Kde nakupujete oblecenie?
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kde nakupujete oblecenie?
-
demovic_svk
Medium Star
na akych strankach nakupujete pulovre ?
kedysi som objednaval s bonprix.sk ale uz tam nic poriadne nemavaju 
-
guess.whoo
Redeemer
sportsdirect
-
demovic_svk
Medium Star
a nejaku SK stranku ?
-
hojko
Site Admin
Na co kupovat zo slovenskej stranky, ked maju take ceny ako v obchode (co sa tyka sportovych znaciek)??? To uz radsej pojdem do obchodu, rovno si to tam skusim a kupim.
-
lowmanek
Light Professional
V kamennych obchodoch (vacsinou Takko alebo NewYorker) kupujem iba rifle a obcas nejake tricko ked uz nemam co nosit. Vsetko statne (tenisky, mikiny, tricka, bundy, doplnky atd.) beriem zo sportsdirectu. Btw teraz maju akciu postovne iba za 8 libier.
A niekto tu spominal msports. Oni kupuju veci zo SD a potom to predavaju za drahsie, takze si vzdy pozrite, odkial vas to vyde lacnejsie s postovnym.
A niekto tu spominal msports. Oni kupuju veci zo SD a potom to predavaju za drahsie, takze si vzdy pozrite, odkial vas to vyde lacnejsie s postovnym.
kto by chcel zoznam overenych zahranicnych eshopov nech napise SS 
Karolko Hlohovec
+ vymetám rozne vietnamské "butiky" ...ale ako správny chlap nakupovanie neznášam a najradšej by som chodil v tom istom celý život
Tak tenisky jedine v hypermarket tesco
. V celku dobrá kvalita za rozumný peniaz. A ešte k tomu aj dobre vyzerajú 
k tomu tescu.. nedavno som cital, ze TESCO ma s velkym odstupom najvacsi trhovy podiel (v €) zo vsetkych "kamennych" predajcov oblecenia
.
pre mna to bolo dost zaujimave zistenie
//samozrejme. aj poctom obchodov su urcite jeden z najvacsich predajcov oblecenia. len sa akosi nedokazem stotoznit s predstavou kupovania oblecenia v tescu:)
.
pre mna to bolo dost zaujimave zistenie
//samozrejme. aj poctom obchodov su urcite jeden z najvacsich predajcov oblecenia. len sa akosi nedokazem stotoznit s predstavou kupovania oblecenia v tescu:)
-
guess.whoo
Redeemer
keby si napisal len to, ze v tescu tak ok. ale ja som tam este nevidel ani jedny pekne tenisky
/tak to jednoznacne suvisy s tym, ze je to hypermarket a ked uz tam clovek kupuje potraviny tak nebude stracat cas chodenim do inych kvalitativne rovnakych obchodov
objednavam z http://www.riverisland.com/
Idem aj teraz, ak by niekto nieco chcel odtial, pm me, kvalita je super. Shipping maju sem £8.00, takze aby niekto idete somnou napoly alebo zozenieme este niekoho
Idem aj teraz, ak by niekto nieco chcel odtial, pm me, kvalita je super. Shipping maju sem £8.00, takze aby niekto idete somnou napoly alebo zozenieme este niekoho
-
TommyHot
Addict
V kamennych obchodoch kupujem prevazne len nohavice a tenisky. Tricka, mikiny, siltovky atd objednavam z netu. Play.com, macbethshop.com, slap.cz, pripadne slovenske skate eshopy.
v poslednej dobe v Maďarsku, v meste Mosonmagyarovar v obchode Charles Vogele. Bratislaváci to možno poznajú. Niekedy celkom fajn veci avšak žiadne športové oblečenie, iba taká klasika.
Keďže neznášam proces nakupovania -> veľmi veľká väčšina vecí ide cez eshopy
Aj keď pri "nových kusoch" mávam obavy ako budú sedieť, moja pohodlnosť a nechuť ponevierať sa v nákupných centrách je silnejšia. Jediné, čo nakupujem vyslovene osobne, sú veci ako blúzky, saká atď.. Ale stojí ma to veľa námahy 
Zdravím, neviete stránku s oblečením kde je na výber hlavne veľké množstvo motívov, teda obrázkov na tričká/mikiny? Konkrétne hľadám motív "22:22", dakde som ho už dávno aj videl, ale stránku nie a nie nájsť.
Cenovo to tam ide v akych hladinach? Je tam vyrazne lacnejsie?martiner napísal:v poslednej dobe v Maďarsku, v meste Mosonmagyarovar v obchode Charles Vogele. Bratislaváci to možno poznajú. Niekedy celkom fajn veci avšak žiadne športové oblečenie, iba taká klasika.
V podstate nakupujem len v kamenných obchodoch, nakoľko musím vidieť ako to bude na mne vyzerať.
-
Old Dirty Bastard
Guru
žena, ktorá nerada nakupuje? prichádzaš k nám z paralelného vesmíru?BBJK napísal:Keďže neznášam proces nakupovania -> veľmi veľká väčšina vecí ide cez eshopyAj keď pri "nových kusoch" mávam obavy ako budú sedieť, moja pohodlnosť a nechuť ponevierať sa v nákupných centrách je silnejšia. Jediné, čo nakupujem vyslovene osobne, sú veci ako blúzky, saká atď.. Ale stojí ma to veľa námahy
hlavne niektore veci z cropptown-u