Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

psycho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Les napísal:Ja si nemyslim, ze takych ako si ty treba "nicit". To, ze izraleski vojaci zabijaju palestincanov, to zas az takou pravdou nieje, hadam ich nechces prirovnavat s sfanatizovanymi clenmi vselijakych teroristickych organizacii, ktore su v Palestine? Ked izraelsky vojak striela, tak striela v sebaobrane, alebo ked je nanho strielane. Toto je dovolene aj medzinarodnymi zakonmi. Ja uz by som naozaj chcel vediet, ze ako by si ty konkretne vyriesil takyto spor medzi sfanatizovanymi teroristickymi organizaciami a napr. Izraleom? Hipoteticky - keby sa Izrael stiahol zajtra zo vsetkych okupovanych uzemi, ty si myslis, ze sfanatizovani proti-izraelski teroristi by prestali utozit na Izrael? Vies, ze kde je problem? Ze by som sa skoro stavil, ze by si nenasiel jedneho Araba, ktory by vyhlasil, ze Izrael ako stat ma pravo vobec existovat. Toto neni fanatizmus? A co ma Izrael robit? Akosi sa rozptylit po svete? Povedzme par tisic Zidov do kazdeho statu sveta? To, ze extremizmus existuje vo svete je samozrejme dokazatelnym faktom. Preco je tento extremizmus evidentny hlavne na Blizkom Vychode? Vsak chod zit napr. do takeho Iranu a uz ta nenavidia len koli tomu, ze si biely a, ze si krestan. Skus napr. v Teherane poziadat ministerstvo o povolenie stavby nejakeho krestanskeho chramu. Mysleli by si, ze srandujes. V tom horsom pripade by ta dali do basy, ze provokujes. Maju povolene islamisti stavat mesity v celej Europe? Samozrejme, ze maju ! Podpalujeme im ich? Ako je to mozne, ze oni nas tak nenavidia? Koli comu? Ze ja mam tv a chladnicku a on nema? Ja za to mozem? To je presne take, ako ked na Slovensku zo svojou svetoznamou zavistou jeden sused zavidi druhemu, ked ma co i len o 2m sirsi barak ako on. Vsak o slovenskej zavisti som pocul az v Mexiku... ! Nieje to obvinenie, ale dufam, ze niesi pacifista, lebo potom sa uz naozaj vzdaj kazdemu, kto od teba bude hocico ziadat, dokonca aj Vas barak, alebo byt v ktorom byvas, ked volakto pride s bejzbolovou palicou a povie ti, ze pre tolkych ktori tam byvate je ten Vas byt prislis velky a ich je viac. Takze vy sa stahujte do garzonky...
Skratka plati to co som napisal, ze s teroristami ani so ziadnymi nasilnikmi a kriminalnikmi NEVYJEDNAVA a ich poziadavky sa NEPLNIA !

Kto do teba kamenom, ty donho chlebom... Ty si to myslis, ze podla tohto vzoru by sme mali chovat aj k teroristom, ci su na Blizkom Vychode alebo hocikde inde na svete a to dokonca aj na Slovensku?
Nie palesitncov a izrealcanov ani nemozem porovnavat lebo to sa proste neda. Jedny sa snazia obranit svoje uzemie aj vlastnymi zivotmi. A ty druhy ich nazyvaju teroristami, nelegalne okupuju ich uzemie a ja by som robil presne to iste keby sa na nas OSN vykaslalo a nejaky kmen zidov by si tu chcel spravit stat lebo potrebuju priestor. A ano aj Ah-64 striela v sebaobrane vzduch zem lebo krik z ulice ju moze vazne poskodit. Izrael by mal v prvom rade prehodnotit svoju zahranicnu politiku a stiahnut sa definitivne z okupovanych uzemi lebo zachvilu je kazdy palestincan chodiaca bomba.
Preco nas tak nenavidia? Ty srandujes? Americania uz len svojou pritomnostou na blizkom vychode znesvecuju NAJSVETEJSIE miesta ich kultury, rodisku islamu! Je to horsie ako spalit tisic mesit. Znesvecuju koran. A ze ti zavidia chladnicku ano to je ono :idea: daj im chladnicku a je po krize na blizkom vychode. Inac nevim co sem zasa je*es slovensko.
No k tomu vyjednavaniu asi ta sklamem ale z kazdym sa vyjednava dokonca sa aj niekedy plnia poziadavky to je sok co?
Inac v podstate s tebou suchlasim len nemam vsetkych ako ty za teroristou ked sa povie ten je terorista a ten je a ten co bol pretym teraz sedi v britskom parlamente. Myslim si Bin Ladin nemal pravo zabijat nevyninch a mal by za to sediet alebo vysiet ale tiez si nemyslim ze americania zato maju pravo vybombardovat afganistan, irak. Rovnako ako aj rusku Basajev by tiez mal vysiet ale rusi by nemali robit to co robia hoci na rozdiel od americenov nepresahuju medzinarodne pravo a respektuju rezolucie aj bezpecnostnu radu OSN. Myslim ze to ako vysvetlenie mojho postoju staci. Nemysli si ze som dajaky pacifista alebo co len mam na vec proste iny nazor, respektujem ten tvoj lebo nan mas prirodzene pravo.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

psycho: Ad. USA & Izrael: JJ, ak stat v rozpore s medzinarodnym pravom okupuje uzemia ineho suverenneho statu, ide o flagrantny priklad statneho terorizmu. No uprimne pochybujem, ze toto bude niekto ako Les ochotny- schopny- pochopit.

PS to Les: Mal by si si tento topic znova pozorne precitat- od zaciatku az po koniec... mas zjavne velmi kratku pamat a tiez vela nezodpovedanych otazok.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Tomasito napísal:psycho: Ad. USA & Izrael: JJ, ak stat v rozpore s medzinarodnym pravom okupuje uzemia ineho suverenneho statu, ide o flagrantny priklad statneho terorizmu. No uprimne pochybujem, ze toto bude niekto ako Les ochotny- schopny- pochopit.

PS to Les: Mal by si si tento topic znova pozorne precitat- od zaciatku az po koniec... mas zjavne velmi kratku pamat a tiez vela nezodpovedanych otazok.
K tomu PS to Les: Mal by si precitat pozornejsie polovicu fora, lebo nie len v tomto topicu ma nezodpovedane otazky....
Tomasito
VIP
VIP

Pentagon strike 9.11.

http://www.freedomunderground.org/memor ... n.php#Main

Kto je v skutocnosti tym teroristom?
Holo_50
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Holo_50 »

jasne ze ano

si predstav ze ides rano do skoly alebo do prace a trazu sa pritebe niaky k*k*t odpali c4, ved by som na mieste skolaboval a vytyckoval by som na dalsi den vianocneho kapra(mat tak prilepene odtrhnute uch z niakeho typka na ksichte) fuuuuuj !!!!! :smt096
sv3stka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sv3stka »

t0m4s3 napísal:chlapik vbehne do skoly a vystriela zo 5 ludi, alebo inemu preskoci tak zobere svoju LEGALNE vlastnenu zbran a pozabija svoju rodinu a nakoniec aj seba - len tak dajeh USA - drzim palce!
Vela rovnakych pripadov je aj inde, nielen v USA, len sa da na ne velmi rychlo zabudnut ked si zaujaty len voci USA.
Aby sa nepovedalo ze nemam argumenty ako vsetci ostatny tak tu je par pripadov na skolach:

Kód: Vybrať všetko

http://www.mia.sk/DE_TL/SKOL/DT_200204/27_04_11.htm
http://spravy.pravda.sk/sk_svet.asp?r=sk_svet&c=A040525_185817_sk_svet_p04
http://www.novinky.cz/02/73/98.html
...a je toho urcite viac. A k tym rodinam sa tiez nieco najde, podme tentoraz trochu blizsie k nam, len SK a CZ:

http://spravy.pravda.sk/sk_ckronika.asp?r=sk_ckronika&c=A050317_153442_sk_ckronika_p03
http://www.blesk.cz/Clanek50477.htm
Nic proti tebe tomasko, ale podla mna si zaujaty a sudiac tvoje prispevky vela inteligencie si tiez nepobral...

Dalej:
psycho napísal:nemyslim ze americania zato maju pravo vybombardovat afganistan, irak
Neviem o tom ze by uplne vybombardovali tieto krajiny a uz vobec nie afganistan. A hlavne co sa tyka Afganistanu, pozri sa na to ako je ta krajina na tom teraz, ako im spojenci pomohli. Hovorim spojenci lebo tam nebolo len USA. Su na to OVELA lepsie ako boli za talibanu a pochybujem ze by nejaky Afganec tvrdil nieco ine...
Tomasito
VIP
VIP

sv3stka: Takze ked sa USA a ich tzv. “spojenci“ rozhodnu, ze niekde je rezim, ktory nie je podla ich predstav, je podla teba uplne legitimne, aby tito samozvani "osloboditelia" v rozpore s medzinar. pravom napadli ktorukolvek suverennu krajinu?
Tiez by som ti rad pripomenul, ze Taliban- fundamentalisticky rezim- sa v Afganistane dostal k moci prave vdaka USA (check it).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

sv3stka napísal:Vela rovnakych pripadov je aj inde, nielen v USA, len sa da na ne velmi rychlo zabudnut ked si zaujaty len voci USA.
Aby sa nepovedalo ze nemam argumenty ako vsetci ostatny tak tu je par pripadov na skolach:
akurat ze v amerike je tych pripadov nespocetne krat viac ako inde vo svete a to je rozdiel. ja na nic nezabudam.

PS. inteligencie si asi vela nepobral ty, pretoze ja som uz velakrat napisal ze som zaujaty proti USA a vobec sa za to nehanbim, takze asi tolko.
sv3stka
Medium Expert
Medium Expert

Tomasito napísal:sv3stka: Takze ked sa USA a ich tzv. “spojenci“ rozhodnu, ze niekde je rezim, ktory nie je podla ich predstav, je podla teba uplne legitimne, aby tito samozvani "osloboditelia" v rozpore s medzinar. pravom napadli ktorukolvek suverennu krajinu?
Tiez by som ti rad pripomenul, ze Taliban- fundamentalisticky rezim- sa v Afganistane dostal k moci prave vdaka USA (check it).
Ano, mozno je pravda ze to nieje celkom v sulade s medzinarodnym pravom, ale nic proti Amerike nik nema takze dovtedy to JE v sulade s pravom. :?

http://www.zmag.org/Slovak/173.htm
A ze Taliban dostali k moci USA, to mas z kade? Taku kacicu si moze vymysliet hocikto, takze urcite by som neargumentoval spravami z bulvarnych novin :lol:
sv3stka
Medium Expert
Medium Expert

mimochodom k tomu medzinarodnemu pravu:
...Štáty sú od tejto doby oprávnené siahnuť k vojenskej sile proti druhému štátu len v troch prípadoch.Ak sa zúčastňuje ozbrojenej akcie proti útočníkovi na základe rozhodnutia Rady bezpečnosti OSN podľa kapitoly VII Charty,ak sa zúčastňuje vojenskej akcie proti útočníkovi v rámci regionálnej organizácie,ktorá k tomu bola Radou bezpečnosti zmocnená,a konečne pri výkone práva individuálnej alebo kolektívnej sebaobrany proti ozbrojenému útoku druhého štátu podľa čl.51 Chrty OSN.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

sv3stka napísal:mimochodom k tomu medzinarodnemu pravu:
na zaklade ktoreho bodu chces obhajit USA?
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

2sv3stka :
1. ak nevies o tom ze by uplne vybombradovali tieto krajiny tak sa kludne obrat na ameicku administrativu alebo hocjakeho primitiva co sa co len trochu vyzna vo vojenskej strategii a nech ti povie naco sa pouziva bombardovanie zo vzduchu a a ako ho mozes pouzit pripadne co musis urobyt nato aby si ho mohol vobec pouzit/
2. To mas tak aj rusi nam v 68 pomahli, tiez to bolo ilegalne, tiez vtedy proti tomu "nikto" nic nemal. Mozno afganistanu spojenci naozaj pomohly mozno nie to zhodnoti cas a nie ty alebo bush pricom. Pravdou zostava nadalej to ze to bolo v rozpore z medzinarodnym pravom, a jedine cim sa bush mohol vtedy ohanat bol bin ladin ktoreho ajtak nema, ale co aspon sme to skusili ze?
3ADD taliban? ty sa tvaris? alebo si myslis ze stingre afganci od americanov kupovali? Alebo sa snad sami cvicili v tom ako ich pouzivat? CIA prostrednictvom agentov v terene skolica mudzahidov proti rusom dotovala ich a aj im dodavala zbrane. To iste plat o iraku kde spollu z britmi vyznamne prispeli k rozvoju chemickych a biologickych zbrani.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

psycho napísal:2sv3stka :
1. ak nevies o tom ze by uplne vybombradovali tieto krajiny tak sa kludne obrat na ameicku administrativu alebo hocjakeho primitiva co sa co len trochu vyzna vo vojenskej strategii a nech ti povie naco sa pouziva bombardovanie zo vzduchu a a ako ho mozes pouzit pripadne co musis urobyt nato aby si ho mohol vobec pouzit/
2. To mas tak aj rusi nam v 68 pomahli, tiez to bolo ilegalne, tiez vtedy proti tomu "nikto" nic nemal. Mozno afganistanu spojenci naozaj pomohly mozno nie to zhodnoti cas a nie ty alebo bush pricom. Pravdou zostava nadalej to ze to bolo v rozpore z medzinarodnym pravom, a jedine cim sa bush mohol vtedy ohanat bol bin ladin ktoreho ajtak nema, ale co aspon sme to skusili ze?
3ADD taliban? ty sa tvaris? alebo si myslis ze stingre afganci od americanov kupovali? Alebo sa snad sami cvicili v tom ako ich pouzivat? CIA prostrednictvom agentov v terene skolica mudzahidov proti rusom dotovala ich a aj im dodavala zbrane. To iste plat o iraku kde spollu z britmi vyznamne prispeli k rozvoju chemickych a biologickych zbrani.
Mne osobne nevadi SKORO nic, co Americania robia v inych krajinach, lebo viem, ze to co robia, robia aj pre dobro mna t.j. pre Zapadnu civilizaciu. V Europe ste sa nepoucili ani z dvoch svetovych vojen, hadam musi prist tretia, aby ste sa postavili konecne proti (hlavne) islamskym fanatikom a primitivom, ktori nas vsetkych by najradsej videli mrtvych? Americania bojuju vsade vo svete teraz, aby ste Vy alebo vacsina z Vas, ktora teraz posedava v kaviarnach, alebo chodi na disco, nemusela bojovat v buducnosti. Alebo hadam maju cakat na to, pokial sa tito gauneri stanu silnymi? vid. Severna Korea a jej sialeny vodca. Alebo si hadam nemyslis, ze sa Amerika zmenila od druhej svetovej vojny, aj vtedy bojovala proti zlu, t.j. proti fasizmu. Kedze si nezil v Amerike, tak si dovolim tvrdit, ze ty Ameriku a Americanov vobec ale vobec nepoznas. Pravdepodobne co vies o USA, vies vacsinou (ale nielen) zo vselijakych lavicovych novin, casopisov, magazinov a aj z toho Vasho "slavneho" propu. Teraz je "in" byt proti americky. Ale co ocakavat od vacsiny ludi v SR, ked ich statisice boli clenmi KSCS a spolupracovnikmi alebo zamestnancami StB.
To, ze to nerobia pre ropu to je 100%, lebo niekto vypocital na jednej univerzite, ze keby Irak dodaval ropu USA 10 rokov zdarma, tak by Americania boli este v minuse co sa tyka vydavkov na tuto vojnu. Fanatici vzdy boli a aj budu vo svete a to aj v SR. Zamysli sa nad tym, ze je vlastne velmi zaujimave, ze ty si vlastne na strane teroristov. Lebo s tebou a s tvojimi nazormi by nesuhlasili nielen Americania, ale aj vacsina ludi povedzme v Iraku, v Afghanistane. Ty sa asi tesis, ked napadnu Americanov, ktori irackym detom rozdavaju cukriky a zuvacky a pritom nejaky negramotny fanatik medzi nich hodi granat, lahko zrani jedneho americkeho vojaka, ale pritom zomre 8 irackych malych deti. Takze ty podporujes takychto barbarov. To, ze NIEKTORI Americania mucili, vsak co je to 10 az 20 vojakov? Hlavna vec vsak je, ze tito "vojaci" su sudne trestani a niektori isli do vazenia aj na 11 rokov nutenych prac a ver mi, ze to nieje sranda... Hlavna vec je, ze ked volakto u americkych vojakov (alebo aj v USA) porusi zakon, tak za to tvrdo zaplati. V kazdej spolocnosti sa najde par "bad apple".
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Les ty si ako tazny kon... Tiez mas klapky na ociach... A Americania bojuju vo svete, aby sme sa my mali dobre a aby sme my nemali 3. sv. vojnu? Co si za Americana, ze nebojujes s nimi a neochranujes hlupakov ako sme my, co nebojujeme??? A takymto tempom zvysovania agresie vyprovokujete VY AMERICANIA 3. sv. vojnu!!! A to vsetko Bushovou politikou... Ale zvolte aj v 3. volebnom obdobi toho takmer negramotneho imbecila, aj v dalsom, a este 10x posebe (viem ze sa to neda, ale co nie je, moze byt. Koniec koncov ustava bola vytvorena clovekom, takze sa moze zmenit)
Les
King
King

Retsko napísal:Les ty si ako tazny kon... Tiez mas klapky na ociach... A Americania bojuju vo svete, aby sme sa my mali dobre a aby sme my nemali 3. sv. vojnu? Co si za Americana, ze nebojujes s nimi a neochranujes hlupakov ako sme my, co nebojujeme??? A takymto tempom zvysovania agresie vyprovokujete VY AMERICANIA 3. sv. vojnu!!! A to vsetko Bushovou politikou... Ale zvolte aj v 3. volebnom obdobi toho takmer negramotneho imbecila, aj v dalsom, a este 10x posebe (viem ze sa to neda, ale co nie je, moze byt. Koniec koncov ustava bola vytvorena clovekom, takze sa moze zmenit)
Co sa tyka mojho bojovania, tak nebojujem preto, lebo mam uz za chvilu 55 rokov. Mas narok na svoj nazor, ale ja ziadne klapky na ociach nemam a nikdy som ani nemal. No ale podla Vas v SR ma kazdy klapky na ociach, kto brani Ameriku, ze hej :!: Tak ako som pisal predtym, Vy si len kludne tancujte na disco, posedavajte v kaviarnach a trepte polo-pravdy a vylozene hluposti o Amerike. ja viem, ze Vas nezmenim, lebo pravdepodobnost je velka, ze takto ste boli vychovavani.
A cim by Amerika zapricinila vznik tretej svetovej vojny? Tym, ze bojuje porti teroristom na celom svete? Z toho ziadna svetova vojna nebude, ako vidim tak ty by si sa teroristovi predklonil a dal mu robit to co on chce? Vsak predsa sme ludia a nesmieme sa za ziadnu cenu nechat vydierat gaunermi a to doma a ani v zahranici. Chcel by som ta vidiet, ze keby povedzme niekto zobral tvoju rodinu ako rukojemnikov, ze ako by si sa choval a ci by si svoj nazor zmenil. Choval by si sa zasadovo? Vies, ze asi co myslim. V USA by policia alebo povedzme vojaci nikdy nepristupili na podmienky teroristov a kriminalnikov. Neviem ako je to na Slovensku, ale dufam, ze to nieje krajina, kde by povedzme 10 kriminalnikov obsadilo banku, ziadalo by desiatky milionov korun za prepustenie rukojemnikov a vrtulnik a vy by ste im vyhoveli. Teraz si nemysli, ze ked vo vela veciach branim Ameriku, ze so vsetkym co robia tak suhlasim. Niesom fanatik a kazdu situaciu posudzujem jednotlivo. Zamysli sa tiez nad tym, ze este mam stretnut jedneho cloveka v USA, ktory tam prisiel byvat z CR alebo z MR, ktory by tam bol nespokojny. Zamysli sa tiez nad tym, ze ako je to mozne, ze drviva vacsina ludi su tam spokojni so zivotom.

Neber len moj nazor, ale chod sa tiez pozriet na forum, sekcia o zahranicnych Slovakoch:

www.post.sk/forum
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

trebalo by tu pligu vyplienit,nech netomierajú nevinný ludia
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Vies, tiez by si zmenil nazor, keby si ty bol v tej banke a policia by nic nespravila... USA jednoducho pocita so stratami a basta. To, ze su tam jednotlivci, konkretny ludia, to nikoho netrapi. Myslim ze 10 000 000 nejakych posratych korun, ci dolarov nestoji za ludsky zivot... Navyse sa daju bankovky sledovat...
Les
King
King

Retsko napísal:Vies, tiez by si zmenil nazor, keby si ty bol v tej banke a policia by nic nespravila... USA jednoducho pocita so stratami a basta. To, ze su tam jednotlivci, konkretny ludia, to nikoho netrapi. Myslim ze 10 000 000 nejakych posratych korun, ci dolarov nestoji za ludsky zivot... Navyse sa daju bankovky sledovat...
Ano samozrejme, ale aky by z toho bol vysledok? Kazdy blbecek by isiel vyrabovat banku, lebo by vedel, ze DOSTANE co chce, pritom ty si myslim, ze ked je tam 10 rukojemnikov, ze nikoho neodstreli? Ako som uz pisal v jednom prispevku, ludia by sa bali chodit do bank, lebo kazdy den by bolo napadnutych niekolko nasobne viac, ako obvikle...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

som proti aby sa bojovalo proti terorizmu celosvetovo...

sila terorizmu spociva vo velkosti jeho medializacie...

medializuje sa preto aby firmy ktore vyrabaju zbrane naplnili/prekrocili obchodne plany ktore dostanu od dozornych rad svojich spolocnosti ktore su poverene vacsinovymi akcionarmi...

takze koho zbranami zahynie viac ludi? zbranami samovrazednych atentatnikov alebo zbranami "vyspelych kultur" ???

poznam dost moslimov, vychadzam s nimi velmi dobre v moslimskej viere je viac pekneho ako zleho...

takze proti komu a akemu terorizmu mam bojovat????

radsej bojujme za to aby amerika podpisala dodrziavala Kjotsky protokol o emisiach, pretoze su najvacsim znecistovatelom ovzdusia na planete a z pozicie moci ho ignoruju, potom bojujme proti velrybarstvu, pretoze co chceme odkazat nasim vnukom/pravnukom??? prazdne oceany? nedychatelny vzduch? neurodnu podu? podla mna to su vacsie problemy a postihuju vacsie mnozstvo zivocichov ako "posraty terorizmus"...
Les
King
King

deblasco napísal:som proti aby sa bojovalo proti terorizmu celosvetovo...

sila terorizmu spociva vo velkosti jeho medializacie...

medializuje sa preto aby firmy ktore vyrabaju zbrane naplnili/prekrocili obchodne plany ktore dostanu od dozornych rad svojich spolocnosti ktore su poverene vacsinovymi akcionarmi...

takze koho zbranami zahynie viac ludi? zbranami samovrazednych atentatnikov alebo zbranami "vyspelych kultur" ???

poznam dost moslimov, vychadzam s nimi velmi dobre v moslimskej viere je viac pekneho ako zleho...

takze proti komu a akemu terorizmu mam bojovat????

radsej bojujme za to aby amerika podpisala dodrziavala Kjotsky protokol o emisiach, pretoze su najvacsim znecistovatelom ovzdusia na planete a z pozicie moci ho ignoruju, potom bojujme proti velrybarstvu, pretoze co chceme odkazat nasim vnukom/pravnukom??? prazdne oceany? nedychatelny vzduch? neurodnu podu? podla mna to su vacsie problemy a postihuju vacsie mnozstvo zivocichov ako "posraty terorizmus"...
Pisal som to tu uz mnohokrat, ale este raz a dufam, ze naposledy...
Dam ti velmi jednoduchu otazku. Co by sa stalo, keby sa proti terorizmu nebojovalo?
Napísať odpoveď