Dovolenka 2010 až 2025

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Dovolenka 2010, 2011, 2012

Príspevok od používateľa beardie »

takmer komplet Skandinavia, v lete mozno Skotsko
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dnes som sa nasral a v pondelok letím na osem dní na Madeiru. So šťastím sa mi ušiel skvelý hotel s Junior Suite, takže konečne relax.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Minule leto som bol v Taliansku. Tento rok by som chcel ist do Spanielska, len dufam, ze to nebudu take iste prasce ako taliani.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ale budu :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Cize smrad, spina, bordel a zachody bez dosky? :D (smiech cez slzy) Hlavne nech tam maju normalne europske zachody, ostatne preglgnem :)
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Tento rok poznávačka : Švédsko, Nórsko, Dánsko.
Na Slovensku : Kysuce - poloziť po lesoch v okolí Oščadnice.
Na motorkách : smer Čechy - lákajú ma Krkonoše , uvidíme, ako sa dohodneme...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Hľadala som kam to napísať, ale risknem to sem....
Prosím Vás má niekto skúsenosti s hotelom Hotel Sunny Days El Palacio (4*) v Egypte ?
čítam recenzie dobré aj zlé, ale najlepšie by bolo ak by niekto vedel o tom povedať viac...
poprípade odporučte niečo , Ďakujem
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Dovolenka 2010, 2011, 2012, 2013

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

kafiatko: teraz som pozrel fotky toho holela, az na par malickosti si vsetko pamatam, akurat ten nazov sa mi nejako nezda lebo nic mi to nehovori ..mozno sa to premenovalo neviem, pozrem preistotu fotky ci to je urcite to iste

edit: je mi luto ale pod 2007 som fotky nenasiel. podla toho co na nete ale ukazuju je to ten hotel. bohuzial bol som tam pred viac ako siestimi rokmi a za tu dobu sa ta kvalita mohla dost zmenit :/
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

na booking.com a podobnych portaloch neni? tam su aj recenzie
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kafiatko: Ja som tam bol v roku 2011. Velky hotel, plno rusov, potom poliakov a potom srbov. Delegatka truba ako rampa, skoda slov, ale nebol s nou problem a bola ochotna. Pracu si sice splnila ako mala, ale tie jej reci z jej zivota, nazory na zivot... Izby priemerne a slusne, klimatizacia a chladnicky dost hlucne, strava velmi dobra (7 roznych zamerani - pondelok grilovacka, utorok cestoviny, streda maso, stvrtok fast food... + samozrejme vzdy zakladne veci ako ryza, maso, polievka...). Alkohol zly, proste nejaky lieh zafarbeny, vodka chutila rovnako ako rum ci whiskey, len to malo inu farbu. V hotelovom komplexe jeden bazen, hned vedla more, na konci komplexu snorchlovanie s medzi koralmi... Animacie nic moc, robia to mladi rusi pocas dna, po veceroch animacie skutocne na urovni. Do centra mesta sa da ist pesi alebo busom/taxikom za par drobnych (asi euro ci dve). Takto ma ale moc nenapada, ak ta zaujima nieco konkretne, tak sa rovno spytaj a napisem ti co ta zaujima, resp. na co si dat pozor.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Mňa len zaujal ten hotel, preto som chcela vedieť niečo podrobnejšie, ale pozerám dovolenku v Egypte, Tunise a Turecku...
ja som skromná osoba, nepotrebujem žiaden luxus len aby to bolo čisté, pekné , jedlo také aby som nehnačkovala a hlavne ma odrádzajú stále tí Rusi :(
Z týchto troch destinácií čo by ste odporučili... Nemám zatiaľ s dovolenkou žiadne skúsenosti , preto si radšej nechám poradiť...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zdravim osadenstvo, existuje nejaka slovenska stranka na monitoring last minute-ov? Alebo to treba proste sledovat? Pripadne nejaky tip ako to vychytat? Riesim prvy raz more s priatelkou a na plno-cenovu dovolenku nemame.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

ColdRain napísal:Zdravim osadenstvo, existuje nejaka slovenska stranka na monitoring last minute-ov? Alebo to treba proste sledovat? Pripadne nejaky tip ako to vychytat? Riesim prvy raz more s priatelkou a na plno-cenovu dovolenku nemame.
Presne toto teraz riešim , urobím poslednú skúšku a hneď ako spravím skúšku volám priateľovi a ten už ide vybavovať úplne last minute aký je možný...

Viem len poradiť že ak by si chcel Turecko, sleduj stránku orex travel, alebo tam choď osobne, - neviem odkiaľ si ...
Segra išla minulý rok do Turecka cez túto kanceláriu v strede júna, v stredu kúpili zájazd v sobotu leteli a dvoch vyšla dovolenka nejakých 570€ AI, so všetkými poplatkami
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ruefa reisen cz a vsetky zahranicne - nemecke rakuske cestovky su najlacnejsie
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kafiatko: Myslim, ze s hotelom problem nebude, je na vysokej urovni, od kuchyne, vybavenie..., najviac mi vadila asi klila vo vnutornej hale, ta bola fakt nenormalne nastavena, ze cloveku tam bola po par minutach zima. Ako som uz napisal, izby su standardne, maju chladnicku, TV s kopu programami (sk/cz ziadne), klima, kupelka+wc, trezor, proste taka klasika. Nabytok je sice starsi, ale na tej izbe aj tak len prespis a nic viac, takze by som to vobec neriesil.

Hotel ma tusim okolo 800 izieb, Rusov pocitaj mozno tak 400 izieb, 200 izieb Poliakov, 160 izieb Srbov, 5 izieb Cechov, 5 izieb Slovakov a tych zvysnych par izieb ine narodnosti. Informacie v rozhlase alebo animatorsky program a hlavne info k tomu, tak to vsetko sa robi vo viacerych jazykoch, tusim to bola anglictina, nemcina, polstina, srbstina, cestina/slovencina a este tam bol jeden alebo dva jazyky. Letaky ak neboli sk/cz, tak vzdy tam bola ako anglictina, tak aj nemcina. Rusi tam maju svoj svet, svoju komunitu, v pripade problemov tam maju aj SBS, takze v tom nevidim problem. Co sa tyka jedla a hnaciek, tzv. pomsta Faraona, tak tomu sa asi malokto vyhne. My sme s tym mali tiez skusenosti, ale delegatka vravela, ze velakrat je to tym, ze clovek je v teple, zje hamburger, zapije colou, za tym si da kavu, potom zmrzlinu, na to hotdog, potom pride obed a takto sa to par dni opakuje, az kym to zaludok neznesie. Mne stacilo cely den nejest, pit len cistu vodu a bol som v pohode. Slovenske lieky udajne na to nepomahaju a keby bol problem s hnackou, delegatka v takomto pripade vybavuje nejaku injekciu, pripadne treba kupit za par drobnych lieky u nich v lekarni, od hotela bola vzdialena cca. 3-5 minut pesi.

Do mesta od Hotela to mas par minut, tam to zije fakt vo velkom, ale poulicnych otravnych predavacov treba ignorovat. Vylety boli v klasickej cene ako vo vacsine, tj. Orange Bay (maly Giftun) 35 eur, stvorkolky tusim 20 eur, Luxor vari 70 eur, potapanie okolo 20 eur, ale normalne snorchlovanie mas krasne hned za hotelom a zadarmo. Vecer diskoteky, ci uz v meste za par eur/dolarov alebo aj priamo na konci hotela...

Kamarat robil 7 rokov delegata v Egypte (Taba) a hovoril pred rokom ci dvomi, ze v tom case mal byt velky hit sezony prave Turecko. Ale ze to nedopadlo az tak ako sa ocakavalo, pretoze katalogy ukazovali uplne nieco ine aka bola realita a ze Turecko dost prepadlo. Tunis je na tom asi tak standardne ako aj bol. Turecko by som asi vylucil, radsej by som rozmyslal o Tunise alebo Egypte, istota pocasia, lacny zivot...

Ak hladas cestovku, tak Best choice mal na Egypt najnizsie ceny, rovnaky termin, rovnaky hotel a rovnake sluzby mal Satur o 100 eur drahsie.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja sa chystám sem:
http://www.hamradio-friedrichshafen.de/ham-en/
Ubytko v Švajčiarsku, dám vedieť aké to bude (po 30.6. bolo) :)
Pukii
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pukii »

kafiatko napísal:Hľadala som kam to napísať, ale risknem to sem....
Prosím Vás má niekto skúsenosti s hotelom Hotel Sunny Days El Palacio (4*) v Egypte ?
čítam recenzie dobré aj zlé, ale najlepšie by bolo ak by niekto vedel o tom povedať viac...
poprípade odporučte niečo , Ďakujem
Bol som v sunny days el palacio, neodporucam :)

Izba: Pokazena sprcha,dvere, mali sme izbu pri kuchyni a hluk nenormalny.
Jedlo: Jedno bolo vcelku ok.
Personal: Anglictina nic moc, nechcem im krivdit ale urcite nam ukradli osusky za ktore sme museli platit 50€ !
More: Maju tam taku sukromnu (umelo vytvorenu) lagunu do ktorej sa vstupuje ako do bazena cez rebrik (su tam jezkovia takze pozor, sam som skoncil s jednym v nohe), piesok ziadny pride mi to dost umele, za hotelom je koralova plaz no tam sa plavat moc neda kedze su tam vsade jezkovia a ostre kamene takze len v sandaloch popozerat ryby (fakt krasne).
Ako spomenul hojko za klima fakt brutalne studena pri recepcii.
Internet: Ziadne free wifi ! Cena za net 2 € hodina pokial si dobre pamatam. Signal ledva ledva na izbe.

Pocul som ze ten hotel prevzal nejaky rus a od vtedy to ide dolu vodou.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pukii: nevies kedy sa zmenil majitel, rok?
Napísať odpoveď