Kde sa daju najst normalne dievcata?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kde sa daju najst normalne dievcata?

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja ťa chápem, len opakujem, že to nebol môj darček, ale náš spoločný. Môj bol len nápad. Navyše, tá kytica bola k MDŽ a nie darček na bežný deň. V tom prípade áno, to už by bolo fest veľa.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nemyslím že sa kvety v dnešnej dobe chápu ako niečo extra. To skôr MDŽ sa chápe ako komunistický "sviatok". Keby jej dáš kvet k meninám či narodeninám, tak v pohode. Ale na MDŽ? To sa aj dávajú ešte darčeky? Ja som mamine a priateľke tiež dal bonbony, ale čo viem tak 90% ľudí tento sviatok neberie ako sviatok. A vy ste dokonca obdarovali ženu ktorá vám nie je ani matka ani frajerka. Možno preto taká reakcia
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kolegyniam (a obchodnym partnerkam) kazdy rok na mdz objednavame kvety. naozaj krasne kytice.
.
vsetky zeny su rovnake :) ..este tyzden sa daju doslova "natierat na chleba".. :)

//na tej Terpentinovej zalezitosti nevidim nic zle. V portfoliu Zeny (a zaroven kazdeho slusneho cloveka) musi byt aj schopnost prijat kompliment a darcek. Ak je jej neprijemny, uctivo podakovat a odmietnut.

Tu si davame rady, kedy treba zene otvorit dvere, davat prednost do schodov.. zatial co mnohe maju v etikete take medzedy, ze sa to az zda neuveritelne. Stretnut Damu vo veku 20-30 je pomaly rarita.

Smutne
Terepin
Addict
Addict

Na jednu vec som zabudol:
zuzanuska napísal:Ženy sú aj v obchode :wink:
Áno, sú. Vo veku 45+. :-D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a mladšie ako 45 rokov nechodia nakupovať?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ale Terepin, to si z nás už robíš srandu. Zas preháňaš. V obchodoch stretneš toľko mladých dievčat (najmä vo veku od tých cca 15- 30). Napr. ide leto, nakupujú tričká, sukne, krátke nohavice.... nemyslela som zrovna len potraviny.
Terepin
Addict
Addict

Moment, ty si mala na mysli nakupujúce ženy? V tom prípade zrejme hej. Ale ja nechodím do obchodu kvôli obzeraniu opačného pohlavia, ale kvôli nakupovaniu. Šokujúce, ale je to tak.
Námatkovo si spomínam na mladé ženy. A tiež si spomínam na ich partnerov a ich deti.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A ja si zas kľudne obzriem chlapov v obchode. Šokujúce, ale je to tak :lol: Minule som sa napr. previezla v NewYorkeri aj na to vrchné poschodie (neviem, či je to tak všade, ale v Mlynoch v Nitre je NewYorker na prízemí i na poschodí) a tam je prevažne oblečenie pre chalanov.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

pocuj Terapine
poviem ti take zaujimave prislovie: "Kto chce, hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody". Dufam ze si pochopil co tym chcel basnik povedat. No a ty spadas do kategorie ze chces, ale hladas dovody preco nie, lebo nemas ani paru jak nato a svoju neschopnost zvalujes na vsetko ostatne, len nie na seba. Takze moja rad znie, zacni sa toho prislovia drzat a nepozeraj na vsetko strasne negativisticky.
Tvoj problem nespociva v tom najist si tvoju vyvolenu, ale nadviazat rozumny kontakt (pripadne vztah) s akoukolvek zenou.
Terepin
Addict
Addict

Zvalovať na seba som ju nechcel, aby som nepôsobil, že sa len ľutujem.
Čo u teba znamená normálny vzťah? To je totiž veľmi relatívny pojem.
Terepin
Addict
Addict

zuzanuska napísal:A ja si zas kľudne obzriem chlapov v obchode. Šokujúce, ale je to tak :lol: Minule som sa napr. previezla v NewYorkeri aj na to vrchné poschodie (neviem, či je to tak všade, ale v Mlynoch v Nitre je NewYorker na prízemí i na poschodí) a tam je prevažne oblečenie pre chalanov.
Nuž, v potravinách fakt nemám čas sa obzerať po ženách. Navyše, a na tomto si zgustnem, nehovorili ste mi len tak čírou náhodou že ženy nemám vôbec riešiť? Že kto nehľadá, nájde?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ale predsa to, že sa ženskej v obchode pozdravíš a prehodíš s ňou pár viet neznamená, že s ňou niečo riešiš. Zase si to zobral úplne extrémne. Ty buď na ženskú vyklopíš pri prvej príležitosti hneď všetko, alebo na druhej strane nepovieš vôbec nič a beháš s klapkami na očiach alebo ešte lepšie nebeháš vôbec nikde. Aspoň mne to teda tak pripadá.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

neni hanba priznat si chybu, o to jednoduchsia je potom jej naprava. ak si myslis ze tvoj prejav je zly, zmen ho. Nemozes pozerat na kazdu zenu ktoru oslovis (chces oslovit) ako potencialnu partnerku, oni to vycitia a stiahnu sa, potom sa necuduj ze sa s tebou nechcu bavit.
Pojem normalny vztah som nepouzil ale ked si sa uz spytal, za normalny oznacujem akykolvek vztah, ktory neskonci po jednej noci.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

DAFUQ?

Terepin Zeny sa nachadzaju vsade. To, ze mas auto neznamena, ze nemozes ist na prechadzku. Rovnako do obchodu mozes ist len nazriet, kupit si flasu vody a zhodnotit nakupujuce. (Ako chlap mas pravo pytat sa aj na to, aka smotana je vhodna do varenia, takze prilezitosti na rozhovor je dostatok v kazdej casti obchodu) Nemusis vzdy nakupit plny kosik veci a ist prec. Nerozumiem, preco tie iste typy chlapov maju tie iste predsudky voci zenam. Zeny NIE su nadludske stvorenia, ktore sa s beznym clovekom ani nerozpravaju. NIE su ani uplne ignorantske a zvladnu aj nase chyby. Ano, radi verime, ze su ako vily, ale netreba to brat prilis vazne.

Osobne sa s (pre mna) nezaujimavym clovekom nevybavujem (pokial to nie je potrebne), tak preco by som s takou liezol do vztahu? Plati to aj naopak. Niecim uz len zaujat musis, ale to neznamena, ze kazda nutne potrebuje, aby si bol awesome.

Je o mne zname, ze sa vacsinu casu k vacsine ludi spravam ako arogantny debil, ale napriek tomuto (a dalsim nelichotivym) vlastnostiam mam priatelku, ktora zrejme vidi dovody, pre ktore so mnou ostava. A ktoru som mimochodom spoznal uplne nahodne, dokonca v obdobi, v ktorom sa to najmenej hodilo (to myslia tym, ze ani hladat nemusis).
Mimochodom k tej zalezitosti s kvetmi. Ja kvety zasadne kupujem vtedy, ked mam na to chut a nerobi mi problem obdarovat priatelku len preto, ze je streda. A hoci bola zo zaciatku udivena, prekvapivo si zvykla ;)

Bud sa stale lutuj alebo zacni trochu zit. Hlavne si uz nieco vyber.
Terepin
Addict
Addict

Lenže ja žijem! Problém je, že môj život je pre ostatných nestráviteľný a dupľom mi vravia, aby som začal žiť. A keď som začal žiť podľa ich predstáv, moja nálada postupne klesala ku dnu, pretože som sa ukrutne nudil. Príklad:
Piatky večer. Moja predstava príjemného večeru je podnik s komornou atmosférou, kde je ticho a kľud a viem si s priateľmi bez námahy pokecať. Ich predstava príjemného večeru je zafajčený bar, kde jeden ziape na druhého a chľasce sa od rána do večera.
Terepin
Addict
Addict

pinco napísal:Ale predsa to, že sa ženskej v obchode pozdravíš a prehodíš s ňou pár viet neznamená, že s ňou niečo riešiš. Zase si to zobral úplne extrémne. Ty buď na ženskú vyklopíš pri prvej príležitosti hneď všetko, alebo na druhej strane nepovieš vôbec nič a beháš s klapkami na očiach alebo ešte lepšie nebeháš vôbec nikde. Aspoň mne to teda tak pripadá.
Nebudem ti klamať, pripadá ti to správne. Buď, alebo. A, alebo B. Inými slovami istota je guľomet. Aj preto chodím k psychologičke, pretože jednoducho neviem nájsť kompromis. Aj keď sa oň snažím, eventuálne tak či tak skĺznem naspäť k jednej z dvoch krajných možností.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Tak zmen/dopln priatelov.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Neviem, v čom je teda problém. V podstate mi pripadáš úplne normálny. Vieš, čo chceš, vieš, ako to dosiahnuť, myslím, že pár ľudí ti tu dalo aj nejaké návody, ako to zlepšiť, ale nakoniec vždy zlyháš. Tak v čom je teda problém?

Inak v tej predstave pohodového večera sa zhodneme a určite aj viac ľudí z fóra. Možno len máš tých "nesprávnych" kamarátov. Teda chcem tým povedať, že ty si psychicky na inej úrovni ako oni a to ti bráni sa rozvíjať, pretože s nimi ťa to nebaví a nemáš spoločné záujmy, nie si na rovnakej vlnovej dĺžke.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Mne to pripada tak ze vy vsetci sa mu nesnazite poradit ale prisposobit si ho k vasmu obrazu. Ale vazne uplne to z vas sala ako sa snazite ho presvedcit o tom co je spravne a co by mal robit. Ako by sa mal obliekat, co by mal robit a kam chodit :D...Je to smiesne.

Terepin...ty mas vysnivany urcity ideal....ludai ti tu bud radia aby si upustil od narokov a siel hladat inde ale to je bullshit. Drz sa toho...nie upriamene ale drz sa. Ked spoznas osobu s ktorou si budes aspon trochu rozumiet, ktora je tvarna,flexibilna a budete sa navzajom pocuvat...vtedy mozes znizovat.
Poznam ten pocit...proste pracuj na sebe. na svojej kariere. Zeny a sex nie su vsetko. A kto ti tvrdi opak a snazi sa ta presvedcit o tom ake je to normalne a spravne je len vyje*** mainstream :p
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

Myslím, že nemá nesprávnych priateľov, inak by s nami nebol , nikto ho ale nenúti chodiť s nami do spoločnosti..Vždy je to jeho voľba, a nikto z nás nevravel, že každý piatok je pre nás predstava najsuprovejšieho večera..Pre mňa to tiež nie je, ideálne posedenie v zafajčenom bare, keďže nefajčím, ale ak chcem byť s ľuďmi ktorých mi záleží, tak to vydržím. Samozrejme, keby sme si dali tu námahu, vedeli by sme ísť aj niekam inam na lepšie prostredie, ale nie každý sa prispôsobí... A čo sa týka toho čo napísal, že ziapeme na seba alebo nedajbože máme potrebuje piť každý večer, to neviem odkiaľ zobral. Možno z okruhu iných priateľov...Pretože kým som ja bola s partiou vonku, nikdy nepili od rána do večera takým spôsobom, že by skončili zle. Keď niečo oslavovali, ok, možno, ale to som ja už pri nich nebola...

pinco: Možno nie je s nami na rovnakej vlnovej dĺžke, ale s dvoma kamarátmi sa priateli už vyše 10rokov a majú si čo povedať, takže myslím si že to nebude tým, nemusí nás všetko spoločné baviť, aby sme si mali čo povedať..ja ho poznám od septembra a mali sme si čo povedať vždy... ak chce , aby sme chodili na výlety, treba zosumarizovať vhodný čas pre každého z nás, alebo si bude musieť vystačiť iba s niekým... No nemusí ísť len o výlety, stačilo sa ozvať, že ho to nebaví a navrhnúť niečo iné a nie iba povedať to a ďalej sa nestarať...pretože on nás nechce nútiť, ale on nás nebude nútiť, iba navrhne nápad a dokonca ho môže aj zrealizovať ak sa mu zapáči...
Napísať odpoveď