stale omielany povod cholesterolu v tuku.
Kukni si nieco o optimalnej diete alebo ckd. Klasicka tzv "zdrava stava" zalozena na nizkom podiely tukov, strednom podieli sacharidov a vysokom podieli bielkovin uz pomaly pada do uzadia a prekonava ju skor strava zalozena na tukoch a bielkovinach.
Nadvaha, cholesterol a ine probelmy su skor pricinou kombinacii hlavne cukrov a tukov a minimum bielkovin. A v ramci posilovnaia su cukry velmi predcenovane, v podstate z evolucneho hladiska ich organizmus az tak moc nevyzaduje a to sa tyka najma sladkosti alebo cukru s obilnin.
A teraz mimo toho taka otazka pre skusenejsich, co hovorite na trening s antibiotikami? Vsade citam ze nie a podobne ale ja si to aj tak vzdy robim po svojom. V nedelu som sice bol na pohotovosti s hrdlom, ale dnes som sa citil uz pomerne zdravy ale ten penicilin musim este dobrat co je cca tyzden, takze dnes som bol skusit trenovat. Pravdu povediac bolo to trochu na hovno ale ako pricinu vidim skor v tom ze som tyzden vynechal. V drepoch sa mi dokonca zdal aj nejaky progres, ale tam jak keby som sa uz vystavil a dalej som uz nejak nevladal a dal som si len tlaky a pritahy v predklone a potom som to zabalil a isiel domov. Takze skor by som chcel vediet ani nie nejake zauzivane rady ze to sa nemoze, nesmie a podobne reci co kto kde popisal, zaujimaju ma skor osobne skusenosti ako je fyzycka namaha plus uzivanie antibiotik atd atd (lebo ja berem antibiotika asi tak druhy mozno treti krat v zivote co si pamatam, takze o skusenostiach tazko hovorit).