Incel - nedobrovolny celibat
-
Peter_Retep
VIP
Re: Incel - nedobrovolny celibat
preco by sa mal toho prejest? objasni tuto svoju myslienku prosim
ako bolo uz spomynane je to len lepsia masturbacia......casom budes od zivata (a zien) ocakavat viac .... aj ked dostanes uplne nieco ine.... ale vsetko zalezi ako si promiskuitne uspeny .. tam plati priama umera cim uspesnejsi tym sa skorej prejes....Peter_Retep napísal:preco by sa mal toho prejest? objasni tuto svoju myslienku prosim
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2012, 9:11)
to nebola rada ale konstatovanie.....
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Och bože! Táto téma ma riadne vytáča do obrátok!
Ad.1: strapaty: Svoje súdy vynášaš na základe Tvojho domáceho teoretizovania, alebo reálnych životných skúseností? Nakoľko porovnávať pravačku so ženou je veľmi...nedospelé a skutočne mi to zaváňa čistým teoretizovaním z Tvojej strany.
Pokiaľ si tento súd vyniesol na základe tarakan-ovho výroku, tak by si najskôr musel viac do tarakan-a vidieť. On je špecifický prípad, za čo ho neodsudzujem, ale jeho výroky treba brať vždy mierne s nadhľadom. Jedna vec je totiž biť sa do pŕs na fóre o tom, ako niekto nedokáže mať sex bez lásky, no druhá vec je realita.
Ad.2: Nedobrovoľný celibát? Čo je to vôbec za blbosť?! Veď samotný názov si už odporuje. Celibát je dobrovoľné zrieknutie sa sexuality. Ako môže byť niečo dobrovoľné nedobrovoľné? A ďalej - volá sa to neschopnosť zoznámiť sa s dievčaťom a dostať ho do postele. Pokiaľ je vôla. Púhopúha neschopnosť. Blbosť ako nedobrovoľný celibát je iba skvelý, múdro tváriaci sa názov pre ľudí ktorí miesto toho, aby boli vonku a žili svoj život whinujú na internete o tom, ako nie sú schopní nadviazať intímnejší vzťah s opačným pohlavím.
Ad.1: strapaty: Svoje súdy vynášaš na základe Tvojho domáceho teoretizovania, alebo reálnych životných skúseností? Nakoľko porovnávať pravačku so ženou je veľmi...nedospelé a skutočne mi to zaváňa čistým teoretizovaním z Tvojej strany.
Pokiaľ si tento súd vyniesol na základe tarakan-ovho výroku, tak by si najskôr musel viac do tarakan-a vidieť. On je špecifický prípad, za čo ho neodsudzujem, ale jeho výroky treba brať vždy mierne s nadhľadom. Jedna vec je totiž biť sa do pŕs na fóre o tom, ako niekto nedokáže mať sex bez lásky, no druhá vec je realita.
Ad.2: Nedobrovoľný celibát? Čo je to vôbec za blbosť?! Veď samotný názov si už odporuje. Celibát je dobrovoľné zrieknutie sa sexuality. Ako môže byť niečo dobrovoľné nedobrovoľné? A ďalej - volá sa to neschopnosť zoznámiť sa s dievčaťom a dostať ho do postele. Pokiaľ je vôla. Púhopúha neschopnosť. Blbosť ako nedobrovoľný celibát je iba skvelý, múdro tváriaci sa názov pre ľudí ktorí miesto toho, aby boli vonku a žili svoj život whinujú na internete o tom, ako nie sú schopní nadviazať intímnejší vzťah s opačným pohlavím.
-
qwerty-xyz
ked sa niekedy PREJEM pundule, ako zenskeho pohlavneho organu, ZASTRELTE MA !!!! .... pretoze to uz nebudem ja, lebo prejest sa toho neda. ved to ani nie je mozne, taky chlap predsa nemoze byt normalny, co sa toho preje. to sa neda . . .
[quote="jin"]Och bože! Táto téma ma riadne vytáča do obrátok!
1. nikdy som nespal zo zenou ktoru som nemilival.....
2. mam dost priatelov ktory to striedali ako na beziacom pase.... a niektory znich skoncili s depresiami a impotenciou... ti stastnejsi si nasli svoje polovicky .... takze to nie je teoretizovanie ale prax.....
1. nikdy som nespal zo zenou ktoru som nemilival.....
2. mam dost priatelov ktory to striedali ako na beziacom pase.... a niektory znich skoncili s depresiami a impotenciou... ti stastnejsi si nasli svoje polovicky .... takze to nie je teoretizovanie ale prax.....
Skvela debata o tom, ci sex s laskou alebo bez - ked mi nejaky bude hrozit, urcite o tom porozmyslam...
jin: ciste tahanie sa za slovicka. Pojmy maju svoje pomenovanie, aby sa o nich dalo hovorit. Mozes to nazyvat "neschopnost" alebo "neschopnost zoznamit sa s ...", ale prve je prilis vseobecne (moze byt aj neschopnost zatlct klinec) a druhe prilis dlhe (a aj tak nie postihujuce plny obsah pojmu). Ale samozrejme nazov incel je prilis neutralny. Ozaj, co tak nazyvat ludi s depresiou melancholicki ko*ot?
Pytal si sa predtym, co ma odlisuje od uspesnejsich. Okrem fyzickych atributov este testosteronova arogancia a agresivita, mat na vsetko jednoduche, jasne a najspravnejsie nazory, byt boss v kazdej situacii...
jin: ciste tahanie sa za slovicka. Pojmy maju svoje pomenovanie, aby sa o nich dalo hovorit. Mozes to nazyvat "neschopnost" alebo "neschopnost zoznamit sa s ...", ale prve je prilis vseobecne (moze byt aj neschopnost zatlct klinec) a druhe prilis dlhe (a aj tak nie postihujuce plny obsah pojmu). Ale samozrejme nazov incel je prilis neutralny. Ozaj, co tak nazyvat ludi s depresiou melancholicki ko*ot?
Pytal si sa predtym, co ma odlisuje od uspesnejsich. Okrem fyzickych atributov este testosteronova arogancia a agresivita, mat na vsetko jednoduche, jasne a najspravnejsie nazory, byt boss v kazdej situacii...
-
jin
VIP
Ty musíš mať teda odžité, keď takto píšeš.strapaty napísal:1. nikdy som nespal zo zenou ktoru som nemilival.....
Teba som sa to síce nepýtal, ale vďaka za obohacujúcu odpoveď...rage napísal:Pytal si sa predtym, co ma odlisuje od uspesnejsich. Okrem fyzickych atributov este testosteronova arogancia a agresivita, mat na vsetko jednoduche, jasne a najspravnejsie nazory, byt boss v kazdej situacii...
Čo sa týka ťahania za slovíčka - celú tému považujem za úplnú hlúposť korunovanú názvom.
-
Anem
Star
Začnite chodiť do posilky , prihláste sa na tanečný kurz atď. V posilke je každému jedno ako vyzeráte , tam kde chodím ja chodia od tenkých lopát s rukou ako špajdľa (akú som mal ajja pred nejakým časom) po čiperné babičky. Na tanečnom detto, museli by ste byť fakt človek s problémom pokrčiť nohu aby ste tam niekomu vadili. Domov vám pri tvorení webstránky neskočí cez okno krásna brunetka so sexi postavou.
Hmm. Potom by ma zaujímalo, prečo som si posilky predstavoval ako spolok svalov a vypracovaných tiel...
-
Anem
Star
Napísal som dva "extrémy" kvôli tomu ,že chlapci s problémom byť u žien atraktívnejší asi nebudú opálení svalnáči. Samozrejme väčšina ľudí je tam "nabúchaných" ale aj tí nejako začínali a nebolo to pri klávesnici.
Práve od takých ľudí čakám, že sa na začiatočníkov budú pozerať zvrchu.
Paradoxom je ze prave takyto ludia sa na teba budu pozerat z vrchu niekde vonku...ale nie ked vidia ze sa snazis...a co aj keby si ta doberali. Tak len na nich zakricis...tak mi poradteTerepin napísal:Práve od takých ľudí čakám, že sa na začiatočníkov budú pozerať zvrchu.
-
jin
VIP
OT premazaný, skúste sa pridŕžať témy. Pokud možná...
mám 16 a tiež mám podobný problém, prednedávnom som to začal riešiť, ale každá pekná je už zadaná (okrem jednej, na ktorej teraz pracujem)
preto by som chcel upozorniť tých, čo majú ten istý problém, aby to ihneď začali riešiť a nečakali, kým sa im baba ponúkne, (tiež som čakal a nedočkal som sa), potom sa to bude len zhoršovať a zhoršovať
preto by som chcel upozorniť tých, čo majú ten istý problém, aby to ihneď začali riešiť a nečakali, kým sa im baba ponúkne, (tiež som čakal a nedočkal som sa), potom sa to bude len zhoršovať a zhoršovať
-
jin
VIP
Máš 16 rokov. Ty žiaden pseudo-problém nemáš.
Si len nadržaný.
Si len nadržaný.
mám ten problém že sa bojím ísť s nejakou babou von
to nie je problém ??
to nie je problém ??
To považuješ za problém? Stačí sa trochu (p)osmeliť a bude dobre. Tiež som sa niekedy bál vyhľadávať spoločnosť žien, ale to časom prejde, snaž sa komunikovať, vystavuj sa tomu, tak sa toho "strachu" najľahšie zbavíš.
-
Peter_Retep
VIP
zhodou okolnosti som sa dostal k tejto teme a zaujali ma posledne posty....z coho preboha prameni ten strach zo zien? co vam odkusnu hlavu ked sa im prihovorite? toto nikdy nepochopim a bol by som rad ak by mi to niekto vysvetlil
Ono problém nie je ísť s nejakou kamarátkou von, ale ísť von s dievčaťom, ku ktorému niečo cítiš a ona to nevie, alebo to vie a cítiš sa pri tom trápne a nervózne - teda takto to je aspoň u mňa, tak sa jej radšej vyhýbam, čo to ide, lebo viem, že u nej šancu nemám a ani správať sa ako kamarát k babe, ku ktorej niečo cítim, nedokážem.
za to že žena ma vagínu tak nieje nad tebou a nieje o nič viac než ty. Muž a žena by si mali byť rovnocenni