Grim napísal:2. tak tú radu radšej rýchlo zabudni, lebo už som videl pár takých čo sa pohupovali zo strany na stranu a rozhadzovali rukami okolo seba na meter...vyzeralo to veľmi tvrďácky...až sa mi z toho chcelo smiať...
Nie som az taky ch*j, aj ked v tomto kontexte nebolo nelogicke mysliet si to

som to trocha zle interpretoval, to je jedno.
Zajačik napísal:V tomto s tebou nesúhlasím. Rovnako tak aj ženy pozerajú na zovňajšok, príťažlivosť, sexappeal

V prípade ak ich chalan v prvom momente neosloví po fyzickej stránke, tak tá psychická sa stáva irelevantnou, nakoľko veľa dievčat nedá tomu "škaredému" chalanovi ani možnosť prejaviť sa...nebudú sa o neho zaujímať, vypadá z rámčeka "potenciálny partner" a môže si ísť max. tak pískať...
Aj ja si myslim, ze su nejake prahy, podobne ako na IQ obzvlast nezalezi, ale ked ho ma niekto 70 tak je skratka tupy ako kybel gitu a neda sa moc pouzit. Nie som nijaka deformita, no myslim, ze opacne pohlavie mava svoje prahy vo vseobecnosti vyssie posadene.
kathleen napísal:PRAVDA. robte vsetko preto, aby ste boli psychicky vyrovnani, najlepsie za kazdeho pocasia

. strasne to odobera energiu, ked vleciete balik komplexov a my baby sme potom v roli matky/sestry/ucitelky/kamaratky, len nie partnerky! a dalsi extrem, ked sa uzkostlivo snazite o nasu pohodu. byt v roli dietata ci nejakej znevyhodnenej osoby je tiez nic moc. howk!
Tak ja s tymito problemami otravujem len neznamych neborakov na nete

nazivo nevyfnukavam.
Grim napísal:2. najlepšie Hip Hap Hop, najviac sa na to hodí RYŤMUS
Pocuvam metal hlavne

.
brainwirm napísal:omg ja tiez nesom najkrajsi a mam 55 kilo aj s topankami a to som tu uz riesil parkrat, a momentalne mam stvrtu frajerku, som s nou uz vyse roka a pol, a boli okrem toho aj nejake jednorazove ulety.. cize pokial nesmrdis a nechodis so zakasanou kosielkou v dedovych tesilakoch... tak je problem inde, a na tom sa da pracovat.. ako tu hovorili ludia predo mnou chod do spolocnosti, najdi si dajaku partiu, odviaz sa.. whatever
Toto ma povzbudilo, ja mam 75 kg ale som vysoky = tiez chudy jak lata. S tou spolocnostou bude treba nieco robit, jedna vec je, ze som si tu hladal rovnocenneho partaka, druha ze sa nepohybujem v nejakej diskotekovo-zurovacej partii. Kam by som neviem ci uplne sedel, to skor radsej vypadnem castejsie na nejake punk/rock/metalove koncerty.
ONdr3j napísal:rage: to ze som cakal je ten najmensi problem, hlavny problem vidim svoj vyzor (nadvaha), hamblivost (by som povedal ze velku hamblivost), zdravie, prachy, nulova spolocenska aktivita (nemam rad ani bary, diskoteky,...), necitim sa dobre vo velkej spolocnosti (najradsej som doma kde mam fakt nulovu sancu niekoho stretnut) a fakt nulovu (ale naozaj) sebadoveru a som hrozny smoliar, coho sa chytim do dodrbem... a uz ma to fakt prestava vsetko bavit, takyto skur**ny zivot je na nic...
mozno keby sa mi nieco postastilo (nemyslim priamo na sex) tak by sa mi zlepsila sebadovera ale zatial to nevidim ruzovo
a co sa tyka zovnajsku ako takeho tak zastavam nazor ze nech clovek akokolvek si ceni vnutro cloveka tak prve co na tom druhom uvidi je VZDY vyzor, nech sa snazi akokolvek tak vzdy vidi, vlasy, postavu, tvar, oci,...atd a nie ze ten sa postara dobre o rodinu, je mily, ma smysel pre humor,.... a + v dnesnom svete ide o vyzor a peniaze ale hlavne o tie peniaze, staci ze ma veeelmi tucne bankove konto a moze vyzerat aj ako shrek alebo mat hrb a jedno oko a bude velmi pritazlivy
Ja som chudy jak lata a furt sa mi vidi, ze niekto s nadvahou je na tom lepsie, lebo aspon ma skratka nejaku mohutnejsiu figuru, co maju zeny radsej... no susedova trava je asi vzdy zelensia

Skoda, ze nie si z Blavy, by sme sa mohli stretnut a niekde si spolu vyrazit.
axxis: ja robim so svojou postavou, ale budem si musiet asi nechat vypracovat stravovaci a cvicebny program od nejakeho trenera, lebo sa na mna nic nelepi zatial