-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
neviem či ti to bude stačiť, ale skús toto Facebook Colour Changer1.3.1
-
evilbanana
Medium Star
Prislo mi nieco od kamarata na nastenku nejaky turbo youtube zo zvedavosti som to spustil co normalne nerobim ,poslalo to odomna asi 6 ludom prosim Vas neviete ako to odstranit?
Chcem sa spýtať prečo poniektorí stále majú starý profil a nie časovú os.
prechod na casovu os je dobrovolny, cize ak si to uzivatel nespravi sam tak mu ostane stary profil......
ale návrat k starému sa asi neda že...h.olub napísal:prechod na casovu os je dobrovolny, cize ak si to uzivatel nespravi sam tak mu ostane stary profil......
-
audiotrack
VIP
ale iba v prípade užívateľských účtov. Ak vlastníš stránku, zobrazuje sa ti tam upzoornenie že 31.3. prechádzajú všetky stránky na časovú osh.olub napísal:prechod na casovu os je dobrovolny, cize ak si to uzivatel nespravi sam tak mu ostane stary profil......
-
profik
Light Professional
h.olub-nieje to pravda. Mne prisla sprava koncom januara, mozno zaciatkom februara, ze 16. februara sa mi zmeni stary profil na casovu os sam alebo si to mozem dovtedy prepnut sam.
-
lekoklatik
VIP
je 19.3. Mas Timeline teda?profik napísal:h.olub-nieje to pravda. Mne prisla sprava koncom januara, mozno zaciatkom februara, ze 16. februara sa mi zmeni stary profil na casovu os sam alebo si to mozem dovtedy prepnut sam.
Pretoze mrte vela ludi este vzdy pouziva "stary" profil.
-
profik
Light Professional
Ano mam tu casovu os a neda sa vypnut. Mam ju uz mesiac, ako pisem od 16. februara. A viem, ze vela ludi ma este "stary" profil. Kamaratovi to tiez vcera samo preplo na casovu os.
-
DanielDevil
Addict
ja mám ešte starý, viem že bola možnosť prepnúť na timeline, s tým že už sa to nebude dať vrátiť, lebo postupne chtiac či nechtiac nato prejdu všetky profili, zdá sa mi že tam bol aj termín odkedy a že ho už raz posúvali, každopádne som rád že fungujem ešte v tom starom...
-
Dominko777
Novice
Ahoj, chcem pozvať priateľov na jednu udalosť (všetkých naraz) a skúšam známy script
len mi nefunguje alebo si myslím že ho neviem využiť-vie mi prosím niekto poradiť??
Kód: Vybrať všetko
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}Re: Facebook
je mozne nastavit na FB aby ma nebolo mozne vyhladat podla mena?
-
Soviet
Darca
Veru je..Nastavenie sukromia a tam to dohladaj.
"Who can look up your timeline by name?"
hm...ja som nasiel len toto:Soviet napísal:Veru je..Nastavenie sukromia a tam to dohladaj.
"Who can look you up using the email address or phone number you provided?"
potrebujem aby nebolo mozne ucet vyhladat, aj ked zadam na fb jeho meno
-
Soviet
Darca
Hmm hned nad tym? Nieco taketo ked nastavis napr, tak by si nemal byt najditelny neznamou osobou.
hmm..ja tam tu prvu moznost vobec nemam...Soviet napísal:Hmm hned nad tym? Nieco taketo ked nastavis napr, tak by si nemal byt najditelny neznamou osobou.
-
Soviet
Darca
Skus zmenit aj hlavnu stranku na Privacy Settings na Custom:
"Control Your Default Privacy
This setting will apply to status updates and photos you post to your timeline from a Facebook app that doesn't have the inline audience selector, like Facebook for Blackberry."
Mozno je to zavisle aj od toho nastavenia.
"Control Your Default Privacy
This setting will apply to status updates and photos you post to your timeline from a Facebook app that doesn't have the inline audience selector, like Facebook for Blackberry."
Mozno je to zavisle aj od toho nastavenia.
skusil som to zmenit, ale nemalo to na to vplyv... este som nasiel "Public search controls whether people who enter your name in a search engine will see a preview of your Facebook profile. Because some search engines cache information, some of your profile information may be available for a period of time after you turn public search off" ale aj ked som to zmenil...stale bolo mozne dany ucet vyhladat 
Chcel by som sa spytat ci niekto vie na akom principe funguje na Facebooku urcovanie miesta z ktoreho bol poslany status ?
Teda napr. kamos viem ze je fyzicky doma, no napriek tomu ked napise nejaky status v zatvorke ma ze ho poslal napr z Mnichova. Pritom je jasne ze tam nebol. Da sa to nejako oklamat cez IP adresu alebo ako inak je to teda mozne ?
Za odpovede dakujem.
Teda napr. kamos viem ze je fyzicky doma, no napriek tomu ked napise nejaky status v zatvorke ma ze ho poslal napr z Mnichova. Pritom je jasne ze tam nebol. Da sa to nejako oklamat cez IP adresu alebo ako inak je to teda mozne ?
Za odpovede dakujem.