Re: Facebook
http://www.blog4all.sk/blog/ako-zistit- ... facebooku/
tu máš postup
tu máš postup
Super ďakujem obom funguje to
K++
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A kto nema GreaseMonkey, tak moze vyuzit tuto aplikaciu: http://apps.facebook.com/friendlistwatcher/home
Cawko mam taky problem dal som blokovat kamosa po case som ho odblokoval a teras mi ho neukazuje v chate v nastavniach som nenasiel nic cim to moze byt ako umna ani uneho nevie niekto pomoct ?
-
Soviet
Darca
vsak zadaj jeho meno dole do search. vsetkych ti tam nikdy neukazuje.
-
DanielDevil
Addict
dá sa ešte na fb vyhľadávať ľudí podľa e-mailu? viem že niekedy tá možnosť bola ale teraz to nemôžem nikde nájsť 
-
mirak2
Hardcore addict
napis mail adresu do toho vyhladavacieho riadku hore. a najde ti osobu, hladam takto osoby z pokecu podla nickov, funguje to 
Hore do vyhladavania miesto mena zadas email.
-
DanielDevil
Addict
tak som to skúšal a nenašlo to, takže asi je regnutá cez iný e-mail 
Daniel, dá sa nastaviť, že kto ťa môže nájsť podľa mailu: Všetci/Priatelia/Priatelia mojich priateľov
Takže môže mať tá dotyčná ten mail, ale tebe ju nájsť nemusí.
Takže môže mať tá dotyčná ten mail, ale tebe ju nájsť nemusí.
-
DanielDevil
Addict
hej, ja viem že hento sa dá nastaviť, ja som potreboval len to vyhľadávanie vedieť, ani neviem či tá osoba vlastne je regnutá na fb pod tým mailom čo som hľadal, každopádne to funguje cez to hlavné hľadanie...
vyriesil si to nejako? tiez by som toto uvitalLubosZ napísal:Ako vypnem zobrazovanie priatelov v chate nalavo, ktori niesu online ? Resp. pouzivaju pripojenie cez mobil, lebo ked kliknem na niektoreho, tak mi napise: Vaša správa bude odoslaná na telefón používateľa XXX.
Nemusite sa toho bat, historia chatu je synchronizovana, takze jemu to sice pride na mobil, ale ked chce, tak sa moze pripojit na PC a text normalne uvidi.
čaute, chcel by som sa spýtať či vie niekto ako sa volá tá ,,aplikácia,, nad chatom ktorá zobrazuje čo robia iní používatelia? na starom účte to mám nainštalované, a chcel by som vedieť ako si to dám aj na nový..ďakujem.

-
DanielDevil
Addict
malo by sa to volať "ticker" ale veď to sa neinštaluje, je to tam od začiatku, akurát sa to dá skryť...
-
Sarger
Guru wannabe
Ticker sa ti zobrazí len ak máš 100 a viac priateľov.
Da sa to nejak skryt ? Aby ostatni nevideli moju aktivitu..
DanielDevil napísal:malo by sa to volať "ticker" ale veď to sa neinštaluje, je to tam od začiatku, akurát sa to dá skryť...
ja to tam nemám, asi tým že mám nový account to môže byť?? prehliadač mám mozillu...ako si to zapnem??