Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa hughito »

Já antibiotiká zásadne nejem, teraz ma však chytila nejaká hnusoba, kašlem a mám sopel, ale inak v pohode, do fitka idem. Akurát nepôjdem podľa plánu (samé voľné váhy, náročnejšie cviky), ale troška si to odľahčím, využijem rôzne mašiny a stroje.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

stále keď beriem antibiotika nikdy nevládzem a nemám šancu podať taky výkon ako v čase keď som úplne fit.
Ja by som to spravil tak, že keď by som ešte cítil chorobu, zostal by som doma ale keď by som už bol ako tak OK tak by som šiel cvičiť, vlastne takto to robim stále
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Ja som akurát tento tyzden dobral antibiotika ale nie za chripku ale dal my ich zubar lebo som bol po operacii zubov a ked ti mam pravdu povadat tak uz na zaciatku treningu som bol vycerpany a nepodal som taky fyzicky vykon ako ked som fit. Sry za mekcene ciarky ale pišem s mobilu :)
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

kali520

kazdy mame inu genetiku, su ludia co mozu jest denne zltok do prasknutia a cholesterol budu mat ukazkovy. Ale pre vecsinu ludi je lepsie ked to s tym dennym prijmom cholesterolu neprehanaju.

Ak tym antibiotikam> zavisi od toho ake silne beries a ako sa citis, ale ja osobne by som v chorom stave
prilis na to cvicenie netlacil, skor nejake lahsie zostavy. Ono netreba byt ajnštajnom aby clovek prisiel na to, ze ATB a poctive cvicenie moc dohromady nejdu.. :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Já antibiotiká zásadne nejem
Antibiotikam som sa aj ja vyhybal, ale ked chytis nejakeho bacila tak to inak nevyliecis, a zase riskovat nejaky chronicky zapal nebudem.
gogo956 napísal:Ak tym antibiotikam> zavisi od toho ake silne beries a ako sa citis, ale ja osobne by som v chorom stave
prilis na to cvicenie netlacil, skor nejake lahsie zostavy. Ono netreba byt ajnštajnom aby clovek prisiel na to, ze ATB a poctive cvicenie moc dohromady nejdu..
Ide skro o to ze ja sa chory necitim byt a ani som sa nejak zvlast zle necitil, len som mal taku bolest hrdla ze ma az usi boleli. Teraz uz je to v pohode nic ma neboli, len to treba dobrat.

To ze antibiotika a trening neni zorvna optimalne mi je jasne. Mne skor ale ide o to aby som nestracal cas zbytocnym vynechavanim, ide mi skor o urdziavanie formy a aby som nevypadol zo sustavnosti. Vynechavat nejake dva tyzdne si uz jednoducho dovolit nemozem.
mato951 napísal:Ja som akurát tento tyzden dobral antibiotika ale nie za chripku ale dal my ich zubar lebo som bol po operacii zubov a ked ti mam pravdu povadat tak uz na zaciatku treningu som bol vycerpany a nepodal som taky fyzicky vykon ako ked som fit.
Nemal si pred tym nejake dlhsie vynechanie treningu cca 4 a viac dni?

Lebo podobne to bolo aj u mna (som nevladal skor kondicne ako silovo) ale ako pricinu som skor vydel 4 dnove vynechanie treningov.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

nejaky efektivny cvik na biceps ?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

v poslednej dobe mam oblubeny tento: http://www.sportujeme.sk/fitness/biceps ... ej-lavicke (akurat ja som robil kladivovy, ale dnes vyskusam vytacat)
po tom davam jednu-dve seriu 21-ky s EZ
sarr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sarr »

nazdar...chcel by som sa opytat kolko polievkových lyzic proteinu by som mal denne brat?...viem ze som tu otazku polozil komicky ale dufam ze rozumiete co chcem....niekde som cital ze je potrebne skonzumovat 1 g na kg vahy ....(vaha 83 kg, rekreacne posilnujem)

dufam ze to tu este nebolo aj ked isty si nesom... vopred dik za odpoved
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

2 až 2,5 g / kg váhy za deň tak si to prepočítaj ;) a zalezi na tom co chces dosiahnut ...
sarr
Novice
Novice

pegasusss napísal:2 až 2,5 g / kg váhy za deň tak si to prepočítaj ;) a zalezi na tom co chces dosiahnut ...
diky ... no dosiahnut... momentalne by som chcel viac vyrysovat a pomal aj nabrat viac svalstva
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

pegasus on asi nemyslel proteiny ako bielkoviny ale proteinovy doplnok, ak ano tak podla navodu
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

proteín podľa návodu, obvykle býva dávka okolo 30g proteínu / 2-3x denne (záleží, koľko % bielkovín obsahuje),

denný príjem bielkovín vrátane proteínového nápoja by mal byť okolo spomínaných 2g bielkoviny / 1kg telesnej váhy ktorú chceš dosiahnuť (teda ak chceš mať po objemovke 90kg tak denne 180g bielkovín)... samozrejme nie je to presná dávka, ak chceš nabrať intenzívnejšie, tak táto dávka môže byť 2,5g až 3g na kilogram, dokonca som počul už aj o 4g ale to už je imho dosť extrém...

najlepšie si to odsledovať sám na sebe a po pár týždňoch/mesiacoch zistíš, ako ti to najviac vyhovuje...
sarr
Novice
Novice

dikes chlapi za pomoc
hughito
Redeemer
Redeemer

Tie 2 kg stačia, ja teraz experimentujem s menším príjmom bielkovín, proste nehrotím to do extrému a váha ide takisto hore. Skoro mám až pocit, že ten extrém nie je dobrý, telo furt len trávi trávi obrovské porcie ťažkého jedla a aj tá regenerácia je tým pádom horšia + samozrejme využiteľnosť bielkovín.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

nazdars , pocujte čo sa dá spravit z vaječných žltkov lebo ked tak čitam jedalnicky tak vsetko 5x vajecne bielka + jedno vajce aj so žltkom .... doteraz som drtil kompletne vajcia ale chcel by som ten tuk troska zmierniť ďaks .
gogo956
Redeemer
Redeemer

existuje nazor ze aj prijem bielkovin je dobre "vlniť", tj nemat stale vysoky prijem, ale napr jeden den do tyzdna znizit napr na 1,5g/kg /mozno aj menej/, lebo ze vraj ak clovek ma stale vysoky prijem tak telo ich potom tak efektivne nevyuziva..
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

Zdravim, mam na vas skusenejsich jednu prosbu. Vedeli by ste mi poradit nejaky dobry plan? Chcel by som nieco viac na objem. Cvicil som minuly rok vyse pol roka, no z istych dovodov som prestal, ale tentokrat som sa k tomu opat dostal. Vtedy som cvicil pondelok: hrudnik, biceps, utorok: chrbat, triceps, stvrtok: ramena, nohy, piatok: biceps, triceps, no zda sa mi, ze to nebolo nic moc. Bol to plan od jedneho kamarata. Co na to poviete? Dakujem za rady.
hughito
Redeemer
Redeemer

Vyser sa na split v tejto fáze a vyskúšaj nejaký FB tréning ako HST či TBT.
gogo956
Redeemer
Redeemer

hlavne ide o to aby aspon zo zaciatku bol ten cvicebny plan dost jednoduchy- aj ked s tymto nazorom asi vecsina ludi nebude suhlasit. Ale ja si myslim ze je lepsie mat jednoduchy plan a poctivo ho dodrziavat, ako mat sice dokonaly a zlozity, ale lajdačiť ho.. V posilnovani ide hlavne o pravidelnost, nema vyznam 3 mesiace nieco cvicit a potom sa na dalsie 3 mesiace na to uplne vykaslat a tak stale dokola. Treba si povedat ze clovek bude dodrziavat rozpis nech sa deje co deje, vynimkou je iba ochorenie, chripka, antibiotika a pod. Pamatajte, ze akonahle prestane byt sval adekvatne zatazovani,
tak velmi rychlo zacne atrofovat a leniviet, a cela snaha je k nicomu.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

toto si precitaj http://www.sportujeme.sk/fitness/trenin ... -ako-dalej, nie je dobre cvicit nohy a ruky v jeden den..v tom splite hlavne, tu odporucaju protistojne svalstvo (biceps/triceps , kvadriceps/harmstring etc.) ked uz mas prekrvenu tu cast tela tak popri nej zapajas aj druhu ciastocne a tym ze je prekrvena tiez by mal byt lepsi efekt cvicenia, pred kazdym zaciatkom by som dal este zopar drepov s nejakym zavazim, zevraj sa tym uvolnuje dost testosteronu a svaly lepsie rastu potom, nieco na tom podla mna bude, takze drepy, a potom biceps/triceps, pripadne predlaktie ak ti nerastie same zaroven s cvicenim bicepsu tak ho precvicovat samostatne
Napísať odpoveď