SAMSUNG Galaxy S II

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

Re: SAMSUNG Galaxy S II

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

okej okej,... preco od operatora dostali skor, a my co mame od vyrobcu tak neskor? ved by to malo byt naopak
Polo-X
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

nemyslim si, aj ked neviem preco ma operator skor ako cisty aparat ale dedukujem ze operator sa ti stara aj o aktualizacie kedze si to kupil unho a pod jeho znackou...
asi maju nejaku dohodu alebo nieco...

v podstate je to jedno skor ci neskor ho maju vsetci...
qwerty-xyz

cisla zostavajucich snimok na fotaku stale neukazuje . . . .

---sialene samovybijanie, baterka je mimo behom 12 - 16 hodin, priznavam ze to moze byt kvoli nejakej blbej aplikacii ktora bez v pozadi a nevidno ju ani na liste ani v spravcovi uloh ani v RAM ke ale bezi, naposledy som sa stretol s takou GPS RADAR ktory scucol baterku behom par hodin a ani nebol zapnuty, po odinstalovani vsetko v poho.

--- sialene prehrievanie, telefon mam v dvoch puzdrach a nie ze je teply ale veeeelmi horuci hlavne v oblasti fotaku, proste hore, ale nieco nenormalneho. Chvilka hrania 2D hry a amen. Mozem vyprazat na nom.

--- Bluetooth polozky sa NEPRIJIMAJU automaticky ani po sparovani, vzdy vyzaduje potvrdenie, to pred tym nerobilo. Sprarovalo sa a sosalo to co prislo.

:!: :!: :!: :!: POCASIE ktore je zobrazene na lock screene NEFUNGUJE dobre, klasicky na ploche ano, ale na lockscreene nie.
:roll: more same chyby ako u debilov . . .
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Zdravím snáď mi niekto bude vedieť pomôcť, po prechode pri samsung galaxy S2 mam problém s kontaktami, ktoré mám uložené v jednotlivých skupinách.
Ide o to, že ku každej skupine mam iný song, ktorý je pre každú skupinu iný.
Problém nastáva keď mi niekto z danej skupiny vola tak mne hraje len ten song, ktorý je určený pri všetky kontakty, ktoré nie sú uložené v žiadnej skupine.
Vedel by mi pls niekto s týmto problémom pomôcť?
P.S ani po ručnom priradený songu ku kontaktu daný song nehrá tak ako aj pri úprave celej skupiny na daný song.
PRI verzii 2.3.5 sa daný problém nevyskytol.

Ďakujem
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

tak ako chlapi,oplati sa aktualizovat na ICS ci nie?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

nosooo - tú otázku si myslel vážne? :)...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

jj myslel :P
tak ak ma byt o dost horsia vydrz baterie,mam sa prehrievat alebo co tak sa neoplati to aktualizovat :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No, to robil SGSII bez iCS, tak ako aj mnohé iné mobily, iCS to fixol, aspoň čo som ja upgradoval HTC čka a SGSII...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

ja som mal po upgrade na ICS trochu problem s WiFi, teda stale ho mam. niekedy sa stane, ked ju spustim, ze ikonka sa trochu podsvieti (ako ked sa zapina), ale nezapne sa. neda sa ani vypnut, pomaha len restart. ale to sa mi stava pomerne zriedka, takze som sa s tym naucil zit. inak je ICS pecka :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zvláštne, mne to fičí na SGSIII v pohode, ak myslíš tú čo je v tej hornej lište. Trochu mi vadí že tam stále nie je zapínanie a vypínanie paketových dát a je nutný externý widget, alebo mi niečo ušlo? :D
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja paketove data vypinam bocnym tlacidlo kde je vypinanie. teda inak povedane, mam paketove spojenie stale deaktivivane, jedine ked mi pride MMSka si ho pustim. internet vyuzivam najma wifi, resp. som skoro stale na NTB
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ow, dobré vedieť :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

marat01 napísal:ja paketove data vypinam bocnym tlacidlo kde je vypinanie. teda inak povedane, mam paketove spojenie stale deaktivivane, jedine ked mi pride MMSka si ho pustim. internet vyuzivam najma wifi, resp. som skoro stale na NTB
Ako si mozes zapnut paketove data, az ked ti pride MMS? Mne to nechcelo tu MMS stiahnut dodatocne aj ked som Packet data zapol. Co som urobil zle?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to by som aj ja rad vedel..zatial mi to tak nefungovalo ani na jednom mobile..ja som preto zmenil nastavenie pre internet (tym padom nefungoval) a isli mi len MMS
qwerty-xyz

su osobitne nastavenia pre MMS, potom pre internet a potom je nastavenie oboch spolu, pokial si niekto sam dobrovolne odfajci nastavenie netu, tak mu MMS pojdu nadalej len mu nepojde net, kto pouziva kombinovane nastavenie internet plus MMS tak ked si ho odpali tak mu moznoze nepojde ani jedno ani druhe, .... ja mam kombinovane nastavenie.

inak k tomu wifi sa to sem tam stalo aj mne ze zmrzla ikonka, inak vsimol si niekto ze pri foto a video listy poo bokoch na foto SU a pri video NIE SU ???

Uplink rozpis sa o SGS 3 ke ked to zvladnes, nejako ma prechod nelaka (hlavne kvoli foto a video, .... ostatne ma moc netrapi)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

Som tiež vlastníkom tohoto mobilu a som zatial spokojny. Neviem prečo by som mal mať vypnute paketove data ked je predplatene 1 gb mesačne a ked mi príde domov faktura a mám to v kuse zapnute tam maximal čo preťaham je tak 500-600 mb takže k čomu to vypínať ?? wifi prečo by malo byť zapnute ked ho netreba? k čomu software je tam ten čo tam bol pri kúpe neviem či sa to vobec oplatí prehadzovať za ten novší.
peter512
Novice
Novice

Re: SAMSUNG Galaxy S II ics

Príspevok od používateľa peter512 »

Ahoj, kde sa da vypnut posielanie na pozadi ?
Synchronizaciu som vypol ale aj tak posiela udaje ....
play.google.com !!!

na 2.3.5 to sa dalo
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Čo? Dátový prenos? Či na čo sa to pýtaš? Ak áno, tak podrž tlačidlo na zapínanie/vypínanie a tam si vyber Data Network Mode a deaktivuj. Teda pokiaľ sa pýtaš na SGS2.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

Matej18 napísal:Som tiež vlastníkom tohoto mobilu a som zatial spokojny. Neviem prečo by som mal mať vypnute paketove data ked je predplatene 1 gb mesačne a ked mi príde domov faktura a mám to v kuse zapnute tam maximal čo preťaham je tak 500-600 mb takže k čomu to vypínať ?? wifi prečo by malo byť zapnute ked ho netreba? k čomu software je tam ten čo tam bol pri kúpe neviem či sa to vobec oplatí prehadzovať za ten novší.
asi preto ze su ludia ktori limit prekrocia, ved ked ho ty neprekrocis tak to neznamena ze ho nikdo iny neprekroci predsa....
ja osobne ho vyuzivam na net v praci na ntbk a stava sa mi ze limit prekrocim... takze preto ma niekdo vypnute paketove data ked ich nepotrebuje... logika ved

wifi sa da lahko vypnut a ja ju zapinam doma kde mam wifi a vsetko potrebne nataha, zauktualizuje a setrim limit paketovych dat... to iste aj ked je verejne dostupna wifi a potrebujem nieco na nete...

ci sa oplati aktualizovat android tak to asi ani nestoji za komentar... nuz ked nechces neaktualizuj
len poznamka ze z povodneho co som mal 2.3.3 co bol zrut baterky sa 2.3.5 osvedcil a teraz pri ig4 mam z toho tiez dobry pocit a telefon sa mi zda ze reaguje dost rychlejsie... ja som s aktualizaciou zatial spokojny a nenasiel som nejaky zasadny problem...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja to vypinam preto, lebo mi to neskutocne nici baterku. mam zapnutu synchronizaciu aj ju chcem mat zapnutu. totiz ked sa pripojim, pekne mi vsetko zosynchronizuje. nebavi ma ju mat vypnutu a vzdy ked sa mi zachce ju spustit.
ked mi pride MMSka a mam vypnute datove prenosy, tak sa mi zobrazi len datum a velkost aku ma. pod tym sa mi zobrazi tlacidlo stiahnut. zapnem datove prenosy, opat si otvorim MMS a stlacim stiahnut. niekedy to chvilku trva kym sa zapne datovy prenos, ale potom sa stiahne. Obcas (velmi zriedka) sa mi stane, ze mi pride sprava o tom, ze sa nepodarilo stiahnut spravu, ale sprava sa stiahne.
Napísať odpoveď