Ano, taka UX31tka sa urcite po case rozpadne, a displej ma fakt otrasny. Z mentalne hendikepovanych degeneratov, ktori si myslia ze applu sa kvalitou nic nevyrovna a vsetko ostatne je automaticky hnoj je mi skutocne zle. Je v poriadku mat svoju oblubenu znacku, ale co predvadzas ty a mnoho ostatnych co si kupia produkt od applu a ziskaju pocit ze sa stali nadclovekom je skutocne na zamyslenie. Tak isto predpokladam ze aj ultrabook od lenova sa za chvilu rozpadne len preto ze na nom nesvieti jablko, ti vzdy robili strasne nekvalitne stroje, vsakze.rochedo napísal:
Nemam cas teraz vypisovat vsetky recenzie. V prvom rade ide o touchpad, ktory stale nevedia poriadne spravit na Windowse. A nikdy to nebude mat take gesta ako ma Apple. Jednak kopiruju presne ten isty tenky dizajn ale pouzivaju srackove materialy. Ano cena je niekolkonasobne nizsia. Ale ked potrebujem ultrabook tak mam prichystanu aj tucnu penazenku. Naco su mi lacne alternativy ktore sa po urcitej dobe rozpadnu ?
Su tam kompromisy pri jednotlivych modeloch. Jeden ma lepsi displej, druhy touchpad, treti najlepsiu konstrukciu ale este som nevidel taky windowsacky ultrabook, na ktory by si mohol povedat ze toto je vhodna alternativa za Air-ko.
Aspon ja osobne ked uz mam platit 1000+ Eur za ultrabook, tak si priplatim a idem do kvality.
Z tychto deziluzii by si sa mal dat liecit a nie ich verejne prezentovat na diskusnom fore.
Medzi AppleFan a AppleFag je obrovsky rozdiel.