Incel - nedobrovolny celibat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Incel - nedobrovolny celibat

Príspevok od používateľa kathleen »

co zas mate s tym vyzorom??? to je hovadina! uz sa mi stalo, ze mi niekto padol do oka, dokonca som bola prekvapena, ze ma vola na rande.. a nakoniec sa potvrdilo, ze niekedy je menej viac :)

a potom existuju aj pary, ze zena si na prvy pohlad povedala, ze v ziadnom pripade..ale zo zaby sa vykluj princ a skoncili spolu -> to ale musi byt velmi vyrazna osobnost.
a to najdolezitejsie: psychicka pohoda - byt vyrovnanym clovekom bez komplexov a ustrachanosti z okolia. neviem preco ale opacne pohlavie ma zrejme nejaky siesty zmysel na zaklade ktoreho vyciti, ze dotycny nie je vyrovnany sam so sebou a svoje sebavedomie len predstiera.
PRAVDA. robte vsetko preto, aby ste boli psychicky vyrovnani, najlepsie za kazdeho pocasia :). strasne to odobera energiu, ked vleciete balik komplexov a my baby sme potom v roli matky/sestry/ucitelky/kamaratky, len nie partnerky! a dalsi extrem, ked sa uzkostlivo snazite o nasu pohodu. byt v roli dietata ci nejakej znevyhodnenej osoby je tiez nic moc. howk!

//autoeditácia príspevku (05 Apr 2012, 1:27)
V tomto s tebou nesúhlasím. Rovnako tak aj ženy pozerajú na zovňajšok, príťažlivosť, sexappeal V prípade ak ich chalan v prvom momente neosloví po fyzickej stránke, tak tá psychická sa stáva irelevantnou, nakoľko veľa dievčat nedá tomu "škaredému" chalanovi ani možnosť prejaviť sa...nebudú sa o neho zaujímať, vypadá z rámčeka "potenciálny partner" a môže si ísť max. tak pískať...
- paci sa mi niekto na prvy pohlad fyzicky -> z kategorie "nemame si co povedat" sa vacsinou nevyhrabe, kedze vacsinu casu investuje do svojho zovnajska
- prejavi sa niekto priemerny -> jeho sebavedomie nevyplyva z investicie do anabolik -> pravdepodobny postup do kategorie "potencialny partner"

pointa: PSYCHICKA stranka je ako magnet. vyzor je len zdanlivy odraz psychiky. (alebo: nie je vsetko zlato, co sa blysti)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Grim napísal:2. tak tú radu radšej rýchlo zabudni, lebo už som videl pár takých čo sa pohupovali zo strany na stranu a rozhadzovali rukami okolo seba na meter...vyzeralo to veľmi tvrďácky...až sa mi z toho chcelo smiať...
a ešte si z mobilu treba pustiť hudbu nahlas, inak nie je správny tvrďas
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

2. najlepšie Hip Hap Hop, najviac sa na to hodí RYŤMUS
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ale posledný album moc nie
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

omg ja tiez nesom najkrajsi a mam 55 kilo aj s topankami a to som tu uz riesil parkrat, a momentalne mam stvrtu frajerku, som s nou uz vyse roka a pol, a boli okrem toho aj nejake jednorazove ulety.. cize pokial nesmrdis a nechodis so zakasanou kosielkou v dedovych tesilakoch... tak je problem inde, a na tom sa da pracovat.. ako tu hovorili ludia predo mnou chod do spolocnosti, najdi si dajaku partiu, odviaz sa.. whatever
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Určite nejde o nejakú postavu, to je blbosť. Myslím si, že postavu oveľa viac riešia chlapi ako ženské.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

možno si treba za uspokojenie potrieb treba zaplatit a ono sa tie lady prelomia,.. :plus:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

famine: to je chabe aj ak si to myslel ako vtip...
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

Grim: no prachy na bordel nie su, takze nie, a aj keby som ich mal tak neviem neviem ci by som sa tam odvazil vkrocit :D

rage: to ze som cakal je ten najmensi problem, hlavny problem vidim svoj vyzor (nadvaha), hamblivost (by som povedal ze velku hamblivost), zdravie, prachy, nulova spolocenska aktivita (nemam rad ani bary, diskoteky,...), necitim sa dobre vo velkej spolocnosti (najradsej som doma kde mam fakt nulovu sancu niekoho stretnut) a fakt nulovu (ale naozaj) sebadoveru a som hrozny smoliar, coho sa chytim do dodrbem... a uz ma to fakt prestava vsetko bavit, takyto skur**ny zivot je na nic...
mozno keby sa mi nieco postastilo (nemyslim priamo na sex) tak by sa mi zlepsila sebadovera ale zatial to nevidim ruzovo :?

a co sa tyka zovnajsku ako takeho tak zastavam nazor ze nech clovek akokolvek si ceni vnutro cloveka tak prve co na tom druhom uvidi je VZDY vyzor, nech sa snazi akokolvek tak vzdy vidi, vlasy, postavu, tvar, oci,...atd a nie ze ten sa postara dobre o rodinu, je mily, ma smysel pre humor,.... a + v dnesnom svete ide o vyzor a peniaze ale hlavne o tie peniaze, staci ze ma veeelmi tucne bankove konto a moze vyzerat aj ako shrek alebo mat hrb a jedno oko a bude velmi pritazlivy
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ondrej nemôžeš tak brať život, máš ešte kopec rokov pred sebou ale jednoznačne musíš začať niekam chodiť, doma nenájdeš nič...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kur*a tak keď som tlstý tak s tým začnem niečo robiť a nebudem filozofovať na hojku.

Áno, výzor (tvár) je dôležitý, ale jednoducho každý si nájde svojho partnera (nech vyzerá akokoľvek), pokiaľ teda nemáš na tom xichte nasrané, čo pochybujem.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

hughito napísal:kur*a tak keď som tlstý tak s tým začnem niečo robiť a nebudem filozofovať na hojku.
toto je presne moja rec!
neznasam ludi, ktori placu nad svojou postavou. nevadia mi tucni ludia, nevadia mi chudi ludia, nevadi mi nikto, ale akonahle niekto vyrukuje s tym akozto spatne vyzera a vyplakava sa, ze cely zivot je proti nemu mam chut ho umlatit prvym predmetom po mojej pravici. Ked niekomu vadi ako vyzera tak nech s tym do prdele nieco spravi, zacnem civcit, lepsie sa stravovat a ak to beriem seriozne tak do troch mesiacov dosiahnem kocky na bruchu (kto mi neveri nech si pozrie kotrukolvek seriu Do formy! z muscle and fintess). Ale asi je pohodlnejsie si povedat, ze za to moze genetika :roll:
Kupim si nove oblecenie, spravim si novy uces a zacnem zit. Nariekanie este nikomu nepomoholo a uz duplom tak nan nikto nie je zvedavy.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ja mam tiez nadvahu a zacal som cvicit.....6 dni do tyzdna nech sa deje co sa deje aj ked dojdem z roboty o osmej tak idem dvihat to zelezo. ide o to urcit si priority - ja som nezacal cvicit kvoli zenskym ale preto ze ma bolel chrbat :lol:
rage
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rage »

Grim napísal:2. tak tú radu radšej rýchlo zabudni, lebo už som videl pár takých čo sa pohupovali zo strany na stranu a rozhadzovali rukami okolo seba na meter...vyzeralo to veľmi tvrďácky...až sa mi z toho chcelo smiať...
Nie som az taky ch*j, aj ked v tomto kontexte nebolo nelogicke mysliet si to :D som to trocha zle interpretoval, to je jedno.
Zajačik napísal:V tomto s tebou nesúhlasím. Rovnako tak aj ženy pozerajú na zovňajšok, príťažlivosť, sexappeal ;) V prípade ak ich chalan v prvom momente neosloví po fyzickej stránke, tak tá psychická sa stáva irelevantnou, nakoľko veľa dievčat nedá tomu "škaredému" chalanovi ani možnosť prejaviť sa...nebudú sa o neho zaujímať, vypadá z rámčeka "potenciálny partner" a môže si ísť max. tak pískať...
Aj ja si myslim, ze su nejake prahy, podobne ako na IQ obzvlast nezalezi, ale ked ho ma niekto 70 tak je skratka tupy ako kybel gitu a neda sa moc pouzit. Nie som nijaka deformita, no myslim, ze opacne pohlavie mava svoje prahy vo vseobecnosti vyssie posadene.
kathleen napísal:PRAVDA. robte vsetko preto, aby ste boli psychicky vyrovnani, najlepsie za kazdeho pocasia :). strasne to odobera energiu, ked vleciete balik komplexov a my baby sme potom v roli matky/sestry/ucitelky/kamaratky, len nie partnerky! a dalsi extrem, ked sa uzkostlivo snazite o nasu pohodu. byt v roli dietata ci nejakej znevyhodnenej osoby je tiez nic moc. howk!
Tak ja s tymito problemami otravujem len neznamych neborakov na nete :D nazivo nevyfnukavam.
Grim napísal:2. najlepšie Hip Hap Hop, najviac sa na to hodí RYŤMUS
Pocuvam metal hlavne :twisted: .
brainwirm napísal:omg ja tiez nesom najkrajsi a mam 55 kilo aj s topankami a to som tu uz riesil parkrat, a momentalne mam stvrtu frajerku, som s nou uz vyse roka a pol, a boli okrem toho aj nejake jednorazove ulety.. cize pokial nesmrdis a nechodis so zakasanou kosielkou v dedovych tesilakoch... tak je problem inde, a na tom sa da pracovat.. ako tu hovorili ludia predo mnou chod do spolocnosti, najdi si dajaku partiu, odviaz sa.. whatever
Toto ma povzbudilo, ja mam 75 kg ale som vysoky = tiez chudy jak lata. S tou spolocnostou bude treba nieco robit, jedna vec je, ze som si tu hladal rovnocenneho partaka, druha ze sa nepohybujem v nejakej diskotekovo-zurovacej partii. Kam by som neviem ci uplne sedel, to skor radsej vypadnem castejsie na nejake punk/rock/metalove koncerty.
ONdr3j napísal:rage: to ze som cakal je ten najmensi problem, hlavny problem vidim svoj vyzor (nadvaha), hamblivost (by som povedal ze velku hamblivost), zdravie, prachy, nulova spolocenska aktivita (nemam rad ani bary, diskoteky,...), necitim sa dobre vo velkej spolocnosti (najradsej som doma kde mam fakt nulovu sancu niekoho stretnut) a fakt nulovu (ale naozaj) sebadoveru a som hrozny smoliar, coho sa chytim do dodrbem... a uz ma to fakt prestava vsetko bavit, takyto skur**ny zivot je na nic...
mozno keby sa mi nieco postastilo (nemyslim priamo na sex) tak by sa mi zlepsila sebadovera ale zatial to nevidim ruzovo :?

a co sa tyka zovnajsku ako takeho tak zastavam nazor ze nech clovek akokolvek si ceni vnutro cloveka tak prve co na tom druhom uvidi je VZDY vyzor, nech sa snazi akokolvek tak vzdy vidi, vlasy, postavu, tvar, oci,...atd a nie ze ten sa postara dobre o rodinu, je mily, ma smysel pre humor,.... a + v dnesnom svete ide o vyzor a peniaze ale hlavne o tie peniaze, staci ze ma veeelmi tucne bankove konto a moze vyzerat aj ako shrek alebo mat hrb a jedno oko a bude velmi pritazlivy
Ja som chudy jak lata a furt sa mi vidi, ze niekto s nadvahou je na tom lepsie, lebo aspon ma skratka nejaku mohutnejsiu figuru, co maju zeny radsej... no susedova trava je asi vzdy zelensia :)
Skoda, ze nie si z Blavy, by sme sa mohli stretnut a niekde si spolu vyrazit.

axxis: ja robim so svojou postavou, ale budem si musiet asi nechat vypracovat stravovaci a cvicebny program od nejakeho trenera, lebo sa na mna nic nelepi zatial
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Ak by som ti mal poradiť tak prvé čo si musíš vytĺcť z hlavy je to, čo si zrejme vkuse nahováraš (som moc chudý, nie som príťažlivý etc.) No na druhej strane vidím problém v tom že si ten domáci gaučový typ - a to si si sám priznal, a uvedomuješ si, že takýmto spôsobom len ťažko nadviažeš kontakty. Ak ti to vadí tak zdvihni zadok a choď niekam, určite máš priateľov s ktorými môžeš niekam vyraziť. A koniec koncov ženy pobehujú všade, choď na prechádzku do parku, možno to vyznie ako klišé, ale taká knižnica je taktiež veľmi dobré miesto na nadviazanie kontaktov. :) Držím ti palce, je to len v tvojej hlave, nikto sa nenarodí s poslaním zomrieť ako panic ;)
ONdr3j
Professional
Professional

filipito: njn niekam chodit to sa lahko povie ale nechajme to tak, nepisal som sem lebo som sa chcel postazovat (filozofovat alebo priamo plakat nad mojou situaciou ako pisu hore vyssie) len som chcel aby rage videl kam moze dospiet ked to necha tak ako ja a nebude s tym nic robit

gulli: vytlct z hlavy? no neviem neviem ale kladivo nieje dobra moznost :D no ale vazne, ja viem ze to je len a len v mojej hlave (no nie len v mojej)

rage: hhh, no skoda ale do blavy som chodil od svojho prveho roka (az do nejakej 18ky) k doktorovi tak mozno sme sa aj niekde stretli :lol:
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Do svojich 18-tich som nemal nikdy ziadny vztah, pusu ani dokonca drzanie za ruku. Chodil som s kamosmi von a skoro kazdy vikend mali nejaku jednorazovku alebo dokonca niektori mali aj dlhsi vztah. Zavidel som im. Smiali sa ze im odhanam cupky :D . Ale mali pravdu lebo na diske dokonca ked som ku nejakej prisiel tak proste nikdy nic. Nechceli ma dievcata a to som nesedel doma za PC. Tak kde bol kur*a problem? Mal som vyholenu hlavu ako nejaky nacista, okuliare velke jak z rokov 80-tyh, skarede velke liliwordy, rifle len take hocijake co mi nasi kupili a o mikinach ani nevravim. Ziadnu vonavku a dokonca ani deodorant som nepouzival a chodil som neoholeny. Zrazu som dostal facku a nechal som si narast vlasy a zacal ich gelovat. Kupil som si mensie okuliare. Zacal som sa znackovo sportovo-elegantne obliekat. Poriadne vonavky, Casio hodinky, Retiazka atd.... Vodicak som si spravil (rodicia vtedy kupili nove super auto na pomeri nasho mesta) Takze som stale na nom lietal. A co sa stalo? Priatelky na prstoch ruk nespocitam, o jednorazovkach a napadnicok ani nevravim. O par dni mam 23 rokov. Ale zase mam uz tolko neprajnikov a zavistlivcov co o mne rozpravaju ze som namysleny dement, dievcata striedam atd...ale mozu mi vyskocit na ko*ot :lol: (Vsetky nechali mna kvoli mojmu jednemu problemu. Ja by ich nenechal. Ale ta co ked jedna odide a druha pride :P ) Co chcem povedat? Ze sa treba o seba starat, mat trosku sebavedomia, nesediet doma a zakladat blbe temy na hojku a vsetko bude.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Zaujímavé názory, všetky do jedného.
Určite súhlasím s tým, že pokiaľ nie si nejaký extrém, čo sa týka vzhľadu, tak v tom problém nebude. To vidím, len keď sa dve-tri baby rozprávame o tom, kto sa nám páči, tak máme problém sa zhodnúť na jednej spoločnej osobe. Dôležitejšie je vyžarovanie, sebadôvera a sebavedomie. Ľudia vycítia, ak si neveríš a vycítia to, čo si o sebe myslíš. Nemusíš teraz zo seba robiť alfasamca, len si nehovor o sebe veci typu: "takto to ostane, nikdy to nezmením, nikdy nebudem šťastný, nikoho si nenájdem", lebo ťa to predurčí k neúspechu. Skús sa tak nad tým nezamýšľať a najmä pri konverzácii s babami nemysli na to, že ju musíš zbaliť za každú cenu.
rage
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rage »

Dakujem za vsetky rady :) Poradili ste mi vela veci, ktore mam este pred sebou moznost vyskusat, urcite do toho pojdem.

Ondrej: splnil si presne svoj ciel a dakujem ti, ze si napisal. Radit ti ako n00b n00bovi nebudem, to by bolo ironicke :)

Ked sa tu objavi este niekto dalsi s podobnym problemom urcite napiste (a samozrejme aj dalsie success stories alebo nove rady su vitane).
ONdr3j
Professional
Professional

nemas zac rage :wink:
hadam sa odhodlam aj ja nieco skusit...
Napísať odpoveď