Pyramida je skvela technika, ale nesmi se to s ni prehanet. Ja ji nasazuju tak na 1-2 tydny v rozmezi 3 mesicu a bohate mi to tak staci. Drepy, bench, mrtvy tah.Holubar napísal: obratena pyramida sa robi pri stagnacii...tak ale myslel som,ze ju pouzivaju len manici z profi-mr olympia at pod.,ktorym uz svaly nechcu reagovat na dalsiu pracu alebo uz proste nemaju kam rast a ne mladi chalani,co cvicia tak rok a tipujem,ze to este ani poriadne nevedia
Hodne mi na sile i objemu pomohly triple a double serie. Skvely trenink, ktery se da pouzit prakticky na kazdou partii, ale zase se to nesmi prehanet. Triple (popr. double) serie nasazuju vzdy tak 1-2 tydny pred planovanym zvysenim zateze. Na vetsi partie se mi osvedcily double a na mensi triple serie. Jedna serie se zklada z nekolika cviku, ktere se jedou po sobe bez odpocinku a az potom nasleduje pauza, ktera je o neco delsi nez u bezneho treninku.
Priklad:
stehna - drep + legpress
biceps - rovna osa + jednorucky + scottova lavice
Samozrejme musim pouzit mensi vahy, ale ve vysledku se to projevi 100% vytizenim svalu. Na konci treninku budete rvat bolesti