SAMSUNG Galaxy S II

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SAMSUNG Galaxy S II

Príspevok od používateľa guess.whoo »

alebo ako pisal qwerty - ak mas napr. O2 a nie si v meste tak ta moze aj porazit
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

asi tak, na obesenie sa v niektorych oblastiach, .... :arrow: radsej offline navigaciu. So stiahnutymi mapami dopredu. Aj ked taka europa si pekne spapka pamate.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Tie mapy maju par mb a daju sa tiez nacachovat cez wifi. Zatial kade som siel nikde som nemal problem. Kedze tie mapy sa nestahuju vzdy a vsade, ale len raz. Btw mam O2 a jazdim prevazne po meste a este sa mi ani raz nestalo, ze by som nemal mapu. Jazda po dialnici detto + par dedin kde ani prvym prejazdom som nebol bez mapy. Ten internet pre tu navigaciu je potrebny aj z dalsieho hladiska a to je vyuzitie hlaseni obmedzeni, upchatych ciest, hliadok, radarov, nehod... Real time dopravny servis so zobrazenim na mape je na nezaplatenie.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

1/
Why doesn't Waze work with OpenStreetMaps?

We are committed to keeping Waze free for our end users who help build the system, yet we're a commercial company who's looking to generate revenue. When looking at the OSM licensing terms, we felt that they might limit us from certain business models in the future, and, therefore, decided to use TIGER maps instead. This may change in the future, however, and we are open to potential cooperation with OSM, and other, similar, services down the line.

2/
Ked ti vypadne spojenie tak neostanes bez map, nestahuju sa real-time. Ze ti nebude hlasit najnovsi dopravny servis je len minimalna dan. Ak ides do miest kde nie je mobilny internet vobec (zahranicie) tak staci naplanovat cestu tam kde mas internet a mapy sa stiahnu dopredu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

este som to nepustal, ale sygic ma tiez online podporu ... :) ci? myslim tie hlasenia hliadky a podobne...

mimo ineho sa skus s tym fajnovym O2 prejst aj po vychodnom slovensku po niektorych oblastiach, kde chytis tak akurat edge (ci co to je to E cko tam) a rychlost nacitavania sa je riadne biedna. Ale oki, nehadam sa, nemam vyskusanu tu tvoju, svoju sygic som dostal gratis, .... tak naco sa trapit s dalsou, ...
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Ahojte, som tiež vlastníkom tohto mobilu a chcem sa spýtať či je možnosť ho nabíjať cez USB. Pretože akonáhle ho pripojím k notebooku cez usb kábel tak sa mi pripojí na spôsob manipulácie s dátami. čiže ako USB. Ale sú situácie keď som v koncoch s batériou a potrebujem ho nabiť a jediná možnosť je NTB.

Ďakujem za odpovede

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2012, 17:59)
Tak nič, všimol som si že sa aj nabíja :D
Tak sorry za spam. Vidím že po ťažkej sobotnej noci by som mal viac premýšľať a až potom písať :D

a tupým dementom ďakujem za znižovanie karmy. Si asi kompenzujete škaredú frajerku, alebo syndróm slipovej dáždovky čo? :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

oficialny update na ICS okolo polky marca
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Potrebujem dostat kontakty z mojho HTC Touch HD do Samsung Galaxy S2. Bohuzial, skopirovanim na SIM to nejde, kedze to HTC vyhodi "Invalid parameter" (zrejme mu vadi diakritika).
Jediny soft, ktory by to mohol zvladnut a ktory poznam, je Mobiledit, ale ten toto v trial verzii neumoznuje a full si na jedno pouzitie urcite nebudem kupovat.
Viete niekto poradit, pls?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Bez nejakeho zdlhaveho hladania aplikacii, ktorych je urcite neskutocne mnozstvo, napriklad:

HTC --> OUTLOOK
OUTLOOK --> export do vcf
GMAIL --> import VCF
GMAIL --> SGS2
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mek: MyPhoneExplorer alebo rovno export a import cez GMail. Ale cez GMail pozor na to, ze ak mas ku kontaktu napriklad 4 telefonne cisla, tak niekedy ich nepresenie vsetky, neviem preco. S MyPhoneExplorer ale nebude ziadny problem.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vdaka za rady. MyPhoneExplorer pozna len telefony SE a androidove, ale HTC nie, takze ten bol pre mna nepouzitelny. Skusal som este najst nejaky soft, ktory by bol aj pre android aj pre HTC, ale neuspesne. Nakoniec som pouzil ten mobiledit a prehodil som si nielen kontakty ale aj SMS.
Este by som mal taku malu otazocku: Ako to, ze ked mam ten samsung pripojeny cez USB, tak mi v nom nejde internet? Pri starom HTC to bolo samozrejmostou, ze som mal v mobile internet cez pripojeny PC. Da sa to niekde nastavit? (nikde som nenasiel a zda sa, ze ani google nevie)...

//autoeditácia príspevku (07. Mar 2012, 18:02)
Dalsia podivna vec: regionalne nastavenia ako je format datumu a casu, mam americke, t.j. tyzden sa zacina nedelou, format datumu je s lomitkami atd. Zmena jazyka na slovencinu nepomohla a osobitne nastavenia regionalnych zvyklosti som nenasiel. Aj tak by som si chcel ponechat jazyk telefonu anglicky, ale tieto ostatne veci by som chcel mat slovenske. Opat, v starom HTC to tak slo, tu sa nedokazem dopatrat k tomu nastaveniu (ak je). Poradi niekto, pls?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dni v tyzdni sa nastavuju cez kalendar.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hm, teraz som si vsimol, ze v kalendari tu dni v tyzdni v poriadku, len pri vytvarani/editacii budika je to nespravne. Asi bug v tej aplikacii...
No rad by som zmenil aspon ten format datumu, v nastaveni mi to ponuka len tri americke a nie je tam volba vlastneho... ako DD.MM.YYYY
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Máš tam original alebo custom ROMku ?
kontakty, sms, mms a call log synchronizuj s gmailom, je to najlepšie.
Nastav si v mobile, nech sa ti pripája ako disk, nie ako USB tethering, potom by ti net mal ísť (mne ide v pohode po pripojení aj na 2.3.7 aj na 4.0.3)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Je to custom ROMka - UltraToxic. Kontakty a SMS som uspesne prehodil aj bez synchronizacie :)
Co sa tyka toho USB: defaultne sa pripoji mobil pod svojim nazvom a vidim ho v Tomto pocitaci ako mobilne zariadenie, a v nom su dve polozky Phone a Card. Jedine, co mozem v telefone zmenit, je pripojenie priamo ako USB mass storage, ale to mi odpoji sd kartu od mobilu a pripoji ju na komp, a naviac to vyzaduje cachre-machcre s odpajanim a pripajanim kabla. Myslim, ze toto si nemal na mysli...?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

To tam tým pádom máš jadro 2.3.6 android (ak správne pozerám), takže by som ti rád poradil, aby si tam flashol niečo so 4.0.3 jadrom.
Tá ROMka má iba ENG lokalizáciu, takže tam nebudeš mať nikdy všetko po SK.
Máš ju flashnutú na SD karte, tým pádom, keď sa ti používa SD karta (ako mass storage atd..) tak sa ti nemôže editovať systém a preto ti nejde internet (ani sa ti nikto nedovolá pravdepodobne).
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pockaj pockaj, ako ze ju mam na SD karte? Co vobec znamena pojem "SD karta"? A co pamat telefonu?
Ja mam za to, ze pamat telefonu je namountovana do / (a to vratane /sdcard) a SD karta je ta mala vec ktoru vkladam do slotu v telefone a je namountovana do /sdcard/external_sd
Ta ROMka ma vela jazykov, aj slovencinu, takze mal som tam vsetko po slovensky az na tie datumy. Ale uz som si nastavil anglicky jazyk a lokalne nastavenia slovenske, pomocou morelocale (en-SK).
4.0.3 je ICS nie? A ten este na SGS2 nevysiel. Ci ako je to?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Môže mať veľa jazykov, ale nemusí mať plnú slovenskú lokalizáciu.. že nemá všetko v SK preložené.
4.0.3 už je aj oficiálne. Ja ju tam mám už 3mesiace v podobe stock ROM. Teraz vyšla pre niektoré krajiny official ROMka, takže už je aj official distribúcia..
Ty ju máš flashnutú v pamäti telefónu, ktorá sa ti správa ako "mass storage" ako celok. Tým pádom, keď ju pripojíš do PC, tak sa ti to ako celok správa ako "mass storage". Nájdi si inú ROMku. Skús inú ROMku.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

ako vam prebehla aktualizacia na icecream?
mne stale nic ani kies nic nehlasi
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Sk verzia este stale nie je (podla mojich informacii).
Napísať odpoveď