Multimedialny prehravac k TV
Re: Multimedialny prehravac k TV
ktory novsi prehravac okrem SideWinder 2 ma xLive CZ ? nejaky oblubeny
ine naroky nanho nemam, jedine moznost interneho hdd
ine naroky nanho nemam, jedine moznost interneho hdd
-
mr.johnsik
Novice
Dobrý deň ktorý prehrávac by ste odporucili mal by mat priestor na disk robil som si prieskum najviac ma zaujal eGreat EG-R200S PRO je to šupa tak že nieco v tomto štile hľadam ešte sa chcem opýtať ze ked ma dva antény tak ma dvakrat tak lepsi wifi príjem? a ešte ak by ste prípadne odporucili niejaký s tv tunerom a či by sa dali nahravať programi do multimedialneho prehravaca ak by uz mal ten tuner. A este co hovorite na stroj od LG čo stoji 100 eur a ma i tuner i 250gb hdd veď to je aky lacny hdd za tolko nekupim či sa oplati ho kupiť.
Alebo či je praktickejšie alebo lepsie kúpiť eGreat EG-R6S a k nemu prenosný hdd.
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2012, 14:23)
alebo taky http://www.bwelectronics.sk/tv-audio-vi ... 1t-diskom/ tak to je cena ani hdd tolko nestoji čo vi nato
Alebo či je praktickejšie alebo lepsie kúpiť eGreat EG-R6S a k nemu prenosný hdd.
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2012, 14:23)
alebo taky http://www.bwelectronics.sk/tv-audio-vi ... 1t-diskom/ tak to je cena ani hdd tolko nestoji čo vi nato
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Elements je už trošku vybehovy model, preto ta cena.
Lepšie je to čo vyhovuje tebe. Ak potrebuješ HDD aj na ine veci, tak je samozrejme lepši externy. Ak ho chceš iba čisto na prehravanie suborov, tak ti stači interny v prehravači. 2 anteny neznamenaju 2x lepši prijem, to sa nenasobi.
Lepšie je to čo vyhovuje tebe. Ak potrebuješ HDD aj na ine veci, tak je samozrejme lepši externy. Ak ho chceš iba čisto na prehravanie suborov, tak ti stači interny v prehravači. 2 anteny neznamenaju 2x lepši prijem, to sa nenasobi.
-
mr.johnsik
Novice
ok a preco ma dve anteny naco to je dobre. A ako to je s tým nahrávanim ked si kupim s tv tunerom a napojim ho na satelitný prijímac napr. tak budem mocť nahravať program na hdd.
dik
dik
mne pride najlepsia kombinacia prehravac + NAS, hdd mam v nas a pouzivam ho aj na x inych veci a pristupujem nan z kazdeho zariadenia co doma mam, cize ma vsestrannejsie vyuzitie. Dalsia vec, ze ked mi na to NAS nahra, tak je to lahke hodit na komp, iny hdd, no hocico, mne sa to zobrazuje ako dalsi hdd pocitaca...
-
mr.johnsik
Novice
ok to je pekne to chapem každy ma ine požiadavky ale mna zaujímalo este ze ako to je s tým nahravanim ci sa mi oplati ci sa to da tak nahravat ze napojim trebarz na magio box od telekomu a nahrajem si origram na hdd.
magiobox nepoznam, to ti nepoviem presne, ale pokial ma moznost nahravania na usb, tak by s tym nemal byt problem. Ja mam dreambox satelit a nahrava mi aj na interny hdd aj na NAS a dokaze aj na externy hdd. Ale tu funkciu vobec nepouzivam, lebo mi to pride ako najnemotornejsie a najkomplikovanejsie riesenie.
-
mr.johnsik
Novice
ok cital som cele forum ale neviem kto si myslite je nejlepsi multimedialny prehravac ale to je asi debilna otázka ked niektory je drahsi iny zas lacnejsi tak ktory si vybrat a o tom si co myslite co sa vola scala.
kazdy ma ine naroky, ja napr. mam prehravac, ktory vobec nema moznost pripojit hdd, dokonca ani usb flashku (iba NAS), ale za to dostanem do toho hocico a instalujem si tam nespocetne mnozstvo doplnkov, ktore z toho robia nieco viac ako len "prehravac".
Napis v bodoch vsetky poziadavky a cenovy strop a rad ti pomozeme.
Napis v bodoch vsetky poziadavky a cenovy strop a rad ti pomozeme.
-
Ryan Giggs
VIP
To nahravanie v podobnych playeroch funguje väčšinou len v spolupraci so zabudovanym DVB-T tunerom. Z externeho zariadenia väčšinou nahravať nevedia, takže ani z Magioboxu. Možno par modelov existuje.
Tie 2 anteny su tam preto, že to pripojenie by malo mať vyššiu kvalitu, je to citlivejšie, tak by signal nemal vypadavať. Ale určite to nebude 2x take dobre ako s jednou. to je skôr len pre istotu.
Podľa mňa buď nejaky egreat alebo Xtreamer SW3. Ten je dosť chvaleny.
Tie 2 anteny su tam preto, že to pripojenie by malo mať vyššiu kvalitu, je to citlivejšie, tak by signal nemal vypadavať. Ale určite to nebude 2x take dobre ako s jednou. to je skôr len pre istotu.
Podľa mňa buď nejaky egreat alebo Xtreamer SW3. Ten je dosť chvaleny.
-
nejakymarko
Addict
Tiez uvazujem na multimedialnym prehravacom, ale v problematike sa vobec nevyznam, tak popisem nejake body, ktore od zariadenia ocakavam.
- full hd
- kompatibilita s SK/CZ titulkami
- moznost pozerania videi priamo z browsera (konkretne http://www.autosalontv.cz a im podobne)
- wifi
- externy, priapdne interny HDD
- NAS podpora
- v neposlednom rade prijemne UI
di
- full hd
- kompatibilita s SK/CZ titulkami
- moznost pozerania videi priamo z browsera (konkretne http://www.autosalontv.cz a im podobne)
- wifi
- externy, priapdne interny HDD
- NAS podpora
- v neposlednom rade prijemne UI
di
-
Ryan Giggs
VIP
Tie tvoje požiadavky splňa drviva väčšina prehravačov. I keď s tym prehravanim cez browser to nemusi byť vždy na 100%.
na ten 3. bod zabudni, cista utopia
to jedine s HTPC
ostatne body splna drviva vacsina playerov
to jedine s HTPC
ostatne body splna drviva vacsina playerov
Pozeranie archivov akurat tak cez xLive na eGreate alebo Xtreameroch, ktore to podporuju. Inak vsetko ostatne najdes takmer pri kazdom prehravaci, tak ako uz chalani spomenuli.
ale archiv normalnych TV stanic, nie hocijaku stranku kde su flash videa
cize velke obmedzenie oproti kukaniu cez browser
cize velke obmedzenie oproti kukaniu cez browser
-
mr.johnsik
Novice
ok dakujem uz som hned viac v obraze ale na jednom sa asi zhodneme ze je lepsie si kupit verziu bez moznosti interného hdd kvoli aktuallnej situacii ze harddisk je v dnesnej dobe tak drahy a kedze verzia bez moznosti vlozenie hdd je lacnejsia tak si dokupiť prenosný hdd. príklad prehravac s moznostou vlozenia hdd stoji 140eur a prehrávac bez moznosti vlozenia hdd stoji 80eur + k tomu dokupit mali sikovny hdd za 60eur aje to takisto len 140eur.
v tejto cenovej relácii sa urcite oplati kúpiť nejaky eGreat.
v tejto cenovej relácii sa urcite oplati kúpiť nejaky eGreat.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
wladas: Flash videa zo stranok a samotne prezeranie stranok je na prehravacoch zlozite a komplikovane, mnohokrat to velmi dlho trva a nema to vyznam. Mozno na vykonnom zariadeni so systemom Android by to mohlo byt zaujimave, ale prehravace s Androidom su este relativne v plienkach a tak chvilu potrva, kym to pojde vsetko ako ma. Aj tak ostane problemom ovladanie na dialkovom ovladaci bez pouzitia mysky.
@mr.johnsik
externe HDD su drahsie o cca 15% od internych
a keby som ich porovnaval s 3,5" internymi tak este vacsi rozdiel
takze...
externe HDD su drahsie o cca 15% od internych
a keby som ich porovnaval s 3,5" internymi tak este vacsi rozdiel
takze...
-
mr.johnsik
Novice
a nema niekto skusenosti objednania z amazon alebo ebay
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mr.johnsik: O eBayi tu temu mas a tusim aj o Amazone, takze svoje otazky smeruj tam.