10 ludi vs. 1 tiger

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger?

Tiger
51
39%
Ludia
50
38%
Je mi to uplne jedno lol
29
22%

Celkom hlasov: 130

Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 10 ludi vs. 1 tiger

Príspevok od používateľa Spixy »

Bezbraní ľudia nemajú žiadnu šancu, okrem sily a hmotnosti má tiger ako dravec bleskové reflexy, "prax" v lovení a zabíjaní a pazúry s ktorými stačí len zaryť do nejakej tepny...
Samozrejme nie všetci by sa do tigra pustili, jednoducho by sa posrali a ušli (aj keď by vedeli že ich tiger dobehne).
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

johny29, ty si až vtipný normálne. A čo akože by ťa malo napadnúť v tej chvíli? Myslíš, že ťa zrazu osvieti? Skôr si myslím, že by si nedokázal rozmýšľať nad ničím a schúlil by si sa do klbka a dúfal, že si ťa nevšimne.

Kde, prosím ťa, tu bolo napísané, ako ho zabiť. Myslím normálny, reálny spôsob, pretože fantazmagórie ako je lámanie končatín sú proste nereálne.

A k tomu, ako by dokázal zabiť všetkých desiatich ti hádam nemusí nikto nič písať. Tiger má jednoznačne väčšie predpoklady, ktoré tu už viackrát padli, k tomu, aby ich dal dole.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

No skus napisat ako si to predstavujes, ako by to prebiehalo.Co by spravil tiger a clovek.
konkretne postupy a nie tiger byt velka silna rychla,zabit 10 ludi.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Je viac moznych scenarov, uvediem 2.

Ludia sa budu snazit drzat pokope. Tiger sa do takehoto supera nepusti, bude sa snazit uniknut. Automaticky staci aby sa jeden z neho dotkol, podrazdi tigra, staci ze tiger spravi vypad a prinajlepsom ho poskriabe "iba" 10 cm pod kozou, prinajhorsom mu polame rebra, pretrhne dolezitu tepnu na co clovek vykrvaca behom chvile. Ak sa budu snazit po nom hadzat, ma urcite vyhodu v rychlosti ze akurat tak dopadnu na zem, alebo ako ty budes letiet tak on tiez vyskoci a da ti KO ze koncis. Ked ty budes letiet konstantnou rychlostou dajme tomu a on proti tebe vyrazi, sposobi ti to take skody ze po dopade mas v prdeli chrbticu a ine dolezite veci v tvojom tele. Takto by to mohlo pokracovat az do konca. To ze sa nanho vrhnu 10 naraz, tak to akoze prepacte ale tiger nie je tank, ako sa chce 10 ludi naraz vrhnut naraz nanho to fakt netusim.

Druhy scenar je ze ludia budu po samote a budu sa ho snazit obist a zmiast. Tiger by si vybral jednotlivca po ktorom by zautocil, vtedy by sa po nom ludia mohli vrhnut, lenze tiger nelovi, pokial ho budu zboku kopat tak bude kaslat na svoju obet a pojde dalej po tom co ho kope.

Teraz uved ty ako si to predstavujes.
johny29
Medium Star
Medium Star

sposob 1:
Ludia sa budu snazit drzat pokope. Tiger sa do takehoto supera nepusti, bude sa snazit uniknut. Automaticky staci aby sa jeden z neho dotkol,
Cele sa ti to zaklada na tom, ze by sa ho niekto dotkol, ale ako? pises ze tiger sa do takeho supera nepusti. tak ako je mozne ze tiger je tak blizko, ze clovek je shopny sa ho dotknut. a este preco by clovek mal dovod provokovat tigra?

sposob2:
obist a zmiast? tiez si to neviem predstavit. tiger je rychlejsi a za den prejde od 30 do 80km, to uz ako by ho obehli. a znova otazka preco by to robili?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Ja som ta poziadal aby si podal tvoju predstavu boja. Ty len hladas chyby v mojej, to je bezna argumentacia niektorych ludi na tomto fore, ze "ja mam pravdu lebo to tak je a jedine co robim je ze hladam nelogicke chybicky v tvojej argumentacii". Pokial nepodas tvoju predstavu, ja nemam dovod dalej diskutovat pretoze ja budem moct napisat hocico a ty nikdy nedas nic z vlastnej hlavy, len budes hrat na slovicka z toho mojho.
johny29
Medium Star
Medium Star

Som rad ze si to pochopil. Doteraz sa tu pisali len moznosti ako clovek zabije tigra, a reakcia bola ze sa to neda nemozne. Mna tiez nebavi pisat nejaku moznost ako zabit tigra ked ta druha odpise len tym ze tiger je rychly a silny.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To ako tiger zabíja tu bolo písané x-krát. Pravdepodobne by to boli rýchle skoky štýlom atak-ústup-atak-ústup... škodu by páchal buď švihom laby s pazúrmi (rozpárané bruchá, krvácanie, zlomené väzy, kosti..), prípadne rýchlym zakusnutím so snahou preťať tepnu, prípadne ak by nestíhal alebo netrafil, tak by ti tým hryzom stiahol tvár z lebky...

Stačí?
pinco
Darca
Darca

Tiger "byť veľká, silná, rýchla" a hlavne mať zbrane v podobe pazúrov a zubov, ktorými dokáže spôsobiť veľké zranenie a takisto jeho telesná schránka, koža, svalstvo, sú oproti ľudskej schránke oveľa odolnejšie na poranenia, kdežto človek disponuje len svojimi končatinami, ktoré síce dokážu uchopiť predmety, ale svalstvo v nich nie je ani zďaleka také, ako u tigra, nehovoriac o tom, že tiger má pazúry asi ako samotný prst. Sám človek nemá potrebnú silu, aby udržal jeho laby a zuby od seba a takisto je to zviera, ktoré má oproti človeku oveľa rýchlejšie reflexy, takže samotný výpad človeka si vie uvedomiť a zareagovať oveľa skôr.
Nejdem ti tu písať opis boja človek vs. tiger, lebo je to len fantazírovanie, ale tiger môže jedným rýchlym výpadom, kde rozdá pár "faciek" jednou aj druhou labou, zložiť aj troch ľudí naraz. Pri 300 kg zvierati s veľkou silou a 10 cm pazúrmi stačí akýkoľvek kontakt, aby dokázal spôsobiť otvorenú ranu, krvácanie. V tomto prípade je možno človek schopný ešte útoku, ale už nie s patričnou silou a otázne je na ako dlho. A už tu máš len 7 ľuďí, ktorých tiger pri akejkoľvek snahe priblížiť sa k nemu, pošle labou k zemi. Keby sa aj hodili naraz na neho, tak by ich po jednom buď dohrýzol a zároven tým, ako by sa 300 kg metalo a skákalo, tak by ich zo seba striasol. Keďže berieme do úvahy, že zranený človek, by bol schopný boja, berme do úvahy, že aj zranený tiger by sa naďalej bránil. Je všeobecne známe, že poranené zviera je ešte agresívnejšie. Ber aj do úvahy, že tiger má vyšší prah bolesti a neraz sa stali prípady, že zviera chytené do pasce si samo odhryzlo končatinu. Takže aj keby sa niekomu podarilo zlomiť tigrovi nohu, tak stále má plne funkčné predné laby, ktorými rozdáva jednu ranu za druhou a nedovolí človeku priblížiť sa. Takto ich postupne dáva dole a keď už je človek na zemi, tak oproti, možno aj zranenému tigrovi, nemá šancu.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mimochodom tiger dokáže aj pri svojej veľkej váhe pohodlne vyliezť na strom a ešte na ňu aj vytiahnuť svoju korisť. Taktiež bez problémov vyskočí 3 metre do výšky. To znamená, že v nohách má ozaj obrovskú silu, takže zmietnuť zo seba nejakých tých ľudí by mu nerobilo vôbec problém.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja som sice na tigrovej strane ale bol by som rad keby mi niekto konstruktivne zkritizoval moju taktiku - lebo zacinam mat pocit, ze by mohla fungovat
javatar napísal:jedine ci mi napada je vyzliect si koselu (pripadne viac - riflovina mi pripada najidealnejsia) dobre omotat okolo ruky a obetovat ruku, pri vhodnej konstalacii hviezd by mohol mat tiger v krku neprehltnutelnu gucu (a sliny by mu velmi nepomohli to prehltnut - to by musel fest slintat) a udusit sa - ak by sa toto podarilo, jeden by vykrvacal a zvysok by mal na veceru tigra - ale ani tejto moznosti velku sancu nedavam
pinco
Darca
Darca

Nevidím dôvod, prečo by tiger mal žrať nejakú látku. Podľa mňa by ju hneď vyvrátil späť.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tiger má veľmi silný dávivý reflex a nemal by problém to vyvrhnúť. Ale ľudia by tým získali minimálne 10 sekúnd. Predsa len sa nedokážeš účinne brániť keď zvraciaš.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Neviem si predstavit, ako by niekto napchal tigrovi ruku omotanu koselou az do zaludka. Este tak mozno hadovi :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

javatar napísal:ja som sice na tigrovej strane ale bol by som rad keby mi niekto konstruktivne zkritizoval moju taktiku - lebo zacinam mat pocit, ze by mohla fungovat
Len nájdi jedného človeka z tých 10, ktorý sa na toto podujme. :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak aby som upresnil - cielom je vrazit mu to do krku (nie do zaludka), tesne predtym nez ta zlozi labou alebo tak (pripustam, ze to nie je velmi pravdepodobne ale nevidim na tom nic nemozne)
guca musi byt v krku dostatocne aby si ju nevyskriabal labou
davivy reflex v tomto pripade nepomoze, rovnako ako nepomoze prehltnutie - platenu koselu mozno ale taku riflovinu urcite nie - okamzite totiz do seba nasaje dost vody a skus vyvratit alebo prehltnut nieco totalne suche (a neustale vysusujuce tvoj krk, pazerak a podobne) a zaroven vacsie ako tvoj krk - jednoducho to nepojde (v realnom case proste tolko slin nevyprodukujes)

dorucenie guce do tigrovho krku je nepravdepodobne (preto som stale na strane tigra) ale chcel som citat preco by to malo byt bud nemozne alebo neucinne

dufam, ze som sa tentokrat vyjadril dostatocne jasne :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

javatar napísal:tak aby som upresnil - cielom je vrazit mu to do krku (nie do zaludka), tesne predtym nez ta zlozi labou alebo tak (pripustam, ze to nie je velmi pravdepodobne ale nevidim na tom nic nemozne)
guca musi byt v krku dostatocne aby si ju nevyskriabal labou
davivy reflex v tomto pripade nepomoze, rovnako ako nepomoze prehltnutie - platenu koselu mozno ale taku riflovinu urcite nie - okamzite totiz do seba nasaje dost vody a skus vyvratit alebo prehltnut nieco totalne suche (a neustale vysusujuce tvoj krk, pazerak a podobne) a zaroven vacsie ako tvoj krk - jednoducho to nepojde (v realnom case proste tolko slin nevyprodukujes)

dorucenie guce do tigrovho krku je nepravdepodobne (preto som stale na strane tigra) ale chcel som citat preco by to malo byt bud nemozne alebo neucinne

dufam, ze som sa tentokrat vyjadril dostatocne jasne :)
to uz realnejsie vidim to lamanie noh
vidim to fake nerealne kedze to ako vie tiger otvorit tlamu je podla mna dostatocne na to, aby to vyvratil...a ked si niekedy videl ako vie slintat napr taky pes v akom rekordne kratkom case, tak ti musi byt jasne, ze slin by mal urcite dost...nehovoriac ze keby sa ti to aj podarilo tak on to nemusi odtial dostat len samotnymi vnutornymi svalmi, staci par krat riadne potriast hlavou a ono to proste vyleti, myslim ze krcne a chrbtove svalstvo tigra je dostatocne silne z toho, ze cely zivot tym trha potravu nato aby to proste vyhodil von...nehovoriac o tom, ze ked grcas tak sa ti roztiahne pazerak aby to islo lahsie von, opat porovnanie so psom, ak si videl grcat/kaslat psa tak vidis ze ten krk sa vie dost pootvorit aby umoznil volny priechod toho co chce davit
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:P boze uz prestante podme si tu dat ine chutovky.

Tiger VS 10 ludi s peprovym sprejom.
tiger vs 10 ludi s echt ostrym rambo nozom.
Tiger vs rucny granat.
Tiger vs 10 ludi s paralyzermi.
Tiger vs naslapna mina.
Tiger vs bandaska benzinu a zapalky.
tiger vs 50 BMG.

aaaa moja chutovkaaaaa... tiger vs 10 ludi vo VODE !!!! ono tiger je tiger, som zvedavy ako tu uplave ked ho niekto pritopi. . .
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

A dementny qwerty vs tiger...
Prílohy
618px-JeanLucPicardFacepalm.jpg
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

qwerty-xyz napísal::Tiger vs bandaska benzinu a zapalky.
ROFL, to akoze zapalky sa same zapalia a benzin sam od seba poleje tigra? :smt043
Qwerty, ja neviem ci si fakt sprosty alebo len trollujes. Ale pre tvoje dobro dufam v druhu moznost...
Zamknuté