eBay.com
Re: eBay.com
Nie este nedal,asi caka co dam ja.
No ale v pripade refundu,by som mu to musel asi najprv vratit,ci nie ? Myslim,ze bez vratenia tovaru mi PayPal peniaze nerefunduje.Neviem.
No ale v pripade refundu,by som mu to musel asi najprv vratit,ci nie ? Myslim,ze bez vratenia tovaru mi PayPal peniaze nerefunduje.Neviem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ale refundne o to sa neboj. staci ak mu napises ze mu nechaj negativny feedback a budes to riesit cez ebay customer protection
Napisal som mu dalsi email s tym,ze pockam do zajtra a ze ak sa neozve budem to riesit cez ebay Resolution Center.Tak uvidim zajtra.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2012, 12:13)
Tak klasika,spomenul som v maili,ze sa obratim o pomoc na ebay a odpoved prisla do par hodin.Navrhol,ze mi posle velkost ktoru som si objednal ,alebo vrati peniaze.Samozrejme najprv chce vratit tovar s tym ,ze postovne mi potom udajne preplati.Nie som si vsak isty ako by som to postovne od neho "vymahal" ak by si to nakoniec rozmyslel.Pozeral som postovne a cena pre doporuceny list prva trieda do 1kg pre cudzinu mimo EU 15.80 EUR,co je aj dost.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2012, 12:13)
Tak klasika,spomenul som v maili,ze sa obratim o pomoc na ebay a odpoved prisla do par hodin.Navrhol,ze mi posle velkost ktoru som si objednal ,alebo vrati peniaze.Samozrejme najprv chce vratit tovar s tym ,ze postovne mi potom udajne preplati.Nie som si vsak isty ako by som to postovne od neho "vymahal" ak by si to nakoniec rozmyslel.Pozeral som postovne a cena pre doporuceny list prva trieda do 1kg pre cudzinu mimo EU 15.80 EUR,co je aj dost.
Daj odkaz na toho predajcu , aké má hodnotenie. Ak má nejakých 99% a predaných 100.000 vecí , tak to vidím blede.
Aká bola hodnota tovaru ? Oplatí sa ti riskovať to vysoké poštovné ?
Uchovávaj si celú komunikáciu. Ak sa to bude musieť riešiť , tak sa ti to zíde. Dúfam , že komunikuješ cez Ebay a nie cez nejaký súkromný email ...
Aká bola hodnota tovaru ? Oplatí sa ti riskovať to vysoké poštovné ?
Uchovávaj si celú komunikáciu. Ak sa to bude musieť riešiť , tak sa ti to zíde. Dúfam , že komunikuješ cez Ebay a nie cez nejaký súkromný email ...
Tiež som zrovna narazil na nespravneho predajcu. Už 18 dni čakam na jednu mašinu, za ktoru som vysolil €320 a predajca sa nema moc ku komunikacii. Trocha som sa mu povyhražal negativnym feedbackom a ebay buyer protection, tak som vzedavy, čo to spravi.
Chybu som spravil, že som mu doteraz pisal na mail a nie cez ebay.
Chybu som spravil, že som mu doteraz pisal na mail a nie cez ebay.
este som nepredaval na ebay.. dnes som skusil vytvorit drazbu na ebay.de
zadal som kreditnu kartu aj bakove udaje ... ak predavam pre nemecko a europu potrebujem aj paypal ?
vyhodilo mi toto vid.priloha..mam cakat na schvalenie ?
zadal som kreditnu kartu aj bakove udaje ... ak predavam pre nemecko a europu potrebujem aj paypal ?
vyhodilo mi toto vid.priloha..mam cakat na schvalenie ?
Vorschau Ihres Angebots
Informationen
So wird Ihr Angebot aussehen, wenn es live bei eBay angezeigt wird. Das Angebot wurde noch nicht veröffentlicht. Nehmen Sie sich also Zeit und vergewissern Sie sich, dass alles in Ordnung ist.
@Trussardi - ak tu nepochodíš
tak to daj do témy PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!" http://www.hojko.com/preklady-prosim-po ... -1320.html
ramaya- ja si to viem prelozit len nejak tomu nechapem.. kedze som este nepredaval cez ebay
Zdravim, kupil som cez ebay item za smiesnu cenu (cca 3e). Po 35 dnoch vsak nic nedoslo, tak som napisal spravu predajcovi. Takmer okamzite mi odpisal, ze sa to muselo niekde stratit a ci mi moze zaslat full refund, ci s tym suhlasim. Samozrejme, ze som suhlasil, na co mi hned full refund odoslal. Moja otazka znie - aky feedback odosielate takymto predajcom? Neutralny alebo pozitivny?
-
guess.whoo
Redeemer
no to zalezi od teba ako si spokojny s jeho pristupom, niektori predajcovia posielaju cancelation request, cize akoby sa ziadny obchod neuskutocnil
Vzdy 5 hviezdiciek/pozitivny.
Treba si uvedomit ze nieje jeho vina ze sa to po ceste stratilo + uz tak je on sam v strate kedze ti bez reci vyhovel a dal ti full refund.
@guess.whoo feedback sa da odovzdat (a aj sa odovzdava) aj po tom co sa transakcia zrusi.
Treba si uvedomit ze nieje jeho vina ze sa to po ceste stratilo + uz tak je on sam v strate kedze ti bez reci vyhovel a dal ti full refund.
@guess.whoo feedback sa da odovzdat (a aj sa odovzdava) aj po tom co sa transakcia zrusi.
Vdaka, myslim, ze logicke. 
Urcite plne pozitivny. Na konci minuleho roka mi takto nedosiel balicek za asi 10 eur. Kontaktoval som predajcu. Taktiez navrhol bud vratenie sumy, alebo preposlanie. Zvolil som prvu moznost. Pri dalsej objednavke z ciny som si uz radsej priplatil 2 dolare za tracking number.
Zdravim, objednal som si z ebayu nejake veci - 23.2. bola shipped prva objednavka, 26.2. bola shipped druha.. obidve isli z Hong Kongu. Dnes (15.3.) mi prisla ta druha, co bola odoslana neskor.. myslite ze sa ta prva stratila? Dost na nu cakam kym pride.. mam este pockat alebo kontaktovat predajcu? Dakujem 
-
guess.whoo
Redeemer
ved to nie je ani mesiac. sa neplas zbytocne, kontaktuj ak ti nepride po 23.3.
Mne taketo obednavky dosli teste po sebe. Takze mozno v piatok alebo v pondelok by to mohlo prist.
3 týždne z Honkongu je úplne bežné. Skôr by som sa čudoval keby ti to prišlo skôr ... A február mal len 29 dní
Ako sa moze balicek len tak stratit ?
Cez ake dorucovetelske spolocnosti mate najlepsie skusenosti ? A naopak najhorsie ?
Nemali by peniaze vracat dorucovatelske spol. ?
Cez ake dorucovetelske spolocnosti mate najlepsie skusenosti ? A naopak najhorsie ?
Nemali by peniaze vracat dorucovatelske spol. ?
-
hojko
Site Admin
valki250: Balicky chodia z HK normalne postou, teda aspon ja ked beriem, nepriplacam si na specialnu dopravu.
Ako by sa mohli baliky nestracat ked ich za den z HK ididu desattisice a po ceste k tebe balik prejde cez ruky minimalne 30tim ludom a cez X aut, lietadiel ci lodi.valki250 napísal:Ako sa moze balicek len tak stratit ?