e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Ano stale 15 libier.V tom cervenom ramceku je sice 7.99,ale je tam carovne slovicko "FROM".
Ja som tiež platil cez pp a žiaden problém
e-shop: www.sportsdirect.com
Tiez neviem co stale riesite paypal, ja som cez paypal objednaval uz viac nez 10 objednavok a ani z jednou nebol problem
Co take najvecsie ste brali ??? Myslite ze by mohol byt problem s dvoma pomerne velkymy cestovnymi taskami ?
mne prišli dva balíky o rozmeroch cca 1 x 1 x 0,5 metra. Takže problem s rozmermi cestovnych tašiek či kufrov určite nebude.
-
Richard112
Novice
Zdravím,viem že teraz boli sviatky ale 4.4 Poslali SD balik ktory bol nadruhy den v GATWICKU,dalsi den v BRUSELLI,a od 6.4 ako je balik v bruseli sa to vobec nepohlo už 4 dni..
kedy je možne ze mi to pride ked teraz boli sviatky alebo cez sviatky nechodia?
kedy je možne ze mi to pride ked teraz boli sviatky alebo cez sviatky nechodia?
Neboj mne dva balíky trčali od štvrtka 05.04.2012 v Bratislave, tie došli dnes a tretí balík za zasekol v Bruseli, dnes sa to pohlo tak štvrtok 12.04.2012 najneskôr piatok doma.
Čo sa týka veľkosti balíka, okrem pingpongového stola by mali poslať všetko čo majú v ponuke.
Čo sa týka veľkosti balíka, okrem pingpongového stola by mali poslať všetko čo majú v ponuke.
-
Richard112
Novice
čiže možem to aj ja čakt tak do piatku? ked je od 6.4.2012 v BRUSELI? dneska je pracovni den a vobec sa to nepohlo
Objednaval uz niekto veci ktore este nemali na sklade teda Pre-Order ??? (cakam na jedne boty,ktore maju mat 23.Aprila)
Zaujimalo by ma,veci ktore na sklade maju a su aj v objednavke mi rezervuju ??
Alebo celu objednavku zbalia az ked im pride ten "Pre-Order" tovar ? (a ked sa medzitym objednane veci minuli,tak mam smolu) Nezabudli Vam po case tu objednavku spracovat ?
Zaujimalo by ma,veci ktore na sklade maju a su aj v objednavke mi rezervuju ??
Alebo celu objednavku zbalia az ked im pride ten "Pre-Order" tovar ? (a ked sa medzitym objednane veci minuli,tak mam smolu) Nezabudli Vam po case tu objednavku spracovat ?
-
Richard112
Novice
až ked pride pre order tak ti to pošlu..ale napriklad TAPOUT rika boli pre order a za 3 dni mi napisali ze tie veci maju na sklade a ze ich posielaju
Ano to viem,ze to poslu az ked pridu,ale co s tymi kusmi kt.su objednane a maju na sklade ?? dufam ze ich rezervuju,neze polovicku objednavky vypredaju 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No u nas ma kamarat velmi velke nestastie. 3x si stadial objednaval a 3x mu prislo poskodena vec. Najprv vyblednute tricko (ako z nejakeho vykladu), Potom opasok poskodeny a teraz nanovo squashova palka. Ma este niekto podobne skusenosti?
Uz sa da platit priamo v € (prepnete si to hore v pravo) no neni to prepocitane nejak vyhodne,ostavam pri plateni v GBP
Nechystáte sa niekto v blízkej budúcnosti robiť objednávku ? 
Zdravim,chcem sa spytat,objednal som si zo SD,teraz je to v linzi... zaujima ma ci nepotrebujem nejaky doklad o tom ze som to zaplatil,ked pride kurier,pretoze som to platil paypalom,ale on bude vediet ze je to platene kreditkou? Len to chcem vediet
dakujem za odpoved
Nie nepotrebujes ziadny doklad, ujo bude vediet ze je to zaplatene..len mu to podpises.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kamarati si objednavali a ja platil cez paypal jednu vacsiu objednvku. Nakoniec vsak im dali info, ze rifle neposlu. Ako je to s vratenim ciastky z celej sumy na paypal? SPravia to automaticky, alebo ako?
Stale mam totiz plabu na PP v In progress. Dik.
Stale mam totiz plabu na PP v In progress. Dik.
Ahojte! Neviete náhodou aká akcia bude na stránke SD v máji?
Mal uz niekto zasielku v Leedsi,dlhsie ako 3 dni ??? Moja tam uz je od Nedele,do Gatwicku zvykne odchadzat za 1,2 dni.
-
Scorpion90
King
u mna prebehlo vsetko hladko, az na to ze 1 tricko mi poslali ine ako mali. Doteraz som robil 5 objednavok, toto bolo prve zavahanie.